Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #15801 Nekem nem jött le :D Kicsit hiányoltam is mikor először végigjátszottam.
Ez a Hammer dolog sztem is konstans, nem befolyásolja semmi.
Megint egy kis multi:
A hétvégi eventre volt kemény másfél órám. Mivel nem akartam egyből fejest ugrani a levesbe, gondoltam nyomok egy silvert. Sikeresen teljesítettünk egy Noveria-t gethek ellen. Ezen felbátorodva csatlakoztam egy random gold csapathoz. Életem első goldja, random csapat, full equip, krogan vanguard geth shotival (a Widow-t hátra hagytam). Tuchanka, ismét gethek. Azt nem mondom hogy simán lenyomtuk, a 11 wave alatt összehozunk kb 40 élesztést, sztem mindenkinek elfogyott mindene mire evakuáltak minket. De az LZ-re pl a támadóknak 2 perc alatt egyszer sikerült betörniük kb 10 másodpercre. Azt is csak azért mert a Prime-okkal voltunk elfoglalva és nem vettük észre a huntert, utána meg jött a pyro. 2 krogan, 2 geth felállásba nyomtuk. Durva hogy a krogan vanguard 1600-as pajzsát meg 1600 életét aktív barrier mellett is fél pillanat alatt lekapja a hunter/pyro páros.
Egyébként szuper hogy 70k-t kapok a sikeres goldért, de ennek nagy része el is megy az utánpótlásra. Biztos vagyok benne hogy nagyon nagy szerencsém volt a csapattal, nem gondoltam hogy elsőre sikerül másodiknak lennem gold szinten, de az edigi beszámolóitok alapján egyáltalán nem ez a megszokott.