22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Daniboy01 #15839 köszi, kipróbálom -
morzsi555 #15838 Originben ME 3-ra jobb klikk, Frissítés keresése. -
Daniboy01 #15837 Na akkor most mi a tököm van ezzel az online pass-el, mert nekem sem megy a multi, meg a DLC-k sincsenek meg, pedig tegnap még minden rendben volt.
Milyen 26 megás patchet szedtél le, és honnan? -
morzsi555 #15836 Nem. Ha ilyen egyszerű lenne, már mindenki játszana, de nem így van. -
mert te a szerencsések egyike vagy akit nem érintenek a hibák.
Én játék elején eljutottam 50-60 -as szintre, és egy bug miatt összes cuccomat elvesztettem, 1,5 honap mulva küldtek mailt hogy viszakaptam a cuccaimat, kár hogy már ezer éve ujra unlockoltam öket.... Jött egy raptor hétvége, és természetesen valami bug miatt lálitottak a nyeremény csomagok kiosztását, mikor kijavitották a bugot, csak az egyiket kaptam meg. Legujabban pedig rákapcsolok a multiplayere, és az online passt kéri, igy még single playert se lehet tolni, mivel hiányoznak a DLC-k... -
26 megás patcht kézzel kell letölteni, ennyi a titok. -
kokos #15833 Nem értem mit sírtok-rítok?Nálam megy szépen minden,a kereső is a packok is ,kapom a fasza cuccokat.Ja az lehet a baj egyeseknél hogy játszani is kéne......nem egyből megkapni mindent!Imádom ezt a játékot! -
Hoz_Hun #15832 Szerintem elrontotta a forumot. De ha mégsem, akkor sem értem ez mitől lenne spoiler. :) -
sanya200 #15831 sztem elrontotad a spoiler-t
-
...hogy mi van? -
becsiati #15829 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ja és ha lehet PRIVIBE ÍRJATOK!!!KÖSZI -
becsiati #15828 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hello
A játékkal kapcsolatba lenne kérdéesm, hogy az arca elkezdett világítani, és hiába frissítettem le a video kártyát, még most sem tűnik el az arcáról.
Van valakinek valami ötlete? -
Darun #15827 Sírva röhögős. Bár a HR még nem került elém. Meg ugye a szöveg felét nem értettem, de amit igen az ott volt :D -
rgy ilyen gagyi event pár gombnyomás, mig uj tartalmat rakni, karaktereket, pályákat késziteni, uj skilleket betenni munkával jár. -
sanya200 #15825 szedtem le egy javítást most az előbb de nem ért semmit.Vicc amit művelnek komolyan.Nem elég hogy tiszta bug az egész meg rohadtul lagol most meg má be se enged lépni pffff. -
sanya200 #15824 Amúgy meg kurvasok értelme nincs ezeknek a csomagoknak annyi hogy kapsz egyet ingyen nagy cucc.Tolok 2 goldot aztán már az többet ér mint amit adnak.Inkább adnának mapokat vagy új feladatokat vagy új játékmódot vagy valamit.Mert már kezd unalmas lenni, mikor a nyomi játékosok 3/4 firebase white/geth-el játszik.Pff szánalmas.Azt se tudom mikor játszottam útoljára a giant-on mert 2-3 népszerű pálya van azt mindig azon tolják.A serverkereső meg nem ér szart se, beállítom hogy xy map legyen xy szinttel erre tuti mást ad be.Most én csináljak servert a szar netemmel?
-
Szerintem aki még nem jutott el addig a pontig, hogy kérje az online pass-t, (ergo pár napja már nem lépett be) az ne is tegye mert a hivatalos fórumon jártak ennél rosszabbul is mások.
Meg kell várni a fejlesztők reakcióját és a javítást hozzá. -
sanya200 #15822 ja ha tudnék angolul érteném is -
korábban a topikban... -
sanya200 #15820 Beszarok nekem is online passot kér, leszedtem a játékhoz a frissítést nem segít semmit.Most mivan ilyenkor?
-
morzsi555 #15819 -
Hoz_Hun #15818 Meg a LIVE-ért önmagában nem kell fizetni (Silver), csak ha játszani akarsz multit (Gold). -
Hoz_Hun #15817 A single playerhez nem kell LIVE. Egyik játékhoz sem. Csak a multihoz. -
Én hagynám a helyükben ezeket a gagyi eventeket. Teljesen értelmetlen. Inkább mapokat csináljanak. Vagy adjanak ki szerkesztőt. Csinálok én :)
Amúgy boxon, ha SP-zni akarsz ME3mal akkor is kell fizetni a livot? Csak kérdem. -
Hoz_Hun #15815 Tegnap nem is multiztam. Most meg már be se merek lépni (LIVE-ra), mert legalább még a single player része működik a játéknak. Bár én Xbox360-on vagyok, de ki tudja, lehet ezt is érinti a probléma.
Komolyan mennyire gáz már, hogy ilyen durva hibákat vétenek a BioWare-nál. Most minden event után megy majd a kavarás. Múltkor is vagy két hétbe telt mire megkaptam a pakkokat. De legalább akkor a multi nem seggelt le. Most meg már azt olvasom sokaknak a single része is befordult, mert nem ismeri fel a DLC-t...
Bakker... -
morzsi555 #15814 Nekem is, meg sokaknak: http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/11828744/1. Ez már beszarás.
-
zsotesz #15813 Mi a franc van a multival? Azt írja, hogy vegyek valami online pass kódot, valami cerberus kódot kér, kipróbáltam azzal a két kóddal ami a játékhoz van, de egyiket sem fogadja el. -
morzsi555 #15812 Most már jó, de commendation pack az persze nincs. -
1 honap ás talán megoldják... Komolyan mondom Bioware edmontoni studioja jobban teszi ha multipilayerhez nem nyul soha többet, mert teljesen inkompetens a brigád. -
Darun #15810 Tegnap? Én ma éjjel még játszottam vele, de egy gramm pack nem volt. Nah majd most jól megnézem. -
Milkoma #15809 Hm... érdekes. Engem vasárnap felidegesített az origin és letöröltem. Hirtelen nem találtam support elérhetőséget, hogy elküldhessem őket a legszebb helyekre :D, de hogy addig se idegesítsen inkább letöröltem. Úgy látszik megérte, így nem tudtam kinyitni a csomagot :D Bár most az eredmény ugyanaz, mert nem multizok :D
Azért ez elég nagy baki. Szegény BW-re most nagyon rá jár a rúd. -
morzsi555 #15808 Igen, megint elkúrtak valamit. http://social.bioware.com/forum/Mass-Effect-3/Mass-Effect-3-Multiplayer-Discussion-/Multiplayer-Issues---We039re-Working-On-It-11814815-1.html -
Caterpillar #15807 Jól látom hogy aki tegnap nyitott victory pack -et az most nem tud multizni? -
Darun #15806 Igen, tehát te is arra használod hogy beteleportálj a sűrűjébe. Ez a Trooperek/Cannibal/Marauder ellen még el is megy, de amikor már jönnek a Pyrok/Hunterek/Revegerek/Phantomok akkor nem túl szerencsés, mert beurasz valahová és valami olyan helyről amire nem láttál rá az indulásból, szépen bedarál a tüzérség. Nem egyszer jártam már így. Viszont pár napja felröhögtem, mert ha elém kerül egy nagy dög, első reflexszerű cselekedetem a hátrabukfenc és a futás. Krogannal mindenre csak egy válasz lehet: heavy melee :D Töb esélyed van túlélni mint ha elfutsz. Cyon-on volt egy vanguard human aki be charge-olt a minionok közé, mögöttük meg ott volt a Reveger. Valamiért én is pont arra futottam. Ő jött föl a lépcsőn, én mentem volna le. Látom ott áll a Reveger, mondom magamban "szóval ezért fut a vanguard :D" Egy lövés shoti, gránát, heavy melee 2* és csókolom Reveger.
Nem tudom hogy az EA keresőjét javították e fel, de pár hete még volt olyan hogy elkezdtük a játékot négyen és ketten fejeztük be. Meg egy csomószor elindultam egyedül és elhúztam a 6-7. wave-ig. Az elmúlt 2 napban 4 játékot indítottam egyedül, legkésőbb a 3. wave-re már négyen voltunk. A kedvencem a ma éjjeli volt, ki akartam próbálni a human vanguard/smg kombót. Az első kör végén meghaltam, már az élesztési idő is letelt, készülök hogy újra kezdjem, erre ugrik a képernyő, 2 új társ csatlakozott. Pár másodpercre rá már négyen voltunk. -
morzsi555 #15805 Krogan vanguarddal meleezni jó. Biotic charge, melee, melee, melee, biotic charge, melee, melee, melee... -
Darun #15804 Az egyébként egy vicces class. Még nem jöttem rá miért lett vanguard. Avagy másképpen: minek egy krogannak bc? Persze, azért hogy bemásszon a sűrűjébe. Bevallom őszintén, a többi krogannal se rohangáltam túl sokat de a vanguard nekem abszolút grizzly. Ha el is mozdulok vele, max sétálgatok, a 11 wave alatt ha 5 bc-t nyomok már lehet sokat mondtam. A barrier-t néha kisütöm ha szorult helyzetbe vagyok. Egyébként bronzon meg silveren is igen brutál tud lenni. Bronzon nem egyszer volt olyan hogy egyáltalán nem is sebződtem életbe, a pajzsom is ritkán volt 50% alatt. Pedig ilyen karakterekkel minden tűzbe beleállok. -
zsotesz #15803 hétvégén én is goldoztam, párszor már próbáltam random team-mel de mindig bukta lett a vége, tegnap viszont egymás után 4 kört mentünk, mindegyiket végig csináltuk. Megkaptam a krogan sentinelt, nagyon brutál, bár még csak bronzon próbálgattam, majd holnap megnézem silveren meg talán goldon is. -
ferenc001 #15802 Igen, arra a Hammerre gondoltam, kicsit pontosabban arra a jelenetre, amikor Andersonnal beszélsz a csapatbátorító szónoklat előtt. Akkor említi, hogy a Hammer x%-a érkezett meg, és hogy sokkal többet ne is várjunk. -
Darun #15801 Nekem nem jött le :D Kicsit hiányoltam is mikor először végigjátszottam.
Ez a Hammer dolog sztem is konstans, nem befolyásolja semmi.
Megint egy kis multi:
A hétvégi eventre volt kemény másfél órám. Mivel nem akartam egyből fejest ugrani a levesbe, gondoltam nyomok egy silvert. Sikeresen teljesítettünk egy Noveria-t gethek ellen. Ezen felbátorodva csatlakoztam egy random gold csapathoz. Életem első goldja, random csapat, full equip, krogan vanguard geth shotival (a Widow-t hátra hagytam). Tuchanka, ismét gethek. Azt nem mondom hogy simán lenyomtuk, a 11 wave alatt összehozunk kb 40 élesztést, sztem mindenkinek elfogyott mindene mire evakuáltak minket. De az LZ-re pl a támadóknak 2 perc alatt egyszer sikerült betörniük kb 10 másodpercre. Azt is csak azért mert a Prime-okkal voltunk elfoglalva és nem vettük észre a huntert, utána meg jött a pyro. 2 krogan, 2 geth felállásba nyomtuk. Durva hogy a krogan vanguard 1600-as pajzsát meg 1600 életét aktív barrier mellett is fél pillanat alatt lekapja a hunter/pyro páros.
Egyébként szuper hogy 70k-t kapok a sikeres goldért, de ennek nagy része el is megy az utánpótlásra. Biztos vagyok benne hogy nagyon nagy szerencsém volt a csapattal, nem gondoltam hogy elsőre sikerül másodiknak lennem gold szinten, de az edigi beszámolóitok alapján egyáltalán nem ez a megszokott. -
Bhalage #15800 you dont say
:D