Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és amennyit sebeztél bele %ban annyi pontot kapsz
viszont a barrier/shieldnél már máshogy számol, azt nem vágom
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ugyanis én az a típus vagyk, aki odarohan nagydarabokhoz és lövi, szapulja amíg bírja, majd ha baj van fedezék. A baj az, hogy az összes elsõosztályú enemyt leamortizálom egyedül szinte az utolsó 2-3 csíkjáig, majd kénytelen vagyok fedezékbe menni.
Mire viszont kibújhatnék, jön valaki és befejezi a munkámat, amibõl azonban én egy, azaz egyetlen darab pontot sem látok viszont!
Rendkívül idegesítõ...
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Már tövig rágtam a körmöm mivel az Escape The Catacomb küldinél mindig fekete képernyõ!
Tudna valaki segíteni egy következõ mentéssel,
Elõre is ezer hála és köszönet!
Üdv:Barbara
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Parasite Eve 2, best game EVER!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Btw igazán adhattak volna valami bónuszt is a promote-ért a multihoz, mondjuk pénzt.
A halál csupán a kezdet...
Nagy számok törvénye alapján azért van rá esélyed. Úgy hogy hajrá.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Csak én nem rohadt Geth shotgunt akarok, hanem egy QUARIAN ENGINEERT!!
Jaj, de frusztráló ez a multi player ládanyitogatás....
Pl az Infiltartor-t úgy, hogy minden Tactical Cloak-od sebzésnövelésre van vagy minél hosszabb legyen a hatóideje és mondjuk cloak alól is tudj más képességet használni, pl Sabotage-t.
Vagy Adept-nél sebzés vagy crowd control ág.
A halál csupán a kezdet...
Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Widow-al nekem a rekord 3 cannibál egy lövésbõl. Meg 2 Guardian. Nekem nincs páncéltörõ mod a sniperhez így a mantis nekem nem túl erõs. Én most a Black Widow-ra várok, mert alig sebez kisebbet mint a sima Widow, viszont alapból 3 töltényes tár van hozzá ami meggyorsítja a tüzelést. Az továbbra is bosszantó hogy a fedezék mögül kilógó ellenfél nem sebzõdik ha meglövöm, ha viszont simán átlövök a fedezéken akkor a sima trooperek pl egybõl meghalnak.
Brute meg Banshee ellen jó a kgrogan soldier is, persze biztos lassabb mint a drell adept, de a két infernalt, concusive-ot meg heavy melee-t õk is megérzik.
Én azt se tudtam mi az a reset power, mert (lekopogom) még egy se esett.

Parasite Eve 2, best game EVER!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
viszont sajnos fos a netem, szal ma nincs multizás 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
SOHA nem használok shotit, de hegyekben állnak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem sokkal tér el a profi Salarian Infiltratortól... számomra az a legjobb kaszton belül.
néhány nap után tolok megint kis multit 😄 és hanyagolom a femshepem me1ben 😛
szerintem jó kaszt a drell adept.
egyetlen hátránya hogy geth-ek ellen használna nem kapod meg a védelmet, illetve ellenük csak a pull utáni biotikus robbanás miatt érdemes használni. de organikusok ellen zseniális.
a "drell veteránt" meg nyilván érdemes a powerek erõsségére fejleszteni, ami ráadásul súlycipelõs bónuszt is adnak. így a drell adeptem magával tud cipelni egy 10-es szintû avengert modokkal. van amikor el sem sütöm a fegyvert....
Benyomom a stasis-t aztán ha még él akkor rádobok egy warp-ot is 😄
Egyébként a kép jó 😊
habár személy szerint én mindig annak örülök igazán, ha egyáltalán sikerül a kör, sokszor nem is nézem, hanem nyomom a continue-t a végén, amikor írja za eredményeket, mert szeretek menet közben potnokat osztani, meg vásárolgatni a store-ben, meg a felszerelést beállítani, és nem bírom ha rám várnak 😄
asari és drell adept: a legjobb ha van két biotikus a pályán. az egyik nyomja a stasist, a másik a reave-et, bár végül is tökmindegy hogy mikkel, de összességében a biotikus robbanásokat, amik annyira "durvák", hogy igazából nem csodálkoznék, ha egy peccsel lebutítanák egy kicsit õket. silveren egy asari adepettel olyan szinten gyorsan nyomtunk le banshee-ket és brutokat, hogy még szinte a közelünkbe sem értek (igaz nekem is, meg valszeg neki is a biotikus robbanásik voltak fejlesztve az utolsó speckókban).