Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Tetszett az a jelenet (nagyon), egy igazi békés pillanat, abban borzasztó háborúban. 😊
gondolom a krogan felkapott lehet sokaknál, vagy alig játszanak vele, azt most bereklámozzák 😄
az aláírásod meg kurvajó <#eljen>#eljen>
"The trees move. Do you not see it?"
Calver: Ha jól tudom ott ahol civilek is vannak (citadel, omega, illium stb) még a fegyót sem tudod elõvenni, nem hogy tüzelni.
Errõl jut eszembe emlékszem Kotorban mekkora volt mikor a nyílt utcán megtámadtak a sithek. Gránátok robbantak, villámok szórodtak, egy kisebb háború dúlt az utca azon részén, a civil lények meg csak sétálgattak össze-vissza. Nem nagyon érdekelte õket XD
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
JethroHUN: hja, Bethesda újabban ezt játssza... jobb mint az Oblivion-os teljes kölyökhiány, de Fallout 3-ban nagyon, nagyon hiányoltam Little Lamplight kiirtásának a lehetõségét <#vigyor1>#vigyor1>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
KotOR-ban sem voltak emlékeim szerint gyerekek, Baldur's Gate sorozatba még igen, legalábbis BioWare játékain belül.
de készítõk "valamiért" nem szeretnek gyerekeket rakni olyan játékokba, ahol a kétlábú teljesen szabadon futkározhat egy rakétavetõvel - ettõl függetlenül ME sorozatban igazán lehetne, hiszen nem tudsz mindent és mindenkit halomra gyilkolni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Éppen hangot akartam adni nem tetszésemnek a befejezést illetöleg (nincs igazi választás / befolyás az eseményekre) de úgy látom komoly mozgalmak is indultak erre ...
Én úgy tudom, hogy csak Liana tudna Shepard-nak (nõ vagy férfi mindegy) gyereket szülni mivel csak DNS-re és magas szintû mentális kapcsolatra van szüksége a fizikai kontaktust csak élvezetbõl csinálják az asarik.
ha jól tudom az asari-knál bevett szokás random fajjal gondoskodni a jövõrõl, de a többinél van vmi említés erre vonatkozóan?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Igazából a testének többi része se volt nagyon mutatva vagy volt? Én azt se tudom milyen színû a bõre. Lehet , hogy zöld...

Ami erdekes volt nekem, az a szavazasok es azoknak az eredmenyei, hogy ki mit gondol az egyes kerdesben. Pl, ME2 Suicide Missionban volt egy lsita, hogy a jatekosoknal ki az a legtobbszor eletben maradt, es ki az, aki surun halt. Es hat furcsa volt Jacobot a biztos tulelok kozott lani. Vagy, hogy a jatekosok 79% (ha jol emlekszem) nem a default shepard arcot hasznalja, ami a ferfi Shep eseteben azt hittem, pont forditva lesz.
Erdemes atfutni repulon, buszon, metron ulve, vagy egyeb holtidoben, de nem egy nagy eresztes, a 3 dolcsis arat epp', hogy megeri. Azoknak valo inkabb, akik nem kovettek a jatek torteneseit az elmult idoben, az uj gamereketnek hasznos es erdekes lehet.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De haverral játszottunk, mondtam valamit mikrofonba és kérdeztem, hogy lehet e hallani. Azt mondta igen, tökéletese minõségben.
Én átbindeltem amúgy a V betûre.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
mer a pulcsi ami ME.hu-n van nem az igazi
valami tavaszira gondoltam pl az N7 Woven bejön, de a Vintage se néz ki rosszul
nyílván úgy kéne hogy itthonról beszerezhetõ lehetõleg minimális shipping költség
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3