Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Hoz_Hun
    Tegnap meglett a Krogan vanguard (egyedül Batarian solider nincs meg, mondjuk nem is nagyon hiányzik). Nem csípem a vanguardokat, de ez egy frankó karakter.
    Tegnap (is) volt egy érdekes Gold futam. Összeállt egy banda, és mivel megtűrtek alacsony szintűeket, nem törtem magam, én is behoztam a 17. szintű Asari Adeptemet (az egyik játékos egy Slarian engineer lvl.5.-ön!!!!). Szóval nem vártam sokat. Igaz Fire Base White/Geth/Gold, de végigmentünk. :)
    De a leg tutibb az hétvégén volt. Random map/Reaper/Gold. Amikor beléptem már láttam, hogy szedett-vedett banda extravagáns fegyver összetétellel. Mivel kutya se pakolt kiegészítő cuccokat én sem tettem. Beadta a multis Palaven-t. Na, gondoltam végünk, ez Goldon elég nehéz. A társak meg úgy néztek ki, mintha egy cirkuszból estek volna ki. Csili-csálé rikító színű páncélokban, valami hányingerkeltő szín összeállításba. Rajtam kívül mindhárom. Elkezdődtek a wave-ek és hát később megnéztem, hogy milyen szinten is vagyok igen csak jól ment. Akkor jártunk épp a hetediknél és tényleg Gold. Pontilag mind a négyen fej-fej mellett voltunk, de úgy daráltunk be mindenkit, hogy öröm volt nézni. Mindenki értette a mókát, tudta a dolgát. Egyedül csak a 9-10 wave-ben szorongattak meg bennünket, de megvolt az extraction is (második helyen végeztem). Ezzel a bandával, egy élmény volt játszani. A leg gagyibb, leg ratyibb figurák akiket láttam még is profin tolták. :)