Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Ne sírjál, ez van, 50 assistokat kapok minden mecsenként. ez van. ettõl még benne lehetsz a top 2-ben is,. de ez a játék nem a versenyezésrõl szól. ez coop küldetés. arra ott van a MW 3.

tapasztalatom szerint max hp-s trooper ér mondjuk 300 pontot
és amennyit sebeztél bele %ban annyi pontot kapsz

viszont a barrier/shieldnél már máshogy számol, azt nem vágom

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

yesname
Valaki meg tudná mondani nekem, hogyan számolja az assist pontokat ez a szemétláda?
Ugyanis én az a típus vagyk, aki odarohan nagydarabokhoz és lövi, szapulja amíg bírja, majd ha baj van fedezék. A baj az, hogy az összes elsõosztályú enemyt leamortizálom egyedül szinte az utolsó 2-3 csíkjáig, majd kénytelen vagyok fedezékbe menni.
Mire viszont kibújhatnék, jön valaki és befejezi a munkámat, amibõl azonban én egy, azaz egyetlen darab pontot sem látok viszont!
Rendkívül idegesítõ...

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Sziasztok!

Már tövig rágtam a körmöm mivel az Escape The Catacomb küldinél mindig fekete képernyõ!

Tudna valaki segíteni egy következõ mentéssel,

Elõre is ezer hála és köszönet!

Üdv:Barbara
Tatyla
a promótálás az mire is jó vagy hogy mûködik?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Prince23
Promotálással is elérheted céljaidat

Mimasz
Ma nekem is szerencsés napom volt, kidobta a window-ot, és az összes karakter unlockolva lett. 😄 kaptam +2 rakéta helyet (így már 4 van nálam)

Lol ilyen bugot már. Se ládikóval, se lõszer feltöltõ cuccal nem tudom feltölteni a thermal clippeket és lõszer nélkül szaladgálok.
SgtMathias
Fejenként egy. Múltkor is így volt.

Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89

Fpocok
És akkor két promote után kapod a csomagot, és ha utána még kettõt csinálsz, akkor mégegyet kapsz? Vagy egy ember max egyet?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hétvégén úgyis fogsz promoteolni két karaktert 😊

Most komolyan?!? Tudod mit, nyis egy pár ilyet 60000 rugóért. Tök jó érzés. Fõleg a x db...<#vomit>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fenrir
Mi van ha nincs kedved megint elmenni azzal az class-szal 20-ig? Pl nekem baromira nem fekszik sem a sentinel, sem a vanguard, még egyszer sem érték el a 20-at. Ha egyszer ezekkel el is érem, azt tuti nem fogom promote-álni mert én még egyszer az életben nem fogom azokat felhúzni.

Btw igazán adhattak volna valami bónuszt is a promote-ért a multihoz, mondjuk pénzt.

A halál csupán a kezdet...

Black Widow-ra várhatsz mert az ultra rare. Csak Spectre pack-ból kb 1-5% esélyel esik ultra. Hogy az még pont Black Widow legyen....
Nagy számok törvénye alapján azért van rá esélyed. Úgy hogy hajrá.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Azért mert 20. szinten lepormózod és csinálsz újat.
Megmondom mi az a "Reset Power". EGY NAGY KIB*SZÁS a Spectre ládanyitogatókkal!! Beteszik mint "RARE" itemet!! Ezt a szart!! És én már bontottam belõle NÉGYET!! NÉHÉHÉHÉÉÉÉGYET!!

Jah, nekem az már IV. szintû.<#sniffles>
Csak én nem rohadt Geth shotgunt akarok, hanem egy QUARIAN ENGINEERT!!
Jaj, de frusztráló ez a multi player ládanyitogatás....

Fenrir
Már miért ne lenne? Akármelyik class-t lehet más stílusban játszani.

Pl az Infiltartor-t úgy, hogy minden Tactical Cloak-od sebzésnövelésre van vagy minél hosszabb legyen a hatóideje és mondjuk cloak alól is tudj más képességet használni, pl Sabotage-t.

Vagy Adept-nél sebzés vagy crowd control ág.

A halál csupán a kezdet...

Pont újraosztó cucc. Értelme nincs.
BoneDragon
Ha jól tudom akkor újraoszthatod a pontjaidat.

SgtMathias
Tényleg mi ez a "Reset Power" ? Nekem sem ugrik be róla semmi ?

Sir Quno Jedi
Namost én ezzel a rohadt puskával úgy halok mindég, mint a szar. Próbáltam, nekem nem megy.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mióta megszereztem a Widow, nagyon béna lettem geth pr-el. A shoti viszont tényleg durva.

A Widow-al nekem a rekord 3 cannibál egy lövésbõl. Meg 2 Guardian. Nekem nincs páncéltörõ mod a sniperhez így a mantis nekem nem túl erõs. Én most a Black Widow-ra várok, mert alig sebez kisebbet mint a sima Widow, viszont alapból 3 töltényes tár van hozzá ami meggyorsítja a tüzelést. Az továbbra is bosszantó hogy a fedezék mögül kilógó ellenfél nem sebzõdik ha meglövöm, ha viszont simán átlövök a fedezéken akkor a sima trooperek pl egybõl meghalnak.

Brute meg Banshee ellen jó a kgrogan soldier is, persze biztos lassabb mint a drell adept, de a két infernalt, concusive-ot meg heavy melee-t õk is megérzik.

Én azt se tudtam mi az a reset power, mert (lekopogom) még egy se esett.
SgtMathias
A Geth Pulse Rifle is klassz. Egyik kedvenc Assault Rifle-m. Igaz, hogy aránylag kicsit sebez, de a többi statisztikája kárpótol mindenért.

Fpocok
Két spectre pakk, két ilyen egymás után 😄 NAGYON JÓ FEGYVER!!!

Parasite Eve 2, best game EVER!

SgtMathias
Bizony! Kiváló harci képességein kívül itt gyakorlatilag az Infiltrator tölti be a más játékokban(pl. Battlafield) szokásos Medic szerepét is. Cloak + Revive teammate. 😄

koschwarz
Ugye-ugye? csak hab a tortán hogy a könnyû meelee-je ilyen kungfu cucc 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Drell adept. Tegnap nagyon megszerettem. Lenyomtam vele két kört silverben, az elsõ két silver játékomat, egyszer második, egyszer elsõ lettem vele. Gethek ellen nem túl jó, de a többi ellenfél ellen pull-reave kombinációval, egy kis gránáttál megspékelve naccerû. Plusz ott van még a nindzsás mozdulatai, közelharci támadásai, amiket egyszerûen öröm nézni 😄
Lacoka12
multiba a infiltrator-ok nagyon hasznosak tudnak lenni

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

nekem azok közül ami érdekelne is Krogan Senti, Drell Adept, Quari Engi hiányzik

viszont sajnos fos a netem, szal ma nincs multizás 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ezt már láttátok?
Sir Quno Jedi
A shotiktó kapok agyhúgykövet. SPectrebõl is azokat adja, meg mindenhonnan. Meg a béndzsa shoti kiegek. + Ritka shotikat upgradeli még tovább áááááááááááááááááááááááá

SOHA nem használok shotit, de hegyekben állnak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nekem a Quarian engineer, Asari adept, Drell vanguard hiányzik (de ez utóbbi nem is nagyon kell). Viszont van egy raklap fegyverem (tömve ritkákkal). A Shotikba szinte belefulladok.

Mert az a legegyszerübb. 😊

bírom hogy akárhányszor találok goldot mindig gethek az ellenfelek, meg 90%ba a firebase white pálya van.

Prince23
Amúgy nekem nem akarja beadni a Quarian Engeneert 😞 már csak az kell

Prince23
Gethek ellen egyszerûen isteni class 😊

Nem sokkal tér el a profi Salarian Infiltratortól... számomra az a legjobb kaszton belül.

Ma ki akarom próbálni a másik agyon dícsért kasztot a Salarian infiltratort. Kiváncsi vagyok tényleg annyira jó-e mint állítják. Már pucolom a Widowomat.

Azt nem is mondom, hogy már annyiszor unlockoltam a Drell adept-et, hogy minden upgradje megvan már.

vacakol a netem lehet mégse kell multizni, 3ból 3x szakadtam

sírtok itt a reave miatt én meg alig várom h leygen végre 😞

néhány nap után tolok megint kis multit 😄 és hanyagolom a femshepem me1ben 😛

Csak rosszul leszek ettõl a "ve-nyeeeeeeeeeeeee" hangtól. 😊

koschwarz
...csak megy a gyors pull+reave kombo aztán repülnek szét az ellenfelek. a pull is hatósugárra/több ellenfélre van fejlesztve, így egy 3-4 fõs squad - figyelembe véve a biotikus robbanás hatósugarát is - simán szétrepül/legyengül két gombnyomásra.

koschwarz
nem rábeszélni akarlak, de... én a reave-et úgy fejlesztettem, hogy mindig minél több ellenfelet érjen. mikor belövöd egy tömegbe, azonnal hatalmas védettséget kapsz (azért van ez az egyre jobban gerjedõ hang 😄), az ellenek megtántorodnak, a tartama alatt csökken az életerejük, megakadályozza a regenerálódásukat, és tökmindegy hogy milyen védelmük van. szóval igen sok jó tulajdonsága van 😄
szerintem jó kaszt a drell adept.

egyetlen hátránya hogy geth-ek ellen használna nem kapod meg a védelmet, illetve ellenük csak a pull utáni biotikus robbanás miatt érdemes használni. de organikusok ellen zseniális.

a "drell veteránt" meg nyilván érdemes a powerek erõsségére fejleszteni, ami ráadásul súlycipelõs bónuszt is adnak. így a drell adeptem magával tud cipelni egy 10-es szintû avengert modokkal. van amikor el sem sütöm a fegyvert....

nekem az asari adept jön be, egy phalanx pisztollyal +200% hûtés!!!
Benyomom a stasis-t aztán ha még él akkor rádobok egy warp-ot is 😄

Tegnap kipróbáltam az Drell adept-et, de nekem nem jött be. A Rave hangja annyira idegesít, hogy nem bírom hallgatni. Sajna Asari adeptem meg még nincs (az a másik karakter, amit nagyon szeretnék a Quarian engineer mellett). Állítólag a legtápabb karakter. Saját tapasztalatom is az, ha van egy Asari adept, az mindig jól szerepel.

Ja amúgy emlékszek a republic commando-nál is majdnem kibasztam a gépet az ablakon, a vége miatt.Azóta sincs se 2. rész meg se semmi.

Nem is fog lejárni, tíz év múlva is emlegetni fogják, meg is érdemlik.

Egyébként a kép jó 😊
koschwarz
hasonlóan, amikor vanguard-dal voltam, rendszeresen az elsõ helyen végeztem, mart a killek nagy részét "elloptam" a többiektõl 😄
habár személy szerint én mindig annak örülök igazán, ha egyáltalán sikerül a kör, sokszor nem is nézem, hanem nyomom a continue-t a végén, amikor írja za eredményeket, mert szeretek menet közben potnokat osztani, meg vásárolgatni a store-ben, meg a felszerelést beállítani, és nem bírom ha rám várnak 😄

asari és drell adept: a legjobb ha van két biotikus a pályán. az egyik nyomja a stasist, a másik a reave-et, bár végül is tökmindegy hogy mikkel, de összességében a biotikus robbanásokat, amik annyira "durvák", hogy igazából nem csodálkoznék, ha egy peccsel lebutítanák egy kicsit õket. silveren egy asari adepettel olyan szinten gyorsan nyomtunk le banshee-ket és brutokat, hogy még szinte a közelünkbe sem értek (igaz nekem is, meg valszeg neki is a biotikus robbanásik voltak fejlesztve az utolsó speckókban).

Ez igaz. Utálom amikor menekül... 😊