Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Igen, tehát te is arra használod hogy beteleportálj a sűrűjébe. Ez a Trooperek/Cannibal/Marauder ellen még el is megy, de amikor már jönnek a Pyrok/Hunterek/Revegerek/Phantomok akkor nem túl szerencsés, mert beurasz valahová és valami olyan helyről amire nem láttál rá az indulásból, szépen bedarál a tüzérség. Nem egyszer jártam már így. Viszont pár napja felröhögtem, mert ha elém kerül egy nagy dög, első reflexszerű cselekedetem a hátrabukfenc és a futás. Krogannal mindenre csak egy válasz lehet: heavy melee :D Töb esélyed van túlélni mint ha elfutsz. Cyon-on volt egy vanguard human aki be charge-olt a minionok közé, mögöttük meg ott volt a Reveger. Valamiért én is pont arra futottam. Ő jött föl a lépcsőn, én mentem volna le. Látom ott áll a Reveger, mondom magamban "szóval ezért fut a vanguard :D" Egy lövés shoti, gránát, heavy melee 2* és csókolom Reveger.

Nem tudom hogy az EA keresőjét javították e fel, de pár hete még volt olyan hogy elkezdtük a játékot négyen és ketten fejeztük be. Meg egy csomószor elindultam egyedül és elhúztam a 6-7. wave-ig. Az elmúlt 2 napban 4 játékot indítottam egyedül, legkésőbb a 3. wave-re már négyen voltunk. A kedvencem a ma éjjeli volt, ki akartam próbálni a human vanguard/smg kombót. Az első kör végén meghaltam, már az élesztési idő is letelt, készülök hogy újra kezdjem, erre ugrik a képernyő, 2 új társ csatlakozott. Pár másodpercre rá már négyen voltunk.