22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Férfi Seph bumfordi és ráadásul a hangja sem olyan jó. Női Seph nagyon ütős tud lenni, hangja meg isteni. -
Evoluti0N #15758 Aki meg női Shepard-dal játszott, aki számára Shepard nő, az számára meg az nem fog tetszeni, ha a filmben férfi lesz. Szal nem lehet mindenki vágyait kielégíteni. -
Cef #15757 Legalább is forgatókönyv, a rendezőt meg a szereplőket azért be szokták nyomni, néha költségvetést is. (elnézést a floodért) -
Cef #15756 De akkor úgy írom, hogy hivatalosan nincs, így már jobb? -
Cef #15755 Tudod az ilyesmit be szokták jelenteni a sajtóban, de ezt nem tudom minek írom le újra, mikor az előbb is leírtam. De hogy ha tévednék és lett volna bejelentés linkeld be nyugodtan. -
vg #15754 Aha. Mégis honnan van az információd, hogy nincs se forgatókönyv, se semmi? -
Prof William #15753 Szerintem még eredetibb lenneh ha a reparek helyett egy VÍRUS akarná kiirtani az életet és majd a végén rájönnek a gyógymódra.
És persze játszódjon az egész a földön egy fenőerdőben. ÉS persze csakis emberekkel. Idegen lényekkel, csak telefonon beszéljenek hogy ne látszódjanak...
És máris készen van a tökéletes UWE BOLL film. -
Cef #15752 Te meg mi a frászról beszélsz? Nem rendelkezem bennfentes infókkal, de se forgatókönyv, se rendező, se semmi. Már pedig az ilyen "apró" részleteket mindig nagy csinnadrattával szokták bejelenteni a sajtóban. Van itt egy IMDB-s oldalunk, ami az idei évre ígéri a filmet, amit még el sem kezdtek forgatni. Elnézést, hogy vagyok olyan hülye, hogy kételkedem. -
vg #15751 Nagyon nyomod ezt a megbízhatatlansági dolgot. Hogy milyen bennfentes infókkal rendelkezel... egészen biztosan így van. Biztos te vagy a vezír. -
Cef #15750 Mert az IMDB-t a pontos és megbízható információiról ismerjük. Főleg olyan filmeknél, amelyeknek nem hogy forgatókönyve, de még költségvetése sincs :) -
BalMat #15749 Remélem nem szuperhősös film lesz, bár a producer előéletét tekintve ez nem lepne meg. A fogatókönyvíró viszont gáz. Persze csak akkor, ha stimmelnek az adatok az imdb-n. -
vg #15748 Huh, valóban női főszereplő van feltüntetve imdb oldalon, ráadásul 22 éves csajszi. Hát, remélem tényleg nem így lesz. -
BalMat #15747 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha Wrex életben lett volna, ő rájön, hogy átverted. -
Darun #15746 Van valami ami számomra nagyon nem világos a játékkal kapcsolatban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A turiánok megkérnek hogy szervezzük be a kroganokat Palavan megmentésére. A salarian dalatrass meg megbíz hogy szabotáljuk a gyógyítást. Namármost én lelőttem Mordint, mutatja is hogy felkúszik/mászik a Shroud tetejére és mielőtt elérné a konzolt, meghal. Ebből nekem az következik hogy a kroganok nem gyógyulnak meg. Viszont WA ugyan úgy jár a kroganoktól (nyilván ők nem jönnek rá rögtön hogy átvertem őket) a salarian viszont semmivel nem ad több segítséget mint ha nem szabotálok. Akkor mi értelme van az egésznek? megmondom őszintén, nekem egy eltérés tűnt fel, az egyik beszélgetésben Hackett admirális megkérdezi hogy a szalárik miért segítenek, mire Shep azt mondja hogy egy sajátos diplomáciai megoldás miatt. Ebből nekem az következik hgy sikerült a szabotálás. Ez a Shepem az első részben megölte Wrex-et és Mordin megmentette az adatokat a 2-ben. -
Darun #15745 1 meccs, 3 gránát, 3 killstreak 
Nah... én akkor is elkezdem ha csak hárman vagyunk. Azzal számolok ha egy ember ki is lép, ketten még meg tudjuk csinálni. Persze értem hogy ezt minden körülmény befolyásolja, de nem úgy állok hozzá hogy menet közben úgy is lelép a csapat. Persze amikor a 10. wave-nél bebukjuk az kellemetlen, de megesik. Igaz hogy silvert keveset szoktam csinálni, de az tényleg nem rémlik hogy lett volna olyan eset hogy a menet közben kilépők miatt hasaltunk volna el.
Tegnap volt megint egy bugom. Valahogy véletlenül behívtam a konsolt vagy mi a rák az (eredetileg Shift és ugye singlibe onnan lehet utasítani a csapatot, fegyvert váltani meg szortírozni a képességeket) és nem tűnt el. Meghaltam, felélesztettek, akkor se. Szóval azon kívül hogy gránátot dobáltam, nem tudtam csinálni semmit. :(
Infó azoknak akik nem tudnák: Tuchankán ha nem láttok ellenfelet de nem tölti be a következő wave-t, menjetek a lz-re, alul ragadnak be a cerberus katonák. Sok esetben nem is lehet őket másként kiszedni onnan, csak zoom nélküli lövéssel, mert zoomolva nem lehet annyira lentre célozni. És a képességek se találják el.
A másik a Condor: ha leálltok egy helyet védeni, néha van hogy beragadnak az ellenfelek. nálam eddig csak reaper-ek ellen volt kétszer is, 2 Canibal beragadt egy lépcső tetején (az LZ-hez közel, csak a platform túloldalán, oda ahová a device-t is szokta tenni) a másik a kiindulási pont, van hogy lefagy oda egy egység. Volt már olyan hogy leirtottunk mindenkit, a kezdőn meg ott állt egy Canibal/Reveger/Nemesis és nem mozdult. -
szerintetek a batarian soldier ballistic blade-jénél az a 20%-kal szélesebb sugárban kilövés mennyit jelent? vagy válasszam inkább a 30%-kal több sebzést? -
Evoluti0N #15743 Ha valóban csak videók lesznek, amik elmagyarázzák a SZAR befejezéseket, akkor nem hiszem, h nagyon fognak a megjelenésig részleteket leközölni róla, mivel az egész egy nagy spoiler halmaz lenne. -
Az egy dolog, de szaftos részleteket ígértek áprilisra a DLC-ről!
Evoluti0N: ha nyálat csorgatni akarok, nem a mass effect-re ülök be :P nem vagyok ennyire kiéheztetve, hogy ez legyen a lényeg...hálisten
"if you know what i mean..."
-
Evoluti0N #15741 Hülyéskedsz? Ne mondd már, h nem örülnél egy női Shepard főszereplőnek, aki Liarával kavar
-
morzsi555 #15740 Nekem ez segített:
I found something
launch origin
click on the "i" (information about me3)
then right clic on dlc & check for updates at both, it will tell you it's completed after a few seconds
launch game
enjoy -
Én meg ezt kaptam E-mail-be:
Hello,
There was an issue in Mass Effect 3 that affected a very small number of people and caused them to lose their items while playing multiplayer. This issue was brought to our attention and BioWare fixed the problem. All of the players affected have already been notified. We want you to know that we have not forgotten about you and we have now returned the lost items to your multiplayer inventory.
Thank you for your patience, we apologize for any inconvenience this issue has caused you.
tök jo hogy kb 1 honapja vesztettem el a cuccaimat, és azota mindent ujra unlockoltam:P -
morzsi555 #15738 valamit elkúrtak: http://social.bioware.com/forum/1/topic/344/index/11257798/9 -
Sziasztok, ma beléptem a játékba és ubable to authorize DLC-vel fogad. Nem bírom betölteni a save gamem mert azt írja hiányzik a from ashes. Dehát már ezer éve megvettem és már játszottam azóta 80 szor vele még tegnap is. Nincs másik accountom, egyetlen egy van ami az originhez van kötve. Van tippetek miért csinálja ezt? -
"When will the Extended Cut DLC be available?
Currently the Extended Cut DLC is planned for this summer, no specific date has been announced at this point." -
Hát meglátjuk, reménykedem :P amúgy extended cut DLC-ről valami hír valahol??? mindjárt április vége van :S -
imdb ≠ megbízható forrás -
Abban bízom, hogy lassan kezdenek majd szállingózni az infók, meg kezdődik a hypeolás, elvégre idei évre ígérték, és ez csak valami beetetés kezdetnek, hogy el kezdjenek foglalkozni az emberek a filmmel... nagyon remélem, amúgy jöhet a csaj, mellékszereplőnek... -
RAMyMamy #15732 "Commander Shepard, a military hero, embarks upon an epic, galaxy-wide journey with HIS team, to track down and bring infamous Saren Arterius to justice, facing insurmountable odds and lethal enemies along the way. "
wait.. wut? -
Kétlem, hogy női shepet raknak be. Az hatalmas csalódás lenne. Nem mintha gondom lenne vele a játékban... -
Ugye ez csak valami vicc????????????????????...ha ezt komolyan gondolják, és női shep lesz a filmben, akkor nálam ugrott az egész!!!! 

-
Én sem indulok el 4 fő alatt, ha nem muszáj, mivel így is 1-2 ember kiesik menet közben és kicsit uncsi egyedül befejezni a meccset (meg drága is). Full csapat kell. -
Darun #15728 Egy kicsit a csapatjátékról (megint).
Szokás szerint éjfél után jutottam el a multiig, tehát alig akadt ember, 4 fővel kb egy kört tudtunk nyomni Tuchankán (szigorúan bronzon, mert a vanguard kivételével az összes class lvl 10 alatt van)
lvl 1 kvarián infi (ez volnék én), lvl 14 turian soldier meg lvl 20 krogan soldier. Asszem Noveria volt. Két és félszer annyi pontot lőttem össze mint ők ketten összesen. És persze ők hullottak, én nem. És a 20-as krogan lőtte a legkevesebb pontot, szerencsére volt annyi önkritikája hogy a kör végén el is ment aludni, szóval ketten maradtunk a 14-es turiánnal. Érdekes volt a csávó, két kört nyomtunk Condoron. Az elsőnél 2 méternél jobban nem nagyon távolodott el tőlem, néha már az volt az érzésem hogy a potrohomra nőtt. (átváltottam közbe krogan vanguardra, a Banshee-k meg egyéb trutyik ellen kell a geth shoti) Elsőre simán végignyomtuk, igaz hogy őt egyszer felnyársalta egy Banshee. 100 fölött N7 lvl volt a srác, de amint meghalt, egyből nyomta medigélt ami azért volt zavaró, mert ha ott vagyok mellette akkor simán felélesztem, viszont a 10-11 wave-nél amikor mindenhonnan jönnek, már nem biztos hogy mindig tudok rá figyelni, akkor meg lehet hogy kellene. Szóval nem volt túl taktikus. Meg a Brute-ot megküldte rakétával. És fullra equipelte magát. Hááát... Ezt leszámítva nem lehet rá panaszom, jó fej srác volt, legalább igyekezett. Közben néha beszállt még 1-2 ember. A második Condort a 10. wave-ben bebuktuk mert jassz legénynek éreztem magam a Brute meg egyből kivégzett. A srác meg nem igazán volt ellenfél a Brute-nál komolyabb lényeknek. Ráadásul addigra a medigélt is elhasználta.
Azt se értem, belépnek ilyen 18-20 karikkal meg 200+ N7 lvl-el bronzra, és nem akarnak elindulni mert csak hárman vagyunk. Még arra is gondoltam hogy inkább átrugdosom az embereket a 11 wave-en, nem érdekel, lesz ami lesz, csak kapjuk meg az Xp-t hogy ne ilyen low karikkal kelljen császkálnom. -
Köszönöm! nagyon hasznos lesz. Kewresetem már hasonlót, de nem találtam sehol ilyen részletest. -
-
Darun #15725 Én meg a geth engi-t :P -
sanyiiiii #15724 itt -
sanya200 #15723 megkaptam a javelint
-
Hol van ilyen táblázat, ami összefoglalja a sebzéseket? -
sanyiiiii #15721 Carnifex és paladin teljesen más kategória mint a többi pisztoly. Inkább hand cannon. Ez az a két fegyver tulajdonképpen a probléma a full auto assault riflekkel. Turianon kívül bármi más kezébe sokkal jobbak. Nagyon pontosak (távcsővel akár sniper helyett is használhatóak), könnyű velük a headshot és sokat sebeznek.
geth pulse rifle X: 30,1 dmg, 451,50 dps, ez az egyetlen full auto fegyver ami nem-turian karakterek kezében elég pontos és stabil ahhoz hogy megközelítse az elméleti dpsét.
carnifex I: 276,1 dmg, 460,17 dps tehát a gpr X-el egy szinten van ha nem vesszük figyelembe hogy sokkal könnyebb osztogatni a headshotokat vele
carnifex X: 345,1 dmg, 575,17 dps, itt már akárhogy is nézed jelentős a különbség
paladin I: 424,9 dmg, 708,17 dps ...
paladin X: 531,1 dmg, 885,17 dps ...
-
én krogan soldierrel használtam a strikert plusz ammoval és páncéltörővel. az a lényeg, hogy lábra kell elkezdeni vele lőni, aztán ahogy gyorsul be a tűzsebesség, egyre jobban rántódik felfelé a fegyver. na ezt kell visszatartani, amennyire lehet, és így tömegeket lehet vele pusztítani seperc alatt.