Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #16411 Condoron meg (ez asszem silver volt) vip vadászat volt. A második áldozat egy Atlas volt, a bunker mellett spawnolt (én a szokásos helyemen, a kezdőn kempeltem) Hozzám volt a legközelebb, mert az előtte lévő vip pont a pálya túl felén volt és mindenki oda rohant. Csóri Atlas nem tudott felmászni a bunkerhez, mérgében felugrott a tetejére. Én meg néztem hogy "most mi van?" Ilyet se láttam még. Mondjuk lőni nem tudott mert a csodálkozásból hamar rakétavető lett és még az előtt leszedtem hogy egyet is lőtt volna.
Még a bónusz Banshee-s héten volt egy meccs Cerberus ellen ahová beugrott egy Banshee. Leszedtük a pajzsát, sikított egyet és láthatatlanná vált. Nem úgy mint a Phantom vagy a Geth Hunter, konkrétan semmit nem láttunk, még befogni sem lehetett. Szerencsére nem mozdult el a helyéről így le tudtuk szedni.
A másik, nem velem történt de láttam: vanguard, Palavan holdja. Ellenség: Cerberus. A vanguard ott állt mellettem amikor leszúrt a Phantom. Már mindenki halott volt csak ő élt. A srác nem mozdult, nem lőtt, csak forgolódott össze-vissza. Nem tudom mi történt vele mert nem rémlik hogy bc-t használt volna. Először lövi mindenki, semmi. Odamegy a Phantom, lekardozza, semmi. Odalép egy Atlas meg még egy Phantom. Ketten kardozzák, semmi. Az Atlas felkapja, összeroppantja, csávó visszaesik, semmi. Úgy 2-3 percig ez ment, már minden Cerberus ott volt, többször nyomtak rá instant killt és semmi nem történt. Végül a srác kilépett és így buktuk a küldetést. Az igazi vesztes persze ő volt, mert ő tényleg semmit nem kapott érte, mivel kilépett. Szerencsére ilyet azóta se láttam többet.