22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Optimus Prime
    A farmolás az, mikor level 16-20 Engieneerrel mész random map-enemyre Goldon.
  • morzsi555
    Nem farmolás, ez csak speedrun. Megpróbálják minél gyorsabban megcsinálni. De nagyon jó csapatjáték kell hozzá sajnos, random emberkékkel lehetetlen.
  • Hoz_Hun
    Ma leállnak a szerverek, ha jól tudom. PST 3:00am, akkor az azt jelenti, hogy nálunk délben. Remélem akkor esete már menni fognak.
  • Hoz_Hun
    Semmi. Ez csak farmolás.
  • Sir Quno Jedi
    ebbe mi az élvezet???
  • GreyWarden
    Most jövök egy meccsből: gold- cerberus- firebase hydra- 6.wawe- nél volt egy táskacipelős feladat, hát bazmeg nem elsüllyedt a pálya alá az object?
    Először fel se tűnt azt hittem többiek szarakodnak, ahh meg a szart.. odamegyek és konkrétan nem lehetet felvenni mer besüllyedt egy platform alá, kissé lettem ideges.
  • Darun
    Lehet, de ugye aki siet, az türelmetlen. Én is úgy vagyok vele hogy elnézegetem a társakat. Mindig akad egy olyan akit érdemes nézni mert jól nyomja.
  • koschwarz
    na neeeee....
  • morzsi555
    Na nee, 10 perces gold run: http://youtu.be/uvMzgB6mrfk
    Elmehetnek ezek a francba :D.
  • Hoz_Hun
    Valószínüleg így van. Totál abban a hitben voltam, hogy nem volt obective a Wave 10.-ben, de már nem vagyok biztos benne. Amúgy nem tartott sokáig. Össz-visz 2 Guardian, 3 Phantom meg 1 Atlas marad hátra. 5 percig sem tartott, és közben egyszer sem estem el. Szóval nem ilyen nyögve-nyelős negyedórát kellet végigszenvedniük.
  • Hoz_Hun
    A Paladin nagyon jó. Én csak azért nem használom mert a Carnifex X. szintű és így sokkal erősebb és könnyebb (Paladinom I-II. szint körül jár).
  • morzsi555
    Lehet, hogy credit farmoló csapathoz kerültél. Amúgy jól mondja sanyiiiii, ha meg van a wave 10 objective, akkor már nem kell görcsösen befejezni a wave 10-et, mert akkor már megvan a credit. Szóval rakétákat, medigeleket felesleges használni akkor már. Ha sikerül, akkor sikerül, ha nem, nem, akkor már tök mindegy.
  • Optimus Prime
    A shotgun jó, azt hiszem az Eviscerator vagy a Scimitar a jobb? Amelyiknek nagyobb a tára. Én a múltkor az M-77 Paladint találtam. Az milyen brutál pisztoly! 3 táras igaz, de scope-pal egy meccsen tuti összejön a 25 headshot is. Eddig a M-6 Carnifex volt a kedvencem, a 2-ben is. Viszont egy átkozott Tempest vagy Locust le nem esne, de mjad az összes Rare cuccom megvan! Meg az N-7 Indra és Hurricane(?) SMG. Őszintén sz*rt se érnek. Single-be Chakram Launcher meg Particle Rifle volt nálam a nyerő.
  • Hoz_Hun
    Tuchanka, asszem Firebase Giant a neve.
  • morzsi555
    Melyik mapen volt?
  • Hoz_Hun
    Én Mass Effect-ben egyáltalán nem használtam shotgunt. De a Multiban a pisztoly után azt használom a legtöbbet. Minden Kroganomnak shotgunja van. Megszerettem. Érdekes, hogy singlében végig sniperolok és infiltrator a fő karakterem. Multiban meg ki nem állhatom, sem az infiltratort sem a sinpert, nem vagy alig használom.

Claymore, Geth Plasma Shotgun, de most ki akarom próbálni a Reegar Carbine Shotgun-t mert sokan dícsérik. Úgy is már II. szintű. (Megvan az N7 Crusader is, ami jó, de nem használom, mert csak I. szintű).
  • koschwarz
    én meg olyan shotgun-os srác vagyok :D
    minden játékban a shotgunok a kedvenc fegyvereim. közelharc, nagy sebzés, csukott szemmel lövés :D van egy 10-es claymore-om, az az alap a krogan sentinelnél + egy "másodlagos" black widow vagy nagyon vicces a scorpion pisztoly is, ahogy a robbanások splash damage-ével "egymást" öldösik az ellenek.

van egy egyes szintű crusaderem is, azt is nagyon csípem, ráadásul az nagyobb távolságokra is pontos, és nagyot sebez. gyakorlatilag egy távcső nélküli sniper-shotgun. persze közelhrcban sem rossz, de ott már jobban figyelni kell, mert könnyű mellédurrantani a többi shotihoz képest.
  • Hoz_Hun
    Ha assault gunt teszek be valakinek tuti ezt teszembe. Még I. szinten is nagyon jó fegyver. Lőszer az gond. Kell egy másodlagos fegyó is mellé, vagy nagyon gyakran látogati a ládákat, vagy benyomni a saját készletből.
    Mondjuk nagyon nem szoktam assault fegyvert használni. Én inkább pisztolyos vagyok.
  • sanyiiiii
    A wave 10ben ha az objectivet megcsináltátok és utána meghaltok már megvan a teljes összeg, nem kell az egész wavet megcsinálni.
  • JethroHUN
    Jó jó, csak használhatatlan... Az a baj vele h ultra rare, az életben nem lesz belőle 10es, de még 5ös sem. Így pedig 3-4 ellenfélre elég a lőszer, + még nehéz is. Felejtős fegyó
  • GreyWarden
    Mattcok vs. Harrier "összecsapásokon" folyton azt látom, hogy fúú hát a Harrier jobb, mert nagyobb a damage meg full automat. Ez hülyeség.. egy fegyver nem csak attól lesz jó, hogy mekkora sebzéseket oszt, persze számít, főleg, ha irgalmatlanul odacsap, de ennél a két fegyvernél a sebzés különbség nem számottevő. Van 10- 12 pontkülönbség aztán annyi, mire mész vele? A másik a full automat témája: A Harrier attól nem lesz jobb, hogy full automat, nem szólva arról, hogy elég rendesen visszarúg.
    Az, hogy melyik stukker jobb nem eldönthető, tök karakterfüggő. Vorchának pl a Harrier abszolúte jobb választás, meg az alacsonyabb életerejű kariknak, akiknek nem szabad sok golyót benyelniük. Viszont egy asari adeptnekm akinek a dolga a támogatás, annak jobb választás a Mattock.
  • Hoz_Hun
    Nagyon jó a Harrier. Amikor először tüzeltem vele nem hittem a szemenek. Hihetetlenül sebez. Kissé felfele húz, úgyhogy a stabilizátor jó ötlet. De a legnagyob hibája az, hogy pillanatok alatt kifogy. Nagy a tűzgyorsasága és kb fél másodperc alatt újra lehet tárazni. Pillanatok alatt seggére ver a játékos a teljes lőszerkészletnek.
  • Hoz_Hun
    Nekem nincs meg, de játszottam csapatba ex-Cerberus Adeptel. Jól nyomta.
  • koschwarz
    nekem még nincs meg a harrier, de kíváncsi lennék rá, annyian dicsérik. igazság szerint AR-ből csak a revenant-et a turian solier-rel és néhány karakternél mattockot használok, de általában az AR-ek már silveren is sokszor gyengének tűnnek, goldra meg már nem is vinnék AR-es karaktert.

eleve szar, hogy sokáig kint kell lenni a fedezékből, hogy meglegyen egy kill.

meg amúgy is szeretem, ha egy fegyver már elsőre is nagyot üt, mint pl. egy claymore egy krogan sentinel mancsaiban, vagy egy geth plasma shotgun egy geth engi vagy egy javelin egy geht infi fémkezei között :D
  • JethroHUN
    A Cerberus-Adept karakter megvan bárkinek is? Még egyszer sem láttam multiban, csak vanguardot
  • Optimus Prime
    Némítás, oszt azt mondanak, amit akarnak.
  • Sir Quno Jedi
    Ejnye-ejnye, húzad nekik az ő értékes idejüket... :DDD

Néha én is egyedül kommandózni kényszerülök, ha fexik a csapat, de mivel én szeretem nézni, ahogy más kommandózik, nem szeretem, ha türelmetlenkednek.
  • Hoz_Hun
    Érdeke eset tegnap:
    Gold menet, 10. Wave: mindenki fekszik, már csak én vagyok talpon. Teszem ami tőlem kitellik, szépen takarítom a pályát. Épp az utolsó ellenfélhez érek (Atlas), amikor hallom ám, hogy valaki a mic-be: "Just die already!". Persze csesztem meghalni. Ha maghalok akkor ugrik a credit fele. Ha a 10. wave-ben meghal a csapat (és nem volt teljesíthető feladat, amit teljesített addigra) akkor kb 30000 credit kap a játékos. Ha túl vagyunk a 10. wave-en akkor függetlenűl attól, hogy a 11. wave sikerül-e vagy sem, megkapjuk a teljes lét.
    Szóval kitartottam és meglett a 10. wave. Kaptunk is a végén 76000 creditet. Amint a lobby-ba értün kickeltek (bárcsak az elsőt kaptam azonnal, a többiek hezitáltak)... remélem a fele creditjüket elküldik a Reaperek által lerombolt bolygók árváinak! Idióta barmok....
  • Hoz_Hun
    Amúgy a Vorcha amelett, hogy nagyon élvezetes, marha jó karater is. Én rányomtam mindent a Health-ra (és pajzs-ra) és a Health regenerációra (ez nagyon durva!!). Gyorsabban töltödik az életerőm mint a pajzsom (full-ra)! Az Incinerate egy az egyben kihagyom. Mivel a Health regenrációm fojamatosan be van nyomva az úgy is lassítja a Power használatot így rágyurtam inkább a fegyverekre és a lángszóróra. A lángszóró is brutál jó, de viszonylag ritkán kell így teljesen jó ehhez az összeállításhoz (ráadásul elég gyorsan töltődik). A Vortch Soldier így gyakorlatilag kinyírhatatlan. Ha van fedezék kb 2-3 másodperc alatt fullra regenerálódik, mind az életerő mind a pajzs. Csatában meg a kill-ekkel beindul egy bonus regeneráció. Meghalni csak úgy lehet, hogy valami brutál ellenfél felkap és kinyír egyből. Geth Pyro le tud amortizálni, ha nagyon közel van, vagy ha kettő vagy több támad egyszerre. Gránát telibe kap.
    Fegyvernek a Cerberus Harrier-t használom, ami szuper Assault rifle. Csak rohadt gyorsan kifogy. De mellé pakoltam a Carnifexemet (ami már X-es), így nincs gond.
  • Hoz_Hun
    Nekem mindkét új karakter a Premium Spectre Pack-ból esett. Ráadásul egyszerre. Késöbb esett még egy Vorcha Soldier ugyan csak a Premium Spectre Pack-ból.
    De elméletileg mindháromban benne lehet. Rare karakternek számít.
  • Optimus Prime
    Milyen pakkot érdemes venni? Spectre Pack vagy Premium Spectre Pack? Vagy Veteran Packba is akadhat?
  • Hoz_Hun
    Tegnap nyitottam egy Vorcha Soldier-t meg egy Ex-Cerberus Vanguard-ot. A Vorcha Soldier eszméletlen jó. :)
    "I LIIIIIVEEE!"
    "BUGS"
    "SCRAY LADY"
    "SSSSTRONGEST"
    "BIG MACHINES"
  • RAMyMamy
    ez valami rém gagyi :|
  • Optimus Prime
    Belenézek már én is. Eddig csak a free tavaly adott képregényeket olvastam Redemption, Evolution, meg a két minit. Azok többnyire... szépek. Sok easter egg-gel a játékból.
  • Evoluti0N
    Nem vagyok egy nagy képregényszakértő, de ez még így, amatőr szemmel nézve is ocsmány :D
  • Hoz_Hun
    Hát igen. Sajnos most még az sem adatik meg, hogy a képeket élvezni lehessen.
  • Milkoma
    Nagyon szépen köszönöm :) Olvastam az első részét, de a felénél már annyira elszörnyedtem, hogy inkább csak átlapoztam és a képeket néztem. :D Látszik, hogy már nem dolgozik rajta az eredeti író. Ez is tele van hibákkal, mint az új könyv.
  • Hoz_Hun
    Mass Effect - Homeworlds 2 (Tali)

Feltettem IDE

Borzasztó szar grafikája van. Pont a Tali esetében művelik ezt. Eddig azért elég minőségi képregények voltak. De ez... pffff
  • Darun
    Te még nem törölted a játékot? Ideje lenne már.
  • Evoluti0N
    Ez az. Az N7 rating nem jelent semmit. Tegnap is 3 500 körülivel voltam és egyedül csináltam a feladatokat...