Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
mcgrape #15882 Igazából az a rosz amikor az lép le aki a mecsset indította, mert akkor bukás az egész.
Velem egy olyan történt valameik nap, hogy Infiltrator lévén én azért oda rohngálok felkelteni az elesetteket, ha kell a páyla másik végéből is :). ezútal nem kellet anyit rohangálnom, egy katona volt aki folyton megfeküdt, nos én nem itélkezem mert velem is elő fordul nem egyszer föleg goldon hogy beüt a sazr és állandoanb megmurdelek, de a lényeg hogy probálok elhuzni onnét. Nos votl ez a Katoan gyerek aki meghalt, oda mentem éleszetettem, és rohantam el mert tul erő volt, osztottam egy két lövést, de én is elrohanok ha körbeveszenk a lángszorok Get primeok stb, vagy a hunterek, nah ez viszont nem ezt tette, kis vártatva megitn meghalt, ujra keltettem, ez igy ment 4-5 alkalommal, mikro is végül beleuntam, és mondom ott a másik társ egy Geth Infiltrator , oda rohanok a közelébe, hátha ketten lezuzzuk ezt a hullámot aztán majd felkel mindenki, nah erre egyszer a kiszolgáló lelépet, nos az az érzésem hogy a katona gyerek volt aki lelépet, nyilván nem tetszett neki hogy nem keltették fel vagy valami sőt biztos. Én még akkor is ott maradok végig nézni ha meghalok, és nem is én vagyok a kiszolgáló, ez igy van rendjén.
Oké ha én maradok egyedül életben és gold és már ilyen erős a hullám és meghalok nem pazarlom az élesztőmet, mert ugyse tolom le egyedül ha meghalok meghalok.
Bevallom lelépek néha, de ez leginkább csak is akkor forul elő, ha egy valami rendivül sürgős dolog közbe jön és azonnal mennem kell, kettő ha lagzik a pálya és az förtelmes, kilövöm a csávot nem érzi meg stb nah akkor lépem.
Ennél csak az az idegesítőbb amior valami oknál fogva télleg össze ál egy erős bagázs és jol tolod velük te is és gold és már csak 20 másodperc van hátra, és a mass effect hibával leáll. LOL.
Nah utána kell egy pár cigi XD.