Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Neked nem geth-tel hanem a játékkal nem kéne játszanod.

EvolutiON: már a DLC bejelentésekor egyértelművé tették hogy a befejezésen nem fognak változtatni, nem igazán értem ez most miért ért váratlanul.

szomferi: minden karakternél működik, nem csak a gethnél. Azért a követi az erős túlzás, mondjuk úgy hogy egy minimális mértékben tud kanyarodni a lövés, de csak akkor ha a célpont be van fogva. Vagyis a piros négyzet veszi körül ami csak bizonyos távolságon belül érvényesül.

És végül egy plusz infó azoknak akik még nem tudják és szeretnének segíteni azokon a csapattársukon akit éppen egy Banshee próbál felnyársalni: ha betámadjátok heavy melee-vel akkor (ha időben támadtok) eldobja az áldozatot és az nem hal meg.

Tegnap nyomtam egy goldot, gondoltam nosztalgiázok kicsit. (meg a pénz is kellett) Észrevételek: máshoz csatlakoztam be és első alkalommal nem volt lag (igaz hogy amikor én hostoltam silveren meg kétszer is csúnyán beszaggattam) A Banshee kicsit bugos. Kettő is odateleportált mellém, mire felhúztam a nyúlcipőt és megpróbáltam elfutni. Már csak én voltam életben, sikerült is eltávolodnom olyan 10 méterre, erre a karim megáll, elkezd visszafelé csúszni, egészen a Banshee elé aki felkapta és kivégezte. Hát lol. Azt meg igazán nem értem hogy ki az a mazo aki Gold Reaper-t indít Goddess-en. Eleve nem egy könnyű pálya, szerencsére a 10. körben a feladat után haltunk meg így a pénzt és az xp-t megkaptuk.