Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Legolcsóbb módja annak, hogy még több játékidõt préseljenek ki valamibõl.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

BoneDragon
Bioware szereti ellõni ezt a random dolgot. Swtorba is megpróbálták...

Azért kiváncsi lennék, hány hülye vesz igazi pénzért ládát.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

JethroHUN
Ja az... gondolom ki akarták próbálni mennyi bevétel jön belõle. Megérné-e egy item shopos mmo...<#lama>

Sok helyen olvasom, hogy az Asari Adept a legütõsebb karakter.
Minden esetre aki kitalálta ezt a random dolgot a ládákkal az egy nagy "bosh'tet".

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

JethroHUN
Mert az. Stasis hatékonyabb mint a reave, több értelme van. A singularitynal is jobb egy fokkal, mert hat a shield/barrier védett ellenfelekre is. És a barrierje is több mint a drellnek, 300 az semmi. Nagyon gyorsan meglehet vele halni. Nem utolsó sorban a reave hangja bszott idegesítõ.

Én asari adeptet sokkal hatékonyabbnak érzem. 66653

Vazze, megvan!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az eredetiben találnak valami földönkívüli cuccot a Marson. Most már biztos, hogy prothean eredetû😊))

Vraaanyek
Na kíváncsi leszek a frissen szerzett Logitech G9x-el hogy megy majd a sniperezés 😄 😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Én ha tehetem mindig fedezékbõl harcolok. Ha csak nem pottyanok be 3 Reveger közé (volt már rá példa) akkor azért a második lövést már elkerülöm. Azt láttam én is hogy a biotic kombója nagyon erõs, tegnap a srác Benningen a geth-eket is szépen aprította. Igaz hogy a Prime ellen én kellettem 😄 Ha õ az aki cigánykerekezve vetõdik oldalra akkor tényleg gyorsan mozog, de ezt egy drell assassintól el is várjuk. A gránátjaival viszont nem vagyok megelégedve, a sima frag is erõsebb nála, az inferno-ról nem is beszélve.

ami a szabotázst illeti, én is anyáztam múltkor hogy a csapattársak kilõtték az összes átállított geth-et. Pedig kétszer is sikerült Prime-ot szabotálni. Ha jól vettem észre akkor a pajzsait elõbb le kell szedni. De nem 100%. Én le szoktam. Viszont tegnap nekem is volt egy szabotálós társam. Nem szándékosan, de egymás után 3 sárga geth-et is kilõttem. Sajnos közép távon, sniperrel tömeg ellen nem nagyon van idõ, amikor lõnek az emberre akkor arra lõ aki célkeresztben van. És valahogy mindig sikerült kifogni. (tudom, a reakcióidõmmel van baj, de hát így alakult)
koschwarz
pedig a drell adept nagyon király. igaz a reave (életerõ elszívó, regenerálódást akadályozó és egyben magadnak ideiglenes védelmet adó) képességét a geth-ek ellen nem tudja olyan hatékonyan, teljesen kihasználni, de a biotikus robbantások nagyon erõsek (egy pull majd utána reave, ami a getheket is robbantja).

és ami nagyon tetszik még benne és erre igazából konkrétan csak nemrég figyeltem fel, hogy a sebességre is kap bónuszt. nagyon gyorsan lehet vele mozogni, ami nem mindegy egy csomó esetben. pl. soldierekkel általában bekapja az ember a 3 geth lövést vagy a raveger találatait, drell-el meg legfeljebb az elsõt, de akkor már futok is onnan.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Páncélos salarian, csak nem tudom mit keres(nek) ebben a filmben? <#alien>
Vagy mi játszottunk túl sokat és már mindenben a ME-t látjuk. Mert megnéztem a videót és nekem is egybõl az ugrott be 😄
Vraaanyek
Ugye!!! Ugye!!! 😄 😄 nekem nem csak a rendõrök, hanem összességében az egész elõzetes egy komplett Mass Effect kisugárzást nyújtott! a jármûvek, a helyszínek, MINDEN!!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Abszolút semmi összefüggés nincs. Én elég sokat nyomtam engi-t, már ki is promóztam. Anno a szalári úgy esett hogy egy percet nem játszottam vele. Azóta felnyomtam 20-ra, promó, újra kezdtem, megint felhoztam 18-re, de a kvariánt azóta se adja be. Ellenben Adeptet, drell-t már hármat nyitottam, holott az elsõ próbálkozásokon kívül nem is használtam. A másik: tegnap bontottam pisztoly scope III-t. Multiban még egyszer se használtam se pisztolyt, se shotit. Smg-t egyszer, a játék elején ar-t. Mióta megvan a Widow, csak azzal megyek. Ahhoz viszont még csak 2 up-om van, mondjuk a tárkapacitásnak örülök is.

A magasabb szintû fegyvereknek minden értéke nõ. Sebzés, lõszerkapacitás, tár kapacitás, a súly meg csökken. De ez asszem le is van írva a szingliben.
Na most vagy velem van a baj, vagy mindenkire nagy hatással van a Mass Effect. Ebben a percben láttam a Total Recall remake-jének a trailer beharangozóját és az egyik jelenetben tisztára úgy néznek ki a rendõrök, mintha az ME egyik páncélját kapták volna meg😊))

JethroHUN
Az összesen elvihetõ lõszer mennyisége az is nõ.

Sebzés biztosan növekszik és a tömeg is garantáltan csökken (meg lehet nézni a minimum és maximum értékeiket a fegyvereknek a coalesced.bin file-ban).
Rate of Fire nem változik, pontosabbá sem válik a fegyver (nem csökken a fejlesztéssel a visszarúgás mértéke vagy a szóráskép, mert ezek állandósított értékek a fegyver karakterisztikájában) a tárkapacitást is inkább a berakott mod-ok emelik (ahogy a visszarúgást is ezekkel lehet csökkenteni egyes fegyvertípusoknál).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

PiszkosFred
Peccs sem fog segiteni rajta valoszinuleg. Goldra legtobbszor mar friendlistbol szelektalva megy az ember, az egyedul jatszo, de bator vallalkozobol keves van, emiatt pedig varni kell a random gold menetekre.

A disconnectet viszont tenyleg jo lenne javitani, bar en minden random utan kilepek fomenuig, majd reconnectelek, es ugy gyorsan berak. Enelkul vagy elszallok connecting kozben, vagy 10 perceket varok ujabb menetre.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Prince23
Ja, sztem így van. Picivel felmegy a damage, fire rate stb...

koschwarz
számotokra egyértelmû egyébként, hogy egy fegyveren belül az egyre jobb szintek pontosan mit adnak a fegyverhez? nagyobb sebzés, tár, stb. ?

Miért nem tudnak már kiadni egy szaros patchet?Jönnek itt az ilyen olyan hétvégi szarokkal meg packokkal aztán az egész bugos szar.Fél óráig keres egy rohadt gold servert,már ha talál plusz állandóan disconectel az ea server,nem igaz má.

Tényleg nagyon idegesítõ ez a random dolog. Nem mondom, lehet egy (vagy két) pak ilyen is, de ne mind az legyen. Lehessen kreditért licencre, fegyóra, karakterre költeni. Mert Sokszor csalódok Spectre pak-ban.

Anthrax
a mostaninál minden jobb lett volna

JethroHUN
Az a gáz, hogy hiába van meg az összes karaktered, (akár az összes kinézet testreszabási opcióval) ugyan úgy dobálja tovább... amikor inkább fegyverre lenne szükséged... meg amúgy alapjában véve ez a random dobálás is.
Egy szimpla store jobb lett volna. Mondjuk meg kellene szerezni a liszenszeket a gyártóktól. Küldetéseken keresztül esetleg. Mind1 csak 1 ötlet

Lehet hülyeség, de mi van akkor ha nyitott pak összefügg azzal, mit csináltunk eddig, és milyen karakter osztályal? Én pl még nem promotáltam ki engineer-t (majd most fogom a Salariant), és ezért kisebb esélyel dobja a Quariant. Már többször volt olyan, hogy az aktuális karakterem fegyvréhez kapok upgradet a nyitott packban. Továbbá a rare karaterek, amik estek is abból a csoportból valók amikbõl már kipromotáltam.
Hülyeség, vagy ti mit gondoltok?

Anthrax
Csak mázli ,nálam is 5ös ,de 1 iftyinget nem költöttem packokra

Anthrax
Spectebõl eshet,de nekem is rohadt hornet esik ami kell a francnak

Láttam a minap egy csávót. A Widow-ja VII. szinten állt <#guluszem1>. Szerintem ez ilyen már rendes pénzért vásárolhatta a Spectre packokat...

Egyébként a Miscellaneous (Rare) cuccok közül a "Pack Capacity Upgrade +1" az nagyon hasznos. Nekem eddig egy esett a "Thermal Clip Pack"-hoz (sose haszálom a fene megette), meg egy a "Ops Survival Pack"-hoz (ez viszont király). Mindenn karakterem ezekbõl 3 cipel magával. Mondjuk a legjobban a "Cobra Missile Launcher" +1-nek örülnék. Jó lenne abból is 3 cipelni pályánként.

Mimasz
Nálam ugyanez a Window fegyo... Mantis x-el tolom még mindig... 😄DD Nem akarja kiadni semmibõl..

<#rinya>
Akkor te is szívsz....

gerey
Nekem bétában elsõ nap kidobta, most meg megjelenés óta nem akarja...

Persze a lentebb említett rohadt szint újraosztós Rare cucc már háromszor esett!!! Semmire se jó!! Hát mi a fennének osszam újra a pontokat? Lvl.20 promotálom aztán újraindítom és úgy osztom ki a pontokat, ahogy tetszik. Ilyan baromságot Rare-re tenni...

Tegnap megint nyitottam két Spectre packot és továbbra is semmi Quarian engineer. 😞
Játszottam együt egy csávóval, aki N7 78 körül volt (fele se az én N7 szintemnek), és nem csak hogy volt Quarian enginnere, de a ruháját is extrán variálhatta, azaz neki már többször is esett. Brááháhááá

Anthrax
igen,de én a 40% sniper dmgre mentem

A cloak utolsó szintjét lehet úgy fejleszteni hogy ellõhess egy powert cloakban. Lövés elõtt is dobhatod az aknát. A cloak buffja pedig miután véget ér a cloak még pár másdpercig rajtad van. (+ damage és hogy ellõhetsz egy abilityt cloadból). Ha van olyan abilityd aminek hosszabb a cooldownja mint a cloaknak azt érdemes mindig cloakból használni 😊

Sir Quno Jedi
Azt nem tom, nem én szoktam szabotálni õket, nekem gyilkosabbak a szándékaim. Ámde a többiek szokták.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Anthrax
Szerintem még mindig a salarian infi a legjobb , cloak->lövés-> mine és újra ez , szerintem mondjuk bug,hogy lövés után egybõl lehet aknát dobni és nem kell cd-t várni rá, mert forditva ha akna után akarok cloakot nyomni elég nagy cd rakja

Én már ki Promote-áltam egy Quarian Infiltrator. A turett átállítás, tényleg nagyon poén, és a Geth-ek ellen is nagyon jó. Sajna a reperek ellen nem annyira hatásos.

Pfff, kaptam már hármat is. Szerintem tök fölösleges, nem tudom minek Rare. 😞

A Decoy is sebez ha az van beállítva (nekem az), illetve lehet robbantani, ha lejár (de én ott a pajzsra mentem rá). Nálam az a lényeg, hogy a Decoy sokáig bírja a gyûrõdést.

Anthrax
igen,de egy idõ után immun lesz rá

Anthrax
Egyszer használatos, power részen belül lesz plusz egy fül, ott tudod lenullázni

koschwarz
egy prime is teljesen szabotálható??? full páncélban, mindenben?

koschwarz
és ezzel akkor egy karaktert le lehet nullázni, és újra osztani a pontokat? egyszer vagy bármennyiszer használható?

Sir Quno Jedi
Arra vigyázz csak egy ideig hat. Szóval idõnként rá kell nyomni újra a turretre. Nomeg a többiek mindent szét fognak lõni azonnal, ami felett átvetted az irányítást. Random partiban ez van.

Volt hogy ott álltam a torony mellett és röhögtem, ahogy írtja az ellent, ezek a barmok meg odajöttek és kilövik a "tornyomat", mikor látják, hogy odaálok elé/mellé és engem nem bánt.

Amin sárga aura van, az már irányítás alatt van. Ezt kell velük megértetni. Pl. prime-mal le lehet írtatni a környéket.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Anthrax
igen, spectebõl esik

koschwarz
most fogok egy quariant infiltratort indítani, alig várom már hogy kipróbálhassam ezt a sabotage képességet. fõleg a turrett-ekkel szeretném a saját engineerüket szétlövetni 😄DD

koschwarz
kapott valaki már olyan rare cuccot, hogy skill pontokat újra lehet osztani? állítólag van ilyen is.