Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Az a baj hogy a Widow/BW/Jav ezt felhúzás nélkül tudja. Én is kipróbáltam a Harpoon-t, tényleg jól sebez, de a fedezéket nem viszi át, fel kell húzni, meg a célzás is kicsit nehézkes vele. Kipróbáltam, azóta se használtam. Lehet hogy majd bronzon még tesztelgetem.
    A Carni nekem is mostanában esett ki. Igaz hogy nekem nem hiányzott, mert egyszer poénból nyomtam pár privi kört egyedül, csak hogy teszteljem az összeállításokat, kb azóta se volt pisztoly a kezemben. (tegnap kipróbáltam a Phalanxot, de azt is csak azért raktam be mert smg mellett is 180 volt a cd. De azt is egyedül nyomtam.
    A geth ar meg smg igaz hogy keveset sebez, de scope-al szinte pontra lő nagy távra is (stabilizátor nem is kell rá) és brutál tár van hozzá. Az a baj hogy én refelxből minden ölés után tárat cserélek. Az első szintű kariknak valami shoti mellé simán jó ha nem akartok snipert vinni.
    Egyébként a kvarián enig nekem is kb 1-1,5 hete esett ki. Azóta csak azzal nyomom, de a Resu óta meg a geth miatt csorog a nyálam :D