Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos festi magát. 😄

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

De egy valami hibádzik benne (lehet több is, de én egy vmit vettem észre). Hacsak nem a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
piros befejezést választjuk, akkor Shepard teljesen kampec, tulajdonképpen molekuláira esik szét. Hogy folytatják azok a játékosok, akik nem a pirost választották? Na meg ha a pirosat választják, akkor EDI is meghal, szal ismét sántít a dolog
Ez szerintem fake. Már az is gyanus hogy a kiszivárgás helye, 4chan. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mert Krogan vér csörgedezik benne, de ha megnézed a színe sincs rendben <#idiota> kicsit olyan világos a többi Asarihoz képest.

És eszembe jutott valami. Miért van Liarának szemöldöke, ha a többi asarinak nincs? 😄
Hm, lol, jé. Nem semmi. Ha fake, akkor nagyon jó képzelõereje van a kitalálójának 😄
Fpocok
Jah. Benne van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Akkor is elvisz Liara "utazásra", ha nem õ a párod. Én Talival románcoztam és ugyan azt a "gift"-et kaptam. 😊
Tetszett az a jelenet (nagyon), egy igazi békés pillanat, abban borzasztó háborúban. 😊

Ööö, de hát benne van a játékban hogy néz ki Tali.

Játszani tudok, csak vásárolni nem.
Ryder62
😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Prince23
Youtuben a BW Product csatornáján: ME 3 Classes: Krogan Soldier Multiplayer gameplay coming soon...

gondolom a krogan felkapott lehet sokaknál, vagy alig játszanak vele, azt most bereklámozzák 😄

Játszani tudsz? Mert nekem is volt ilyen valamelyik nap, de engem multizni se engedett.
Na ma egyfolytában "One or more of your purchases failed to process" hibaüzit kapok, amikor megpróbálok multiban vmilyen packot venni. A zsémet visszakapom, de amint kilépek a játékból az is eltûnik, a megvásárolt packot meg persze nem kapom meg...
Calver
hasonló még elsõ részben is volt, ott is halálos nyugalommal gyilkolod Saren embereit a Citadel utcáin <#idiota>

az aláírásod meg kurvajó <#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

Ryder62
Látom megszületett ifjabbik Shepard. Grat a párnak 😄

Calver: Ha jól tudom ott ahol civilek is vannak (citadel, omega, illium stb) még a fegyót sem tudod elõvenni, nem hogy tüzelni.

Errõl jut eszembe emlékszem Kotorban mekkora volt mikor a nyílt utcán megtámadtak a sithek. Gránátok robbantak, villámok szórodtak, egy kisebb háború dúlt az utca azon részén, a civil lények meg csak sétálgattak össze-vissza. Nem nagyon érdekelte õket XD

Calver
mármint melyikben? BG sorozatban tudom h voltak gyerekek, de azt írtam is.

JethroHUN: hja, Bethesda újabban ezt játssza... jobb mint az Oblivion-os teljes kölyökhiány, de Fallout 3-ban nagyon, nagyon hiányoltam Little Lamplight kiirtásának a lehetõségét <#vigyor1>

JethroHUN
Skyrimben van gyerek... csak sebezhetetlen titán mind, és tök idegesítõek. <#idiota>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Dehogy nem volt. A végén ott volt egy isten gyerek kapott is pár golyót a fejébe...

Calver
megszokott jelenség
KotOR-ban sem voltak emlékeim szerint gyerekek, Baldur's Gate sorozatba még igen, legalábbis BioWare játékain belül.
de készítõk "valamiért" nem szeretnek gyerekeket rakni olyan játékokba, ahol a kétlábú teljesen szabadon futkározhat egy rakétavetõvel - ettõl függetlenül ME sorozatban igazán lehetne, hiszen nem tudsz mindent és mindenkit halomra gyilkolni.

Prince23
Tök mindegy kivel létesít kontaktot az aszari, legyen az hímnemû vagy nõnemû egyed. És tök mindegy mely frakcióval (ember, turián) csinálja a "szertartást". Ráhangolódik az ember agyhullámira és az szári kihordja a gyereket. Szexuális kapcsolat tehát nincs köztük, már mint úgy értve mint az embereknél a szex.

Jaaah. Én eddig úgy gondoltam, h ha nõvel fekszik le egy asari, akkor a nõ hordja ki a gyereket (aki asari ugye), mivel az asari az "apa" olyankor.
Prince23
A kölkök bent gépeznek, azért nem láttuk õket ingame 😄

am jogos

ez nagyon cuki <#vigyor3>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ryder62
Lol Látom megy a téma 😄 Ha már itt tartunk miért nem látunk egyetlen egy gyereket sem a játékban? Kivéve azt a kölköt aki elég nagy figyelmet kapott. De az is ember. Rohangálhatnának kis asarik a citadelben vagy Illiumon 😄

Mondjuk az egész elmélet nagyon össze van csapva, mert feltételezi, hogy a többi fajnak is van DNS-e és nem valami más az örökítõ molekulájuk...

A Salarian nõnek csak a dns-e kell és az assari szüli a gyereket (a gyerek is assari)

Most végeztem a sztorival (insanityn is) és idáig direkt elkerültem a fórumokat, írásokat.
Éppen hangot akartam adni nem tetszésemnek a befejezést illetöleg (nincs igazi választás / befolyás az eseményekre) de úgy látom komoly mozgalmak is indultak erre ...

Arra azért kíváncsi lennék, h egy nõi salarian és egy asari közös gyermeke hogyan jönne világra. Mondjuk a salarianok társadalmi felépítése miatt nem hiszem, h ilyen frigy valaha is születne, de ha mégis, akkor tojásból kelne ki a kis asari? 😄 Aligha hiszem, h a salarianok fiziológiája alkalmas egy kis asari kihordására.
Wow <#wow1>

Az aszárik ugye mindenkivel összerakhatják és minden esetben aszári születik. A többi faj közti etyepetye sztem max csak élvezeti jellegû. Szal nem hiszem, h pl. Garrus tud csinálni nõi Shepard-dal egy félig ember félig turián kölköt.
Egyébként a végén a nagy csata elõtt Liara (ha õ a párod) elvisz egy mentális utazásra akkor lehet, hogy épp teherbe ejted és jönni fog a kis kék baby 😄

öööö izé 😄
Én úgy tudom, hogy csak Liana tudna Shepard-nak (nõ vagy férfi mindegy) gyereket szülni mivel csak DNS-re és magas szintû mentális kapcsolatra van szüksége a fizikai kontaktust csak élvezetbõl csinálják az asarik.

Calver
errõl jut eszembe: még az elsõ rész környékén volt valahol egy cikk, ahol az író az Asari-kat a vírusokhoz hasonlította... nem tudja valaki hol lelhetõ ez most fel? google nem találja, pedig szórakoztató kis agymenés volt.

Az aszáriknál konkrétan az van említve hogy nem nézik éppen jó szemmel a tiszta vérû aszárikat. A többi fajról viszont nem nagyon van említés. Az NPC-k közötti beszélgetésbõl az jött le (meg ugye Sheppel kapcsolatban is) hogy az emberek bárkivel össze jöhetnek. Viszont nem tudom ebbe mennyire gondoltak bele a készítõk, mert én pl kíváncsi lennék hogy néz ki egy krogan/kvarián, krogan/turián, turián/szalári, stb, gyerek. És akkor az elkorokat, volukat, stb még nem is említettem.
edios
fajok közti utódnemzésrõl egyébként volt szó játékban vagy könyvekben? (komolyan)

ha jól tudom az asari-knál bevett szokás random fajjal gondoskodni a jövõrõl, de a többinél van vmi említés erre vonatkozóan?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Tali igazi arcát szerintem soha nem mutatják meg még DLC-ben sem.
Igazából a testének többi része se volt nagyon mutatva vagy volt? Én azt se tudom milyen színû a bõre. Lehet , hogy zöld...

PiszkosFred
Hat erdekes, de keves ujdonsag volt benne. Lenyegeben elmeseli a triolgia elkeszultenek a tortenetet, kepekkel, videokkal, sztorikkal, bemutatva a keszitoket, a studiot, kollegakat, az egyes sztori es latvany koncepciokat, azok hogy valtoztak, stb. Ami erdekes, az 1-2 jegyzet a jatek veget illetoen, de abban sincs semmi konkretum, csak egy sokat mondo "lots of speculation" felirat 😊 A kivagott jeleneteket mar latta mindenki a youtubeon, igy az sem volt meglepetes. Kepek nagy resze pedig az Art Bookban mar megtalalhato volt.

Ami erdekes volt nekem, az a szavazasok es azoknak az eredmenyei, hogy ki mit gondol az egyes kerdesben. Pl, ME2 Suicide Missionban volt egy lsita, hogy a jatekosoknal ki az a legtobbszor eletben maradt, es ki az, aki surun halt. Es hat furcsa volt Jacobot a biztos tulelok kozott lani. Vagy, hogy a jatekosok 79% (ha jol emlekszem) nem a default shepard arcot hasznalja, ami a ferfi Shep eseteben azt hittem, pont forditva lesz.

Erdemes atfutni repulon, buszon, metron ulve, vagy egyeb holtidoben, de nem egy nagy eresztes, a 3 dolcsis arat epp', hogy megeri. Azoknak valo inkabb, akik nem kovettek a jatek torteneseit az elmult idoben, az uj gamereketnek hasznos es erdekes lehet.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kipróbáltam. Elméletileg mindent úgy csináltam ahogy kell, de Shepard zöld nyaka mellett össze-vissza villogó textúrák jelentek meg a játékban. Pontosabban egyes helyeken teljes pálya részek hiányoznak és más részekbõl kivágott darabkák töltik be a hiányzó részeket 😄
Sir Quno Jedi
Én is azt hittem, de ha a decoy sokkal közelebb van hozzájuk, akkor is engem lõnek, ha meglátnak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Ez feltûnt nekem is.
De haverral játszottunk, mondtam valamit mikrofonba és kérdeztem, hogy lehet e hallani. Azt mondta igen, tökéletese minõségben.
Én átbindeltem amúgy a V betûre.

De látod is valahol? Kapsz róla valami visszajelzést? Mert mi haverommal Bf2-n is próbáltuk, ott se ment. Pedig am tuti mûködik mert Skype-on meg tudok beszélni bárkivel. Bf-en ha aktiválom a mikrofont akkor felvillan egy sárga ikon. Ha beszélek zöldül, ha némulok akkor piros lesz. De itt még a menüben sem történik semmi, akármit nyomok vagy mondok.
Fpocok
Nekem megy. Csak keveset beszélnek az emberek. De amúgy mûködik rendesen.

Ti próbáltátok már a mikrofonos kommunikációt? Mert nekem van rádugva a gépre, megnéztem a bill. kiosztást, elvileg (alap beállítás) a TAB és a B aktiválja. De én hiába nyomkodom, nem veszem észre hogy bárki is történne. A menüben néha látom hogy bevillan a társnál a hangszóró jel, némi statikus zörejt is hallok és kb ennyi. Viszont játék közben már többször is hallottam hogy csapattárs beszélt hozzánk. Kell valami külön progi? Vagy valamit be kell állítani ami nem default?
davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

valaki tudja honnan tudnék pöpec N7es dzsekit szerezni?
mer a pulcsi ami ME.hu-n van nem az igazi

valami tavaszira gondoltam pl az N7 Woven bejön, de a Vintage se néz ki rosszul

nyílván úgy kéne hogy itthonról beszerezhetõ lehetõleg minimális shipping költség

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Fpocok
Elég nagy balfaszság.

Fenrir
Használd a decoy-t, elég sokszor bejön.

A halál csupán a kezdet...

Sir Quno Jedi
Most én is feltoltam a salarian engineer-emet is. Még csak 14-es, de már egész hatékony. Igaz, ha lerohannak, akkro nekem lõttek, mert se hp-m, se pajzsom normális és az incisor sniper puska nem ilyen helyzetekre van. Viszont ha tudok helyezkedni, akkor szépen lehet aratni azért ezzel is, de csak csapatban hatékony igazán

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3