Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem ma sem volt problémám a multival. Max a játékosokkal. Megint voltak olyan lámák akik nem voltak hajlandóak extraction-re menni, kódot törni, stb. Viszont a rádió problémám megoldódott. Tudom eddig miért nem mûködött 😄
Én is attól félek hogy az EA pénzéhsége tönkre fogja vágni ezt a frenchise-t is. Rengeteg lehetõség lenne benne, akár fps, akár rts, akár mmo. Szerintem épp azt mérlegelik az EA-nál, hogy a ME3 körüli felhajtás pozitív vagy negatív irányba befolyásolja egy esetleges mmo kiadását.
yesname: én úgy szoktam megoldani hogy 95%-ban én vagyok a leader. Egy pálya van ami a kedvencem, egy amit nagyon utálok az összes többin meg jól elvagyok. Alapból az van beállítva hogy ha host-ot keresek, akkor csak a kedvenc mappom, random ellenfél és bronz. Erre elsõre berakott arra az egy pályára amit utálok. Hát a ***** ******!!! Ilyenkor el is megy a kedvem attól hogy másokhoz beálljak. Baromira zavaró hogy az miatt az egy pálya miatt nem állíthatok random map-ot. 17-es vanguarddal a második wave-ben már meghaltam, az 5. wave-ben már háromszor review-eltek, mire a páyla végére értünk addigra vagy hatszor, hétszer. És az is szánalmas hogy 0:10-nél bedarál a Reveger, 0:05-nél nyomok egy élesztést magamra és az az 5 mp nem elég hogy élõnek vegyen. Nekem is volt már olyan hogy a host kilépett, akkor anyáztam én is. Fõleg ha már magas wave-nél voltunk vagy jól ment a map. Viszont engem még nem dobott le soha amikor host voltam és szerencsére kilépnem se kellett játék közben.
mondtam, arra kerestem, ugyanazon az oldalon van ez is. szövegértelmezés?
azért dobtam be, mert gondolom nem vagyok egyedül azzal, h észre sem vettem: különbözõ páncélok csapattársaknál nem csak kozmetikai jellegûek, hanem elég komoly módosítókat adnak. fõleg mert sehol sincs játékon belül említés róla, ha csak nem nyomsz rá info gombra csapatkiválasztó képernyõn.
"The trees move. Do you not see it?"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
ezt ti vágtátok? mert baromira nem rágja az ember szájába a játék, és spec én végig észre sem vettem, csak most h wiki-n keresgettem h elsõ részben hol lehet medi-gel capacity-t feltápolni...
My streams: https://beam.pro/oriic
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Kedvenc jelenetem még mindig az amikor Ashley részegen fekszik a padlón és fogalma nincs mivan, Shepard meg g*ecizik <#nevetes1>#nevetes1>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
gyááá, hogy a fenébe kerültem én el ezt a részt végigjátszásom során?
pont ugyanaz a fejlesztõ fog SCI-FI mmo-t csinálni, akinek van egy frissen kiadott SCI-FI mmo-ja.
pont ugyanaz a fejlesztõ fog SW-hoz IGEN hasonló világú SCI-FI mmo-t csinálni, akinek van egy frissen kiadott SW SCI-FI mmo-ja.
seems legit
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Irashoz pl, hogy megy vissza Liara segiteni Thessiat ujjaepiteni a MRelay rendszer nelkul? stb.
szóval ez még neccesebb
valamint ez teljesen más mint Swtor, mivel itt alapvetõen fps alapokon nyugszik a dolog
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Hanem hogy csak a földön játszódna. Az borzalmas lenne.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Egesz mass effect triologia vegigviszi a jatekos es az npc kozotti kapcsolat, akar barati, akar romantikus (ezert is vagytok felhaborodva, mert nem tudjatok, kivel mi lett), ezt muszaj lesz belerakni valahogy az esetleges mmo-ba is. Erre pedig kivalo a swtor companion rendszere, azt nagyon jol eltalaltak.
De igy galaxis szinten sem lenne rossz, kezdeni egy kezdo ki katonaval, aki osszegyujti a tarsait, majd hasonlo companion rendszerrel mint a Skyrim/SWToR, hajot szerezve lehetne menni bolygokra kvesztelni, pvp-t gyujteni, stb. Addig megtanuljak az SWToR kapcsan, hogy kell osszerakni egy hasonlo, de immaron tovabbfejlesztett sztorimeselos mmo-t.