22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Evoluti0N #15920 28141 ember. Név szerint nem tudom őket. -
Darun #15919 Ha nem megy, akkor én valószínűleg csak álmodtam hogy tegnap nyomtam 5 kört a játékban. -
Komolyan másfél óráig elmélkedik aki csinálta?? Ki az aki ezt végig nézi... -
Mi az igazság? ME3 sztorijához -
Milkoma #15916 Amióta az utolsó event nyereményei miatt nem lehetett játszani. De ha azt mondjátok megy, akkor elhiszem :) -
Darun #15915 Nekem azért volt. Tegnap is előfordult hogy ledobott a szerver és nem engedett vissza. (szerencsére nem játék közben) Ilyenkor egy játék újraindítása segít.
Tanácsolni meg annyit tudok hogy bronzot nyugodtan kezdjetek el egyedül is. Egy hónapja a 6.-7. wave-nél egyedül véreztem el. Most van olyan hogy már az 1. wave vége előtt meg van a 4 fő, de hetek óta nem volt olyan hogy azért lett failed mert egyedül haltam meg. -
nekem sem volt semmi baj vele egyáltalán az utóbbi időkben (sőt, sosem volt olyan, hogy ne tudtam volna játszani). -
Darun #15913 Mióta? Mert én tegnap toltam pár kört. -
Milkoma #15912 Már ha működne a játék :D Vagy azóta megoldották a dolgot, nem figyeltem. -
Hoz_Hun #15911 Szóval Operation Silencer. A hétvégén szépen csendben meg kell erőszkolni legalább 3 millió Bansheet. :) -
Hoz_Hun #15910 Importálás:
ME1------>ME2------->ME3
ME1----/---->ME3
Rövid tömör magyarázat.
Tehát LEHET ME1-ből ME3-ba importálni a karakteredet, HA közbe beimportáltad az ME2-be és azt végigvitted (úgy hogy Shepard életbenmarad az ME2 végén). -
Darun #15909 Ha végig tolod az első részt, a játék csinál egy mentést a karakteredről. A 2. részben meg tudod adni/keresni ennek a fájlnak a helyét. Ezek után új játékot kezdesz a 2. részben és importálod a ME1-es karaktert. Ha ezt is végig csináltad, akkor ugyan ezzel a módszerrel átrakod a ME3-ba. -
mester1987 #15908 Hogyan működik, azt magyarázd meg! -
Darun #15907 Ez bizony fail.
Végig gondoltad hogy mit kérdezel? Ha nem játszottad végig akkor mit akarsz hova importálni? A ME1 első feléből át akarsz ugrani a ME3 elejére? Vagy hogyan? Nyugtass meg hogy ezt nem komolyan kérdezted. -
mester1987 #15906 Hi. Hogy működnek azok az importálható mentések?
-Az 1. részből is lehet a 3.-ba is importálni? Szóval lehet az esetleges első részt folytatni? Gondolok arra, hogyha nem vitted végig az 1-et. -
Úgy tűnik hallgattak a rajongókra hogy megosztották ezt a statisztikát :D -
morzsi555 #15904 És Shepardé? -
Ezt irta Ashley szinkronhangja nemréh twitteren:
On my way home from a recording session for a project you may be familiar with ... #ME3 -
morzsi555 #15902 Textúra nem lett nagyszám szerintem, első részben szebb a citadel komolyan mondom. Ígértek high res textúra csomagot, de szerintem nem lesz belőle semmi... -
Jó kérdés. Pár hónapja szebb volt. :P
Egyébként állat a játék eddig, mindent javítottak, illetve hát full game lévén "rendesebb". Értem itt a bővített dialógusokat az elején, a grafikát (több grafikai opció van).
Na meg a sok új képesség, egy Level 30-as Engineerel toltam a múlt héten a 2-t, így itt elve 30-as szintről kezdtem.
Egy a demóban - ám más Unreal3-as címnél - is látott grafikai hiba a jobb alsó sarokban... lila-fekete-zöld "hibák". 296.10 driver fent van, de mint mondtam pl. Sanctumnál is látok hasonlót. -
morzsi555 #15900 Topik designnal amúgy mi van? -
morzsi555 #15899 dvdről gyorsabb...
Operation Silencer -
-Online eleve a legfrisebb töltődik, nem autopatchelgeti,... ne kérdezd :P
-OK, kösz akkor hagyom -
morzsi555 #15897 - igen. de miért nem dvd-ről?
- vannak benne spoilerek. -
Megjött a szépség. Csak pár kérdés:
-Én online akarom letölteni és telepíteni, melyik kódot használjam? Van lengyel, magyar nyelvű útmutató féleség kóddal, egy másik lap a CE extrákkal. Ezen sorrendbe aktiváljam az Originbe?
-Az art bookot átlapozzam a játék előtt vagy vannak benne spoilerek? -
Te vagy a szakmabeli :D -
RAMyMamy #15894 nem volt az fél óra, max 5 perc :D -
Tényleg elég röhejes, hogy egy trilógia során felépített, jól kidolgozott karaktert lerendeznek egy fél óra alatt készült photoshop fércművel. -
Chipii #15892 Talit szerintem vagy teljesen a homályban kellett volna hagyni, vagy valami nagyon ütőssel előjönni. Ami képet betoltak, azt inkább felejtsük el, jobb, ha mindenki inkább a fantáziájára bízza magát:) -
Bemásolod a cracket ennyi. Nálam az originnel van baj sokszor, nem tudok bejelentkezni, csak ha új jelszót állítok be. -
Srácok lehetséges az, hogy még ebben az évezredben játszhassak a 16 ezerért megvett játékommal??? mert az hogy a multi b.szakszik az egál, de hogy a single-t sem lehet nyomni, mert problémázik a dlc-kkel meg úgy mindennel, az már non szensz.... 

-
Nem rossz, de nekem azért nem jön be ez az egész talis dolog, mert túl emberi. Mondjuk a biowaret sem értem ha már annyira nem volt idejük kidolgozni egy faj kinézetét és máshonnan loptak akkor miért nem tudták teljesen embertelenné tenni. Kis fantázia kellett volna csak mitomén hegyes fül, valamilyen teljesen más bőrszín, kevesebb haj, esetleg kicsit hosszúkásabb fejforma, esetleg kicsit másmilyen fogak etc.
Szvsz Talit én úgy képzeltem el mint a kotor 1-ből juhani-t.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valahogy így:
-
Hoz_Hun #15888 Photoshopoltam egy Tali képet. Maszknélküli, úgyhogy spolierbe teszem. Az eredeti model (ME3) Hammasa Kohistani egy képét használtam.
Hát olyan lett amilyen... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
sanya200 #15885 tököm kivan má ezzel a játékkal a single-t se engedi betölteni mert kiírkálja hogy kell a from ashes dlc,mikor ce változatom van le van töltve fel van telepítve.De állandóan ezzel jön hogy nincs meg meg a kis..-at mostmá. -
a n7 valiant vagy a black widowa jobb mert ha rá rakok páncéltöröt a valiantba az is át üti a akadályokat -
sanyiiiii #15883 Guardian pajzson átlő mod nélkül is, de fedezéken nem lő át moddal sem, mod+ammoval sem.
Ahhoz egy kicsit gyakorolni kell vele hogy messsziről eltalálj egy fejet, mivel egy kicsit ívesen megy a lövedék. Közelre vagy közepes távolságra nem számít, lehet úgy használni mint egy normál snipert.
-
mcgrape #15882 Igazából az a rosz amikor az lép le aki a mecsset indította, mert akkor bukás az egész.
Velem egy olyan történt valameik nap, hogy Infiltrator lévén én azért oda rohngálok felkelteni az elesetteket, ha kell a páyla másik végéből is :). ezútal nem kellet anyit rohangálnom, egy katona volt aki folyton megfeküdt, nos én nem itélkezem mert velem is elő fordul nem egyszer föleg goldon hogy beüt a sazr és állandoanb megmurdelek, de a lényeg hogy probálok elhuzni onnét. Nos votl ez a Katoan gyerek aki meghalt, oda mentem éleszetettem, és rohantam el mert tul erő volt, osztottam egy két lövést, de én is elrohanok ha körbeveszenk a lángszorok Get primeok stb, vagy a hunterek, nah ez viszont nem ezt tette, kis vártatva megitn meghalt, ujra keltettem, ez igy ment 4-5 alkalommal, mikro is végül beleuntam, és mondom ott a másik társ egy Geth Infiltrator , oda rohanok a közelébe, hátha ketten lezuzzuk ezt a hullámot aztán majd felkel mindenki, nah erre egyszer a kiszolgáló lelépet, nos az az érzésem hogy a katona gyerek volt aki lelépet, nyilván nem tetszett neki hogy nem keltették fel vagy valami sőt biztos. Én még akkor is ott maradok végig nézni ha meghalok, és nem is én vagyok a kiszolgáló, ez igy van rendjén.
Oké ha én maradok egyedül életben és gold és már ilyen erős a hullám és meghalok nem pazarlom az élesztőmet, mert ugyse tolom le egyedül ha meghalok meghalok.
Bevallom lelépek néha, de ez leginkább csak is akkor forul elő, ha egy valami rendivül sürgős dolog közbe jön és azonnal mennem kell, kettő ha lagzik a pálya és az förtelmes, kilövöm a csávot nem érzi meg stb nah akkor lépem.
Ennél csak az az idegesítőbb amior valami oknál fogva télleg össze ál egy erős bagázs és jol tolod velük te is és gold és már csak 20 másodperc van hátra, és a mass effect hibával leáll. LOL.
Nah utána kell egy pár cigi XD. -
Hoz_Hun #15881 Nem. -
a n7 valiantot tudom fejleszteni specter packal?