22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• morzsi555
    De lusták voltak a skillek összeállítása terén, csak 1 skill különbség van, pl. cerberus adeptnek singularityje van, a vanguardnak meg biotic charge skillje, a többi skill ugyanaz mindekettőnél.
  • GreyWarden
    Szép meg hangulatos, de story- ban jobban nézett ki, most olyan az ég, mintha egy szar festővászon lenne.
  • mcgrape
    Ááá Megvan a kedvenc pályám, Thessia, istenem de szép pálya, szabályosan sokkotl egy pillanatra, ugye nem tudtam mien mapra megyek csak egy silver menetet választottam , és betett Thessia-ra, Imádom.
  • GreyWarden
    Végre lejött nekem is! Erre a packre gyűjtögettem az utóbbi két napban, most így vetem 8 premium spectre packet és kiesett belőle egy Vorcha soldier, egy Cerberus Harrier és egy Reegar Carbine+ gear slotnak sniper rifle amp és shotgun amp.
    Nekem magyon bejön a Vorcha soldier, kicsit úgy érzem magam vele, mint egy ocsmány predator. Ami nagyon bejön az, hogy kva gyors és melee damage- el megtámogatva végig ugráltam a pályát és leszabtam mindenkinek az arcát:DD
    A Harrier nekem jobban bejön, mint az alap Mattock, de a lényeg az a shotgun! Írtó klassz lett, a damage nem egetrengető, de olyan, mint egy lángszóró csak plazmanyalábokat lő vagy okád(nem tudom jobban kifejezni). Igazából, így, ha lenyomva tartom ravaszt, akkor még a keményebb ellenfelekkel szemben is nagyon hatásos. Egyedüli problmám, hogy gyakran kell tölteni, de az midnen shoti sajátja.
    A pályák szintén bejövősek, sniperként a Jade, közelharcra(nekem Vorchának) meg a Goddes. Az új feladatra pedig már szükség volt, ezis igényli a teamworkot, ugyhogy szerintem nagyon rendeben van.
  • Vraaanyek
    nincs link, eredeti ME3 Originnel működik, a DLC-t azon keresztül szedheted!
  • Lacoka12
    valaki adna egy linket a dlcröl ?
  • sanya200
    leszedtem eddig tetszik :D
    csak 1 pályát próbáltam ki de van új feladat is ahogy láttam :)
  • Optimus Prime
    Fent van Origien a DLC!
  • morzsi555
    Tölthető pc-n is.
  • morzsi555
    poxboxon már tölthető.
  • morzsi555
    what's new for the rebellion pack
  • morzsi555
    A multiplayer manifestbe berakták az új fegyvereket, karaktereket. Lehet megnézni, hogy milyen kategóriába tartoznak.
  • sanya200
    ja láttam én is ez csak patch 35 mb volt :(
  • Caterpillar
    Nekem most kezdte el szedni, jobb gomb originben a me3 -ra és check for updates...

edit: ez csak valami patch volt.. Gondolom az 1.03...
  • sanya200
    hány fele lesz elérhető?
    majd vki írja ki ide ha letölthető lesz köszi :D
  • koschwarz
    az az elektromos dupla ostor nem kicsit cool, hanem nagyon.
  • koschwarz
    ma jön, jessz.
  • morzsi555
    Igen.
  • sanya200
    ez ma jön nem?
  • morzsi555
  • morzsi555
    Feladatkezelőben zárd be.
  • Vraaanyek
    bármi megoldás rá??? soha nem csinálta, ma kezdte... teljesen felcseszi az agyam :( sehogy se indul
  • morzsi555
    https://twitter.com/BioEvilChris/status/207118624635363328
    "Looks like the next Mass Effect 3 patch will arrive this week. Writing up the patch notes now. Check the BSN for details soon. #ME3"

https://twitter.com/BioEvilChris/status/207119081931943936
    "People keep asking me, so to be clear: No, there will be no ME3 Extended Cut preview, video, announce, etc at E3. #ME3"

https://twitter.com/BioEvilChris/status/207128654843625473
    "The ME3 team is still working hard on the EC. We have no further news and won't be rushing it or announcements on it. #ME3"

Patch 1.03 Notes
  • Vraaanyek
    Most már az origin sem akar csatlakozni, belép a profilomba, de a csevegés ablak nem csatlakozik, mondván le van tiltva...a k.rva anyját már az egész k.baszott EA-nek meg a mass effectnek, hogy 3 hónap után is még szivatja anépet...
  • morzsi555
    Oh yeah, gold wave 10 végén lefagy a játék. Fasza.
  • morzsi555
    Nálam is szokta csinálni.
  • Lacoka12
    hurrá megkaptam a m-90 Indra-t
  • Vraaanyek
    Az mi a franctól lehet, hogy tegnap óta, ha el akarom indítani a ME3-at, akár originben kattintva, akár ikonon, a feladatkezelőben és az originben is megjelenik, hogy fut, de valójában nem indul el a játék... már érett a win reinstall, gondoltam ennek is ez a baja, de formázás és újratelepítés után is ugyanez a helyzet! másnál hasonló????
  • Darun
    Sejtettem, bár elég hülyén néz ki mikor a gethek meg cerberus katonák közé bespawnol egy Banshee.
  • morzsi555
    Special Circumstance: Due to the failure of Operation SILENCER, more banshees will spawn with Reaper enemies and might also spawn with other enemies.
  • Darun
    Tegnap este én is felnéztem. Tuchanka, cerberus, 5. wave. Egyszer csak hallom hogy felsikolt egy Banshee. Mondom WTF? Nem sokkal később Hydra, gethek, 2 Banshee. Akkor már sztem csuklott néhány fejlesztő anyukája. Az rendben van hogy buktuk a múltkori eventet és több a Banshee, de mit keresnek gethek meg cerberus katonák között? o.O

Tegnap poénból (meg mert senki nem csatlakozott be) indítottam egy solo silvert krogan sentivel. 1 wave, gránát, Killstreak. 2. wave, gránát, Killstreak :D A 3. wave-el kicsit megszenvedtem, de a 4. becsatlakozott 3 játékos. Azért az is vicces hogy csak 3 wave survive-ot sikerült elérni.
  • Optimus Prime
    Csak én értettem félre a mostani N7 Opertiont? Valamiért úgy értelmeztem, hogy ha ez nem sikerül jönnek majd a Banshee-k, de nem. Most. Azt hiszem az Operationök nevét nem figyeltem vagy kevertem Silencer - Shieldwall.

Egyébként, aki játszik még ma - vagy máskor is - felvehet. Már promótáltam a 6 karakterem, de neki esek újra. Engineer, Sentinel és a Batarian Soldier jó vagyok. Origin: Optimus-HUN
  • Coolfire
    Reménykedjünk.Az őszi időszak szerintem is reális.Azért a DLC-k már nem lesznek ekkora falatok.:)
  • HJ
    Én benne voltam régebben pár játék fordítás projectben (utoljára a Borderlands-ban), ezért is mondtam, hogy az könnyen megesik, hogy elfogy a kezdeti lelkesedés. Az Aliens vs Predator 2 fordításánál sok évvel ezelőtt én is így jártam:) A felénél meguntam csinálni egyedül és csak pár év múlva fejeztük be egy új fordítóval:) Főleg azoknál lehet gond, akik még nem voltak benne nagyobb kaliberű fordításban. Ha valaki nem méri fel mivel is jár egy ekkora fordítás, akkor pár hét után bizony megunható...
    De sebaj, kész lesz amikor kész lesz.
  • Coolfire
    Szerintem sem,de ahhoz képest,hogy mennyi meló(kb. 56000 sor)egészen jól haladnak.És ahogy írják,nem lineáris szöveg hanem helyzetfüggő,ergo mindenféle szituba,dialógba etc..külön-külön kell beleépítgetni,ami gondolom nem kis meló nekik sem.Ha magát a szöveget csak fordítani kellene szerintem már készen lennének.Igaz nem értek hozzá,mert még sosem készítettem magyarítást.A szabadidejüket áldozzák rá,nem kapnak érte semmit,max. elismerést,ahogy ti is.Lehet ha az EA rendelte volna meg,már régen készen lennének.:)
  • HJ
    A ME3 magyar fordítás szerintem ősznél hamarabb nem lesz kész. Nagy valószínűséggel beleszaladtak abba a csapdába ami az alkalmi fordító csapatoknál jelentkezik: a kezdeti hatalmas lelkesedés pár hét után eltűnik amikor rájön a fordító, hogy napi 2-3 órát kéne foglalkozni az elvállalt munkával. Közben jönnek más újabb és kurrens játékok amikkel játszana is. Ilyenkor jönnek a kifogások, hogy nincs idő rá mert érettségi, munka, nyaralás, rámnézett a cica, dehát a másik se halad vele, stb. :) Ilyen ez a csapatmunka alkalmi társakkal.
  • Darun
    Amikor belépsz a multiba, eventnél mindig kapsz egy ablakot hogy éppen event van a hétvégén. Amíg nem látsz ilyet, addig nem érdemes elkezdeni.
  • mcgrape
    JAah, Fasza ezt akkor benéztem, de igazad van amugy, viszonylag hamar megvan
  • morzsi555
    Holnap kellett volna. Mindegy, nem tart olyan sokáig újra lvl 20-ig megcsinálni.
  • mcgrape
    Köszönöm a válaszokat:)
    Le is nulláztam mindent, most tápolhatom megint a karikat, remélem nem tul korán csináltam, mert akkor ismétlhetem meg :D