Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Nah, végig vittem, 3-ig toltam, mint a hülye. És igen, tényleg a földön feküdt Ash, mondta is pedig Vega a partit. De pont takarva volt. Mindegy, Ash karakterét úgyis kicsit elfacsarták. :/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nos, a játék sokat vitatott vége engem nem zavart. Én sokkal bénábbra számítottam, de ez inkább lopás volt a Mátrixtól, ami meg lopott a Beast Machines Transformers-től. Az Illusive Man elleni roham után már sajnos gyanítottam a végét, vagyis hát a nagy viccet, ha lehet így fogalmazni. Vagyis az egész Reaperek írtása azért van, hogy egyensúlyt hozzon a Galaxisba. Nem tudom sokakat ez zavart vagy a válaszható megoldások? Én a 3. választottam, ez kicsit lopás a Star Trek I-ből meg a Beast Machines-ből. A főhős feláldozza magát egy nagyobb célért, mellyel egy új jövőt, világot és fajt szülhet. A másik két verziót nem próbáltam, bár szerintem egyik se reális. És amilyen messzire mentek a fináléval ez volt a legkézenfekvőbb.
Miután Shep-et telibe találja egy pew-pew elég vontatott lett a játék. A Maraudert nem bírtam leszeni Insanity-n vissza kellett vennem. Aztán az Illusive Man, Anderson beszélgetésnél az utolsó választásnál nem volt nálam se kék, se pirosra elég pontom, mert szürke volt. :S Aztán a renegade ikon tűnt fel, hogy lőjem le - elsőre nem tettem és game over lett.
A credits utáni kis kivezetésben szándékosan Martin Sheen a hangja a mesélőnek és a gyerek meg a Catalyst? Plusz a játék végi üzenet kicsit fura, meg az hogy utána visszadob a Cerberus ostrom elejére a hajómra.