Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #16345 Tényleg ahogy rutinosabb lesz az ember, úgy csökken a kihívás. A silver már simán megy 2 normális társsal is. Szedegettem is némi pénzt. A másodk PSP-ből kiesett az új vanguard. Összedobtam askilljeit, de kipróbálni már nem tudom.
Ellenben eszembe jutott hogy a striker rifle autómata és lehetne kombózni marksmannal. Dobtam rá tárnövelés, sebzésnövelést, a skilleknél mindent sebzésre nyomtam. Minden szempontból nagyon durva volt. Először is a 21-es tár olyan hamar kifogy, hogy csak nézek. Az 54 töltény is barmi hamar elfogy, tárkapacitás növelő néltül nem is értem hogy lehet használni. Az ember nem állhat folyton a lőszerdoboz mellett. Így is rengeteget futkoztam. A másik röhej hogy az első belépő szintén strikerrel jött, pedig épp meg akartam jegyezni hogy kezdeti lelkesedés után ma már senkit nem láttam hogy használná. Erre tessék. Az első én lettem, elég sokkal. A második a másik stirkeres srác. A többieknek nem sok babér termett. Egyébként gethek ellen mentünk, még a Prime-ot is leszedtem elég hamar.
A vorcha tényleg aláz. A kezébe nyomtam egy geth shotit, vérszomj, aztán csak akkor álltam le amikor elfogyott a HP. A legfőbb problémám az volt hogy kroganként hozzászoktam hogy tank vagyok és bármibe beleállhatok. Nos, a vorcha 300-as pajzsa igen gyorsan elfogy és hiába a +90% HP regó ha folyamatosan lőnek. Volt olyan hogy 5 wave-et végigmelee-ztem, de olyan is volt hogy 2 perc alatt ötször feküdtem. Ettől függetlenül tényleg nagyon jó karakter, szerintem jól eltalálták.