Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #15745 1 meccs, 3 gránát, 3 killstreak 
Nah... én akkor is elkezdem ha csak hárman vagyunk. Azzal számolok ha egy ember ki is lép, ketten még meg tudjuk csinálni. Persze értem hogy ezt minden körülmény befolyásolja, de nem úgy állok hozzá hogy menet közben úgy is lelép a csapat. Persze amikor a 10. wave-nél bebukjuk az kellemetlen, de megesik. Igaz hogy silvert keveset szoktam csinálni, de az tényleg nem rémlik hogy lett volna olyan eset hogy a menet közben kilépők miatt hasaltunk volna el.
Tegnap volt megint egy bugom. Valahogy véletlenül behívtam a konsolt vagy mi a rák az (eredetileg Shift és ugye singlibe onnan lehet utasítani a csapatot, fegyvert váltani meg szortírozni a képességeket) és nem tűnt el. Meghaltam, felélesztettek, akkor se. Szóval azon kívül hogy gránátot dobáltam, nem tudtam csinálni semmit. :(
Infó azoknak akik nem tudnák: Tuchankán ha nem láttok ellenfelet de nem tölti be a következő wave-t, menjetek a lz-re, alul ragadnak be a cerberus katonák. Sok esetben nem is lehet őket másként kiszedni onnan, csak zoom nélküli lövéssel, mert zoomolva nem lehet annyira lentre célozni. És a képességek se találják el.
A másik a Condor: ha leálltok egy helyet védeni, néha van hogy beragadnak az ellenfelek. nálam eddig csak reaper-ek ellen volt kétszer is, 2 Canibal beragadt egy lépcső tetején (az LZ-hez közel, csak a platform túloldalán, oda ahová a device-t is szokta tenni) a másik a kiindulási pont, van hogy lefagy oda egy egység. Volt már olyan hogy leirtottunk mindenkit, a kezdőn meg ott állt egy Canibal/Reveger/Nemesis és nem mozdult.