Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Egy kicsit a csapatjátékról (megint).
    Szokás szerint éjfél után jutottam el a multiig, tehát alig akadt ember, 4 fővel kb egy kört tudtunk nyomni Tuchankán (szigorúan bronzon, mert a vanguard kivételével az összes class lvl 10 alatt van)
    lvl 1 kvarián infi (ez volnék én), lvl 14 turian soldier meg lvl 20 krogan soldier. Asszem Noveria volt. Két és félszer annyi pontot lőttem össze mint ők ketten összesen. És persze ők hullottak, én nem. És a 20-as krogan lőtte a legkevesebb pontot, szerencsére volt annyi önkritikája hogy a kör végén el is ment aludni, szóval ketten maradtunk a 14-es turiánnal. Érdekes volt a csávó, két kört nyomtunk Condoron. Az elsőnél 2 méternél jobban nem nagyon távolodott el tőlem, néha már az volt az érzésem hogy a potrohomra nőtt. (átváltottam közbe krogan vanguardra, a Banshee-k meg egyéb trutyik ellen kell a geth shoti) Elsőre simán végignyomtuk, igaz hogy őt egyszer felnyársalta egy Banshee. 100 fölött N7 lvl volt a srác, de amint meghalt, egyből nyomta medigélt ami azért volt zavaró, mert ha ott vagyok mellette akkor simán felélesztem, viszont a 10-11 wave-nél amikor mindenhonnan jönnek, már nem biztos hogy mindig tudok rá figyelni, akkor meg lehet hogy kellene. Szóval nem volt túl taktikus. Meg a Brute-ot megküldte rakétával. És fullra equipelte magát. Hááát... Ezt leszámítva nem lehet rá panaszom, jó fej srác volt, legalább igyekezett. Közben néha beszállt még 1-2 ember. A második Condort a 10. wave-ben bebuktuk mert jassz legénynek éreztem magam a Brute meg egyből kivégzett. A srác meg nem igazán volt ellenfél a Brute-nál komolyabb lényeknek. Ráadásul addigra a medigélt is elhasználta.
    Azt se értem, belépnek ilyen 18-20 karikkal meg 200+ N7 lvl-el bronzra, és nem akarnak elindulni mert csak hárman vagyunk. Még arra is gondoltam hogy inkább átrugdosom az embereket a 11 wave-en, nem érdekel, lesz ami lesz, csak kapjuk meg az Xp-t hogy ne ilyen low karikkal kelljen császkálnom.