Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahogy nézem nem csak én vágyakozok a quari engire 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Prince23
Quarian engi-re írtad ezt?

Mázlista dög 😄

gerey
Délután lett meg a qengineer, és mit mondjak, állat. Nekem legalábbis nagyon adja. Lvl 6-n kezdtem vele, de 30-40k-at vertem az ilyen 16-18-asokra. Egyszerûen brutál. Azóta csak azzal mentem, egy heavy pistol (esetemben Phalanx), és semmi nem állított meg. Brute-okat Ravager-eket egyedül elintézi másodpercek alatt. Szóval csak ajánlani tudom. 😄 (Bronzon és silveren próbáltam eddig.)

a drell vangu hajlamos bebugolni biotic charge után teljesen 'kiesel' a pályáról 😞 kb irányíthatatlan lesz

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Sir Quno Jedi
No, mostmár csak egy bronznyi exp kell és minden kariosztályom 20-as. Holnap este mehet a promote-álgatás. Az event rajtam ne múljon! 😄

Amúgy megvan az asari adeptem és a vanguardom is már. Csak a quarian engineer és a drell vanguard nincs meg, amúgy az összes kari megvan. Mondjuk a qengineer még érdekelne is, a drell vanguard már kevésbé... 😄DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jah amúgy röhej hogy a Quarian infinek a faj szerinti skilljében az utolsó az hogy smg weight -% az egyik opció 😄

lotust nem vágom :s de hálisten múltkori eventen kaptam N7 hurricanet és az hasonló mint a tempest csak jobb dmg és emiatt nekem jobban bejött engivel

Lacoka12
szerintem a lotus fegyver jobb

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Drell adept-tel nem szeretek unkown-ra menni, mert gethek ellen kb nem ér semmit.
Nincs valami opció Originben, h ordítson egyet, vagy vmi ha valaki behív játékba? 😄 Amikor el vagyok mélyülve az ölésben sose veszem észre a prüty hangot 😄
Elvileg ugyan úgy be rakhat unknown-ra ahogy másra is. De én még mindig inkább hostolok. Silvert szoktam keresni ált. azt is hetente talán ha egyszer.
Prince23
Akkor már jobban jártok ha unknownra teszitek, 15 + 10%-os Xp bónusz jár úgy

Én is pont ezt mondtam múltkor. Hiába állítom be hogy Noveria, bedob Cyon-ra :S
nekem n7 hurricane sokkal jobban fexik, pedig jobban mászik a célkereszt

jah és most pont egy nagyeszû asari adept van! widow+geth shoti
és salarian infi tempest+arch pistoly

JethroHUN
A Tempest a legjobb smg a játékban... Húzni kell lefelé az egeret amikor lõsz, ez a trükkje. Thermal clip + heat sink mod kell bele, és annyit lõhetsz amennyit akarsz. Könnyû is.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/usa/pacific-time/
még nem, elvileg hajnal egytõl lesz asszem

amúgy 2 dolgora jöttem rá, tempest fos 😄 (unlockoltam ma)
valamint addig veszek alap packot amíg meg nem lesz minden karakter mer így szánalom

Egyébként mi értelme van a beállításoknál a játék keresésnél, amikor beállítom, h Cerberus, silver és erre olyanba dob be, h Geth, gold. <#idiota>
Lacoka12
mi a origin neved? a enyém lacoka1221

Újabb fantasztikus multis buggal találkoztam. Kép elsötétült, hang elment, csak a hud látszott. Szal 6. körnél szépen ki kellett lépnem. Jöhetne már vmi patch.
nyirog
Tatyla
magyar idõ szerint elkezdõdött már a prómotálós akció?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Csak azokat a mentéseket tudod importálni, amelyekkel befejezted a suicide missiont. Ha nem ez a helyzet, akkor passz.
Lacoka12
úgyanannyi a pajzs minden osztályba?azt hittem változo

Ha abból indulok ki hogy multiban kaszttól függetlenül minden human karakternek 700 a shildje, akkor...
Lacoka12
és singleplayer be melyik a leg erõsebb pajzsu osztály?

Tudtommal krogan sentinek 1600.
Lacoka12
melyik karakter osztálynak a leg erõsebb pajzsa?

Konkrétan tekerj lejjebb és olvasd el a saját postodat. Részemrõl conversation over.

Fpocok
Akkor jó. Vakon sose vegyünk játékot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

És hogy ne a szám járjon csak: kvarián infiltrator 16 lvl, random pálya, random ellenfél, egyedül 10 wave. A 2 Phantom 2 lövés, a harmadik Atlast rakéta nélkül. Az 5 Grabs már csak a pont miatt.
leggyorsabb ponv money/perc atlagban gondolom..
vagy csak bemutatja mekkora isten a bronzeos foldi halandoknak zz

anti hero

Neki minek kellenek társak? Fõleg Bronzra? Ezzel sztem csak saját magát minõsíti. Ha én amatõr egyedül el tudok jutni a 6-7. wave-ig, neki simán kéne hoznia. Aki ennyire önzõ az csinálja egyedül.
gerey
Nah most toltam két bronzot a leaderboard elsõvel, 4500 az N7-je, X-es Black Widow-val volt, és human Infiltrator-al. Mondanom sem kell ponthajhász állat. Objective annyira nem izgatja kivéve ha vip 😄 Ha ötnél több ellenfél van egy helyen, megy a rakéta. Kaparnunk kellet, hogy legalább valami pontunk legyen.

Sir Quno Jedi
Kösziek%!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nnna, elkezdem szvsz. akkor most felhúzni a vanguardomat lev3-ról indul.

Mentem vele megint egy kört. A sebzése kicsivel jobb mint a Widow-é ami kb annyit jelent hogy kicsit vastagabb fedezéken is át tud lõni. Viszont nehezebb is ami annyit tesz hogy kb 30%-al növeli a hûlési idõt. Ráadásul kevesebb lõszert tudsz hozzá vinni mint a Widow-hoz. (nekem tárnöveléssel a Jav 9, a Widow 13-as) Még annyi hogy a scope is sokkal kisebb spektumot lát (szerintem) mint a többi snipernél Cserébe ugye minden átlátsz. A töltési ideje talán kicsit rövidebb mint a Widow-é.
Lacoka12
köszi

Nem. Én úgy vettem észre hogy ez nem úgy charge-ol mint a többi hasonló fegyver. Talán egy pályán ha használtam kipróbálás céljából. Ha rögtön felengeded a bal egér gombot akkor nem is lõ. Így volt már hogy sikerült lõszert spórolnom (pont elõttem lõtték ki a célt vagy elbújt, stb) Viszont pont ezért teljesen másként kell vele célozni mint a többi sniperrel. Itt ha tûz gombot nyomsz, utána még korrigálhatod a célzást, a többinél már nem.
Lacoka12
minél tobább le nyomva tartjuk annál erõsebb a lõvése?

Arra hogy pont Jav fog esni kicsit kevesebb.
Csak és kizárólag a Spectre pack. Van rá kb 2% esély.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Specter.
Lacoka12
melyik csomagbol dobja a gép?

Megnéztem videókat, meg értékelések, így tudom (sejtem) mire számítsak. Hát majd kiderül... 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ha tudsz vele lõni akkor nagyon jó, mert mod nélkül átlát a füstön/falon. Azt kell nála megszokni hogy nem akkor lõ amikor megnyomod a bal egérgombot, hanem kb amikor felengeded. Vagyis van egy minimális töltési ideje. Nekem a Widow jobban bejött.
Javelin az van. N7, azaz ultra rare.

Konkrétan leírtam hogy bent álltam én is. Én se értem mit nehéz ezen megértei.
Lacoka12
melyik pályárol beszéltek?

Ha konkrétan bemész a kis folyosóra és ott vársz akkor nem spawnolnak oda.

@Hoz_hun: ha fent van a spawn pont akkor nem tudod megakadályozni hogy oda spawnoljanak. Onnan meg lejönnek. Nem tudom mit nehéz ezen megérteni...