Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pint az a jó, ha random a terep, így mindenki tud érvényesülni, mert mindenkinek más pálya fexik, ámbár van egy-két terep amit bazi ritkán ad be. Nem tudom min múlik, de van, hogy láncban ugyanazokat adja, mást meg nem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tegnap egy csávó geth shotival nyomta mellettem. Azt ugyan én is tudom hogy barmi nehéz, viszont a csávó közepes és nagy távolságból is úgy szedegette vele a troopereket hogy csak néztem. A vége felé már én is folyton mellé lõttem, így volt neki célpont dögivel.
Poénból beraktam Random map-ra. Gondoltam a 6-ból csak nem rögtön azt az egyet adja amit utálok. Persze Muphy nem alszik, azt adta, viszont krogan szoldzsával és egy jó csapattal Cerberus ellen megoldottuk.
A killstreak award az miért jár? Jól sejtem hogy négyes ölésért?
Egyébként kipróbáltam a multiban a scope-os, fegyverstabilizátoros Avenger X-est. Nagy távolságra is kicsit a szórása, alig rúg vissza és gyors a tárcseréje is. Két problémám van vele, keveset sebez és a 30-as tár hamar kiürül. Az viszont tetszett hogy a Matt II-nek 24-es tára van az I-es 16-hoz képest. Az a +8 lõszer rengeteget számít
Kezdésnek lenne jó a szingu, vagy a sztázis, akkor venném még hasznát.
Kezdesnek én gyorsan eltanultam Garrustól a páncéltörõ ammo-t és azzal elég sokáig el is voltam. 😄DD
A cucokat multiban nem 5 hanem 10 szinten át lehet fejleszteni. A szingliben ez úgy mûködik ha jól emlékszem hogy elsõ végigjátszásra mex 5-ig lehet upgrad-elni. Viszont ha másodszor is végigtolod és ismét felszeded a fegyót, akkor egybõl 5-re teszi. Utána meg lehet 10-ig upolni. Én multiban felnyomtam recruitból a mantis-t 10-ig. A Shurim is asszem már 9-es.
A Cerberus kód azért vicces, mert nekem ME3 N7 packom van. Ehhez adtak egy papírfecnit(!!) amin rajta van az N7 Armor meg az Argus kód. A DLC kód meg egy olyan papíron van mint a Cerberus volt a ME2-nél. Lehet hogy a késõbbi ME3-hoz is adnak majd ilyen formán ingyé DLC-ket, de addig még eltelik pár év.
Úgy emlékszem Javik a Dark Chanel-t adja. A szingu sztem Liara képessége, a sztázist passzolom. Mindenesetre ha a játékban végig beszélgetsz az emberekkel akkor amolyan "loyal" izéként megkapod a spec képességüket, amit a med bay-nél tudsz berakni. Ha jól tudom mindig csak egyet választhatsz, tehát újnál a régit cseréli le. Elsõre meg ugye ha importálsz, akkor választhatsz egy extra skill-t, azt fogja cserélni. Legutóbb én is senti-vel toltam végig, smg/pisztoly-al tudott 2mp-enként concusive-t. Persze ezt csak a bevezetõben használtam, de poén volt.
Az hogy tegnap az 1-es inf-el Widow-t meg Claymore-t vittem sztem oké, mert a rejtõzésen kívül semmi hülõs képességem nem volt. Jött egy N7 lvl4-es csávó. Ketten nyomtuk Bronzon a páylát. Annak ellenére hogy tiszta láma volt (csak ketten voltunk de õ folyton a pálya másik felén kószált) eljutottunk a 6. wave-ig. A köv körben már voltunk négyen. Mellesleg a srác Widow-al nyomta, kizárt hogy Creditbõl vette volna. Viszont utána jött egy 12 lvl inf, mantissal meg valami shotival. Asszem geth-el, mert ugye az qrva nehéz. Gondoltam magamba, te istuti pro vagy öcsém. Egyébként még 1. szintû karinak sem kell oldal/másodlagos fegyver, nekem a widow bõven elég volt, egyszer se kellett cserélnem. És volt egy másik pro csávó, aki rakétával lõtte ki a Brute-ot. Bronzon. Háát... ha valakinek ennyi fölös raksija van...
minél többet fizetsz érte annál jobb endinget kapsz,na még csak az kéne <#idiota>#idiota>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az megvan nektek, mikor a Flux-ban, az egyik játékgép bevizsgálása után szépen el lehet jutni egy éppen öntudatra ébredt MI-hez?
Szóval nincs más hátra elejétõl nekiállok az egésznek. Femshep végigjátszás úgy is be volt tervezve csak a vége miatt "kicsit" elment tõle a kedvem, de meglepõ módon már nem zavar a dolog, még mindig naaaaaaaagyon hat rám ez a (Mass) effect😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
pedig az ARhez a precision scoop common 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Most az eredeti játék dobozában van Cerberus kód vagy valami ami miatt nem éri meg megvárni az EA Classic verziót: Mert legutóbb tévesen rajta volt a Classic dobozán hogy tartalmas Cerberus kódot de nem volt benne és elég sok email-be került a megszerzése!
Ezután KIZÁRÓLAG premium veteránt és spectre-t szabad venni. Mondjuk 2:1, vagy 3:1 arányban (azaz három veterán premium után mindig veszünk egy spectre-t). Igazándiból a veterán premium-mal is idõvel alig kapunk valamit, hiszen mindent felápgrédelünk vele. Bár a rare-ek esélye miatt mindig érhet meglepi... 😄DD
a demóban általában a sebzést növeltem meg az újratöltõdést, de mostanában inkább egyszerre minél több enemyt szeretek sebezni. ez biotikus erõknél bejön, de látom hogy az overload-nál egyben csökken az okozott sebzés is (ellentétben a biotikus powereknél, ha ott a területre vagy több ellenfélre ható fejlõdést választom, marad a "korábbi" sebzés).
nyissál sok premium veteránt, én már csak azt nyitok és néha spectre-t
melyik pakkból fog egy assault rifle scope-ot dobni ez a szar? azt hittem common cucc, és elegendõ hozzá a recruit, de esküszüm már vettem vagy 100-at és semmi... bezzeg a szaros pisztolyhoz van scopom, de minek...meg mindenféle karater xp-t dob állandóan, mintha nem lehetne 12500 xp-t összegyûjteni egy 3 hullám alatt bronzon....'szomat.
Tali: So You are a real living Prothean?
Javik: As opposed to a fake dead one?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
most jönnek a racsnik:
Liara - What was that?!
Wrex - Don't worry i will protect everybody
beszarás 😛
Sose tudtam eldönteni, hogy singleben kit milyen fegyverekkel szereljek fel -kihez mi 'illik'; Ti kinél-miket használtok?
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX