Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• GreyWarden
    Végre lejött nekem is! Erre a packre gyűjtögettem az utóbbi két napban, most így vetem 8 premium spectre packet és kiesett belőle egy Vorcha soldier, egy Cerberus Harrier és egy Reegar Carbine+ gear slotnak sniper rifle amp és shotgun amp.
    Nekem magyon bejön a Vorcha soldier, kicsit úgy érzem magam vele, mint egy ocsmány predator. Ami nagyon bejön az, hogy kva gyors és melee damage- el megtámogatva végig ugráltam a pályát és leszabtam mindenkinek az arcát:DD
    A Harrier nekem jobban bejön, mint az alap Mattock, de a lényeg az a shotgun! Írtó klassz lett, a damage nem egetrengető, de olyan, mint egy lángszóró csak plazmanyalábokat lő vagy okád(nem tudom jobban kifejezni). Igazából, így, ha lenyomva tartom ravaszt, akkor még a keményebb ellenfelekkel szemben is nagyon hatásos. Egyedüli problmám, hogy gyakran kell tölteni, de az midnen shoti sajátja.
    A pályák szintén bejövősek, sniperként a Jade, közelharcra(nekem Vorchának) meg a Goddes. Az új feladatra pedig már szükség volt, ezis igényli a teamworkot, ugyhogy szerintem nagyon rendeben van.