Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem 7. Wave elõt akárcsak egy rakétát is ellõni fölösleges. Ha az elõtt szükség van rá akkor az utolsó körök mindeképpen szópósak. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Bennem csak mint lehetõség merült fel. Mióta kilockoltam a Widow-t, azóta szinte csak azzal megyek. Tegnap kipróbáltam a X-es Mantis-t egy küldi erejéig, de úgy döntöttem hogy felejtõs. Nekem eleve nem jönnek be az smg-k, igaz hogy nem is játszok olyan mappon/kaszttal ami rá lenne szorulva. Néha ugyan kifogy a Widow (ezer évente egyszer) de akkor sincs igazán idõm fegyvert váltani. Szóval csak az elvi lehetõségét vetettük fel, értelmét én személy szerint most még nem látom.
koschwarz
én mindig csak egyet viszek, kivéve a krogan sentinelnél, ahol nem fejlesztettem az incinarate powert, így nem is kellett törõdnöm a cooldown-nal. és azért érdemes volt váltogatni, kör elején assault vagy sniper fegyó az érkezõ enemikre, aztán mikor forróbb lett a helyzet, akkor shoti (meg MEELEEEEEEEE FOR TUCSANKA!!!! AAAARRRGGHHHH!!!!) 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

M-13 esetleg alternatívának nem jó?
Sir Quno Jedi
Ezér jó pl. a Mattock, mert az majdnem sniper, mégis ar és lehet zárt helyen is hatékonyan harcolni vele.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Node felmerül, hogy MINEK két fegyó??? Idõ sincs sokszor cserélni. Ami hiányosságd avn skillbõl (pl. nem tudsz pajzsot szedni stb.), azt kell pótolni a jó fegyóválasztással és modolással. Nem kell két fegyó általában. Igaz egy sniper mindig beférne második fegyónak, de ahhoz még a sniper 30%-os súlycsökkentõ skillel is túl nehezek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"smg-nél van külön "ultralight anyag" upgrade is." ami nem mûködik 😄 a fegyver képernyõn úgy írja a %ot mintha mûködne de nem csökken a cooldown.

Én tegnap valahogy kihoztam egy sniper/smg/heavy pistol-t 150% körüli recharge-ra. o.O

Egyébként meg egyszer már írtam hogy smg/pisztoly simán meg lehet a 200.
Azt a kevés játékélményt is elvennéd tõlünk amit egy bronzos first blood ad néha? Milyen kis önzõ vagy 😛
koschwarz
(mellesleg simán lehet 2 fegyvert vinni és gyakorlatilag 200%-os bónuszt kapni (mondjuk egy avenger és egy shuriken), csak jól kell fejleszteni a képességeket - ahol csak a weight capacityit meg a fa végén a fegyver súlycsökkentõt kell fejleszteni. smg-nél van külön "ultralight anyag" upgrade is.)

Én is szeretném, de pont mindig elé lövik be a smoke-ot :/

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tegnapelõtt a TIM bázisán sikerült kiszednem az Atlas-ból a pilótát. Pedig õ is benne volt a füstben és csak "vaktában" lõttem egyet. Ez ilyen noobok szerencséje volt 😄
ha nem SWTORoznek minden este esku osszeraknek mar egy csapatot, hogy most mi a faszert ilyen nagy a szam :o

anti hero

Sir Quno Jedi
Neeem én magamtól is lövök, mer szeretem látni ahogy hullik a zatlasz. 😄

Sir Quno Jedi
Node a veteránok pont hogy a killre mennek és egy noob kezdõ ezt nem tudja tõlük elhalászni, de ágyútölteléknek azért pont jó. 😄DD

Te azért vagy noob mert egybõl lõsz (lõnél) ha szólnak! Ezért nincs raksid! 😛 Ott van még 3 másik ember, ha te nem tudsz, lõjenek õk. Ne csak neked fogyjon már a rakéta! 😄
amikor azt latom hgoy N4 level4 xy 2 db lvl1 fegyoval akkor ne jelentkezzen mar be senki silverre, mert csak visszatartja a "veteranokat" akik haladni szeretnenek, nem az ujraelesztest gyakorolni

anti hero

Sir Quno Jedi
Amúgy mindenkinek más a játékstílusa. Én kempelõs/kivárós/messzirõl írtós vagyok, keresek(nék) egy jó pozíciót és azt bevédjük, amíg jönnek/odaérnek, megtizedeljük õket. Aztán ha gáz a helyzet, hátra, másik pozíció és azt is tartjuk jó ideig. Valóságban is ez az életszerûbb, nyilván ha egy életed lenne, senki sem rohanna elõre gyaksizni az ellenfél csapatának kellõs közepébe, mert gyorsan teli lenne az össze hullazsák. 😄

mi van pocok melyik allitassal nem ertesz egyet ?
:o

amugy poennak tettem be, de latom az igazi NOOBok magukra vettek (gyk : te, a tobbiek sztem nem NOOBok hanem lelkes jatekosok 😄)

anti hero

Szóval véletlen se merészeljen egy kezdõ játékos multira felmászni? Kb. ezt mondtad ezzel. 😄
Bírom ezt a noobolást, mintha mindenki egybõl veteránnak születne...

Szóval, Dragon-nal megpróbáltunk egy privát összehozni. csináltunk pályát, csatlakozás, el is kezd tölteni, de a Joining képernyõnél befagy. A bal felsõ sarokban egy darabig pörög a Communication, aztán csak a Joining marad, a háttérben látszik a fõmenü, de 2 perc után se lép be. A beállítások között sem találtam olyat ami kizárná a csatlakozást. Valaki tudja esetleg hogy ez mitõl lehet? (tudom, aki origin keresztül nem tud csatlakozni egy ismerõshöz az is noob, de hát nekem ez a génjeimben van, nincs mit tenni)
Sir Quno Jedi
Egen nekem is mondták, hogy lõjek a lábam elé rakettát, ha megszorul a csapat helyben. Namost tettem is ilyet, de aztán mikor legutóbb rámszóltak, már nem volt rakettám egyáltalán senem. Mitcsináljak, szüljek??? 😄

Én tudom hogy noob vagyok, de inkább magamat szopassam mint mást (ráma listából csak 1,5 igaz). Tegnap volt egy olyan pálya ahol 3 inf, 1 soldier. És semmivel nem voltunk rosszabbak mint más felállásban. Az meg hogy bronzon rakétázok... én már láttam olyat is aki arra használta a raksit hogy belõtt 3 geth trooper közé. Ha én Atlas ellen használom és noob vagyok, akkor õ mi? Nah mindegy. Egyébként meg amikor a csapat betáncolt egy banshee, 2 reveger meg 5 cannibal közé és kilövöd a banshee-t hogy instantba haljon a csapat az nem noobság.
Sir Quno Jedi
Én pl. noob vagyok! 😄 Me használtam rakettát public bronzban mindég, el is fogyott...

Fpocok
LOL
Eddig nem nagyon figyeltem arra, hogy itt kommentelni szoktál, de ezzel az egy kommentel sikerült bemutatnod magadat. Ülj le egyes, te paraszt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

nyirog
gratulálok....<#levele> nagy NOOB észmester lehetsz, amúgy nem csak a képességektõl függ silverben, level 3-as infivel is második voltam rangban meccs végén, fegyverek sokkal többet számítanak...

Sir Quno Jedi
Én voltam olyan csapatban, hogy én hoztam a quarina infimet, meg mindenki átváltott ugyanúgy infire, csak egy krogan sentinel maradt velünk! Vicces volt a három quarian folyamatosan álcázva. 😄DD

1. aki bronzon raksit használ az egy NOOB, de nem szopatja a csapatot csak magat
2. aki 2 fegyvert visz magaval az egy NOOB, magat szopatja
3. 2 v annal tobb infis csapat bukoag es szopatja a csapatot
4. lvl15 alatt silverre bejelentkezni NOOB es szopatja a csapatot
5. aki nem csinal meg legalabb 3 aranyat a jatek vegere az NOOB
6. aki NOOB az NOOB

egyelore ennyi jutott az eszembe

anti hero

BoneDragon
Miért nem lehet csatlakozni egymáshoz multiba? Joining game-nál megáll..

JethroHUN
Vagy ami az új divat... hogy bejön lobbyban, azonnal ready, de egész végig afk a játékban. XPt, pénzt ugyan úgy kap mintha játszott volna. Csak ugye a többiek szívnak miatta.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kár hogy az ilyet nem lehet játék közben kidobni. Meg hogy hiába vagyok host, akkor is mindenki beleegyezése kell a kick-hez. Szóval választhatok, hogy vagy megyünk még egy kört a bénával, vagy kilépek és csinálok egy új pályát, megszivatva ezzel a ét másik játékost aki esetleg normálisan játszana.

Láttam már olyat is hogy van egy kemper hely ahová elõszeretettel állnak be az emberek. Én is. Folyton ott dekkolok ha nem elõz be más. Az egyik wave-ben el kellett mennem valamiért, visszamegyek, ott áll a srác. Elindulok hogy beállok mellé (onnan is jól lehet kempelni) erre a srác félreállt és "visszaadta" a helyem. Szóval van ilyen is.
Sir Quno Jedi
Õ összekempel magának több exp-et, mint amennyit ti buktok és szarik a többiekre, van ilyen. Én ha figyelek a pontszámra, akkor második-harmadiks zoktam lenni, ha nem, szinte mindig harmadik-negyedik, mert én objektív alapon tolom (mint általában multikban), a küldetést akarom telejsíteni, nem versenyzek a többiekkel, hogy ki gyaksizik le többet, baromira nem érdekel a dolog. Szal. míg õk rohannak ki ölni mindent és mindekit ahol érnek (öngyilkos kommandó), csak nehogy más öljön elõbb/többet, addig én próbálom õket támogatni, segíteni nekik és csinálni közben az objective-et.

Sir Quno Jedi
A vip elimination a legszemetebb, mert nagyon kevés idõt ad egy-egy vip-re. Ha valahol belefuttok egy erõsebb ellenállásba, akkor mire átvergõditek magatokat, buktátok is. Ugyanakkor, ha meg átrohantok, akkor ott kerülhettek olyan kereszttûzbe, hogy mindenki ott hal meg. Néha a hosszú hekkelésénél is olyan helyre küld, ami addigra már kb. tarhatatlan állás, mert konkrétan ott dzsesszelnek a prime-ok stb.

Ezzel azért vitába szállnék. Egyrészt nekem Bf2-n nagyon nagy siker szokott lenni ha olyan csapatot gyõzünk le akik egyénileg jobbak nálunk. Pont olyankor van igazán szükség csapatmunkára, amikor az ellenfél egyébként sokkal jobb, jobban figyel és nem csinál olyan hibákat mint a gép. ha veszítünk se mindig van rossz érzésem, tudom hogy mikor/mit rontok el, a köv körben próbálok jobb lenni. A hibázás a fejlõdés része.

Másrészt meg amikor egy ember miatt nem megy valami (pl 11. wave-ben a pálya túlfelén kempel) akkor igenis rossz szájízzel gondolok vissza, mert egy "társ" figyelmetlensége miatt bukunk 10k pontot.
Amikor elkezdtem multizni, kaptam egyszer egy olyan privátot: "USELESS FUCKING RETARD" 😄
Tegnap elõtt meg mikor silveren , szinte egymagam húztam végig a bandát (több mint 90.000 pontal a végén), meg két privi:" you are a God", meg "You are my hero". 😄
Szóval több idö, több fegyvert, több gyakorlat, pályaismert, ellenfél ismeret, több unlockolt karakter. Ennyin múlik.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

koschwarz
engem bosszant, hogy egy "béna" csapatban is a bronze szint nagyon simán hozható. a kezdetben gyenge drell adept egy szál pisztollyal is simán életképes bronzon, néha még a fegyvert is elfelejtem használni. aztán egy váltás silverre, és olyan mértékben tud sokkal nehezebb lenni, hogy az hihetetlen. ott már észnél kell lennie mindenkinek, és a legbosszantóbb, hogy sokszor a 10. wave-n bukom (bukjuk), fõleg ha vip-elimination.

Sir Quno Jedi
Már csak azért sem, mert a hosszabb idõtartamnál van fontosabb fejlesztési ág. Meg úgyis álca, lövés, álca, lövés... a szisztéma. Akkor szar ez, mikor hekkolcni kell kicsibe és nem tart ki az álca a hekkolás végéig, csak majdnem. Nyilván hosszabb idõvel egyedül is tudnál mindég hekkolni, mert nem szúrnak ki.

Azért silverre is tuti sok láma jár. Amíg bronzon nem tudják az emberkék hogy a 11. wave-ben extraction-ra kell menni... Pont a Brute event miatt akartam hogy legyen egy sikeres silver köröm. Vagy 4-5 próbát tettem, de a 4-5 wave-es csapathalálok után feladtam. Vagyis akkor adtam fel amikor ilyen bóvli hülyeségek miatt kihalt a team a 10. wave-ben, mert nem bírtunk együtt maradni aztán persze hogy bedaráltak.
Sir Quno Jedi
Amúgy azé jó ez a multi, pedig nyúlfarknyi, mert coop multi, négyfõs, mint a borderlands, vagy left4dead, vagy dead island stb. és ez sokkal jobban bejön, mint a playerek gyilkolászása. Rászorít a csapatmunkára és a gép az ellenfél, nem élõ emberek, így senkinek sincs rossz szájíze a végén.

koschwarz
az a jó a tactical cloak-ban, hogy ha benyomod, majd gyorsan célzol és lõsz - ez által ugya extrém sebzést tudsz okozni és a cloak ugye eltûnik -, akkor mivel nem töltötted ki a teljes lehetséges idõtartamot az álcázásban, akkor idõarányosabban gyorsabban megy a cooldown. tehát szerintem a tactical cloak specializációknál már nem is érdemes sem a durationt (az az "alap" 10 mp bõven elég mentésre), sem a gyorsabb visszatöltõdést sem fejleszteni (szerintem).

Sir Quno Jedi
Azé silver az már menni szokott randommal nekem is. Nem mindig, de ha jó csapat jön össze, akkor néha majdnem olyan olajozottan megy, mint prvát csapattal.

Párszor már leírtam hogy én csak bronzon játszom. Ha nem csak egy hsz-t olvasnál el, akkor nem írnál ilyen hülyeséget. Mivel nincsenek ismerõseim, random csapattal meg még a silver se megy, ezért értelem szerû hogy nem fogok goldon bohóckodni.
Sir Quno Jedi
Fõleg, mikor a Krogan röhög, meg üvölti, hogy for tuchanka, vagy a quarian for rannoch stb.-stb. 😄 Nagyon jó hangulatot ad.

Ez igaz. Amikor elkezdtem ultizni, sokszor haltam. Olyankor volt idõm nézni a társakat. Volt hogy a csávó bebújt fedezékbe és ott állt mögötte a Marrauder, õ meg próbált kempelni egy kanibált. De pl ha sniper vagyok, sokan mennek valakire, akár hátulról is, én meg éppen tárazok, akkor néha jó lenne szólni hogy fedezékbe. Persze idegeneknek nem szólok, ismerõssel meg még nem játszottam. De ugye extraction-nál néha szólni kell a lámáknak. Meg hogy dekódolásnál legyen már szíves ne a körön kívül táncolni hanem lépjen vissza. Olyankor sajnálom hogy nincs FF, kapna a srác egy fejest. Arról nem is beszélve mikor kempelnék és a hülye beáll elém. Jó, átlövök rajta, csak nem látom hogy mire. Egyébként meg a karakter komment nekem is elég, az is sokat dob a hangulaton.
Sir Quno Jedi
Mindent, de mindent a fegyósebzésre kell fejleszteni, meg a sniper sebzésre, meg a fejlövésre az összes skill-jénél. Utána nagyon húzós lesz, még az alapfegyóval is (én azzal tolom, csak már asszem 4-esre van fejlesztve+páncéltörõ+csõhosszabítás).

Anthrax
És maraudert , hunter pyrot centuriot mind 1 lövéssel szeded goldon ? Na ezt még velem se hiteted el

Sir Quno Jedi
Valahol ki kéne ezt amúgy kapcsolni, mert bazi illúzióromboló, amikor azt hallgatod, hogy egy kiccsávó fejhangon rinyál és veri a billentyûzetet. 😄DD Elõfordult.

Beszélnek a karik maguktól, a leader kari jelzi mi jön, mire kell számítani, a karik meg maguktól szólnak, ha leesik a pajzsuk stb. Elég az.

Ez igaz, lehet a promo után kipróbálom. Nekem a kvarián inf is bejött, ha jól emlékszem, neki lehet gránátja is. De mindjárt megnézem. A proxi baromira zavar a salari-nál. Egyébként sejtettem hogy a stealth jól fejlesztve ad valami tápos plussz-t, csak eddig még nem éreztem rá késztetést hogy kipróbáljam.
Vannak ilyen alapvetõ hiányosságai a játéknak. Elsõre én is csak néztem és nem értettem miért nem jön a sült galamb. Aztán jött, csak kattintani kellett hozzá.

A másik a mikrofon. Ha csak simán bekapcsolod, azt nem látod sehol. Csak akkor ha beszélsz is. Tegnap volt egy csávó aki végig bekapcsolt mikrofonnal nyomta. Már a belépése után 10 másodperccel kapott egy kick ajánlatot 😄 Úgy nyomtuk végig a 11 wave-et hogy ott recsegett, de nem szólt semmit. Talán csak a végén hogy extraction, de azt se biztos hogy õ mondta. Szóval... lol
Sir Quno Jedi
Namost érted, ha van egy erõsebb ellenfél, duplát tudnál bele sebezni ugyanazzal a lövéssel. Csak meg kell nyomni a stealth-et és már lõhetsz is. Kényelmetlen nekem is, de hasznos. Nekem nincs még widow-om se, így különösen.

Azért jó a salarian infiltrator a quarian helyett, mert van neki energy drain-je. Elsõ skill, leszeded vele a pajzsokat, második a stealth-bõl lövés csipával... bárki megdeglik aki nem brute, prime, banshee, atlas stb.

PiszkosFred
Meg par ezer ember elso alkalommal 😊 En sem talaltam eloszor, mondom valami gebasz van. Aztan rajottem, hogy ha a purchase-re kattintok, akkor felugrik egy ujabb valasztas, ahol meg kell erositeni, hogy BW pontokkal fizetek (penzert), vagy ingame credits segitsegevel, es bar elsore nem latszik, de rajuk lehet(kell) kattintani a tenyleges vasarlasert.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”