Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Hoz_Hun
    Amúgy a Vorcha amelett, hogy nagyon élvezetes, marha jó karater is. Én rányomtam mindent a Health-ra (és pajzs-ra) és a Health regenerációra (ez nagyon durva!!). Gyorsabban töltödik az életerőm mint a pajzsom (full-ra)! Az Incinerate egy az egyben kihagyom. Mivel a Health regenrációm fojamatosan be van nyomva az úgy is lassítja a Power használatot így rágyurtam inkább a fegyverekre és a lángszóróra. A lángszóró is brutál jó, de viszonylag ritkán kell így teljesen jó ehhez az összeállításhoz (ráadásul elég gyorsan töltődik). A Vortch Soldier így gyakorlatilag kinyírhatatlan. Ha van fedezék kb 2-3 másodperc alatt fullra regenerálódik, mind az életerő mind a pajzs. Csatában meg a kill-ekkel beindul egy bonus regeneráció. Meghalni csak úgy lehet, hogy valami brutál ellenfél felkap és kinyír egyből. Geth Pyro le tud amortizálni, ha nagyon közel van, vagy ha kettő vagy több támad egyszerre. Gránát telibe kap.
    Fegyvernek a Cerberus Harrier-t használom, ami szuper Assault rifle. Csak rohadt gyorsan kifogy. De mellé pakoltam a Carnifexemet (ami már X-es), így nincs gond.