22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #15719 Az a baj hogy a Widow/BW/Jav ezt felhúzás nélkül tudja. Én is kipróbáltam a Harpoon-t, tényleg jól sebez, de a fedezéket nem viszi át, fel kell húzni, meg a célzás is kicsit nehézkes vele. Kipróbáltam, azóta se használtam. Lehet hogy majd bronzon még tesztelgetem.
A Carni nekem is mostanában esett ki. Igaz hogy nekem nem hiányzott, mert egyszer poénból nyomtam pár privi kört egyedül, csak hogy teszteljem az összeállításokat, kb azóta se volt pisztoly a kezemben. (tegnap kipróbáltam a Phalanxot, de azt is csak azért raktam be mert smg mellett is 180 volt a cd. De azt is egyedül nyomtam.
A geth ar meg smg igaz hogy keveset sebez, de scope-al szinte pontra lő nagy távra is (stabilizátor nem is kell rá) és brutál tár van hozzá. Az a baj hogy én refelxből minden ölés után tárat cserélek. Az első szintű kariknak valami shoti mellé simán jó ha nem akartok snipert vinni.
Egyébként a kvarián enig nekem is kb 1-1,5 hete esett ki. Azóta csak azzal nyomom, de a Resu óta meg a geth miatt csorog a nyálam :D -
Pedig a Harpoon Gun kurva nagyot sebez, Guardiant pajzsostúl 1 lövéssel leszeded és még csak célozni sem kell a kémlelőnyílására hanem durr, bele a közepébe. Kicsit trükkös vele játszani, de ha ráérez az ember akkor brutál jó puska, én most csak azt használom. -
sanya200 #15717 goldon nem sokat ér,hiába nagy a tár ha sok kell az ellenfélbe, sokáig kell lőni vele egy ellenfelet az a baj.Striker szintén nem ér semmit, én célozni se tudtam vele jóformán.Az a szigonypuska vagy mi, az a harpoon na az nem ér egy kalap sz@rt se, ha nem húzod fel nem sebez semmit,mire meg felhúzod ááá.Plusz felhúzva sincs akkora sebzése mint a sima windownak.Pedig azt mutatja de kurv.ra nem így van. -
nem rossz az a geth AR. igaz nem sebez nagyot EGY találat, de olyan tűzsebessége és pontossága van, hogy folyamatosan lehet vele tüzelni, és alig van missed shot. én most jól elvagyok vele geth engiként. modoltam rá egy maxos spare ammot, így valami 144-es a tár + majdnem maxos penetration mod. ha erre még rámegy egy specko ammo is, nagyon keményen lehetnem olvasztani BÁRMELYIK ellenfél életét. silverig tuti, goldon nem próbáltam, ott már lehet hogy nem elég a sebzése. -
én mikor elkezdtem a multit 8 bronz meccs után vettem egy premium spectre packot és egyből egy BW esett ki :P -
Caterpillar #15714 Olvasom, hogy többeknek nincs BW, nekem pl az esett elsőnek egy Scorpionnal, cserébe se Quarian Engi (pedig nagyon kéne) se sima Widow, se Plasma Shotgun... -
sanya200 #15713 ja nekem pl a carnifex az nem rég esett le az még csak alap.De ilyenekből hogy geth assault rifle ami nem sokat ér abból megvan a 10 upgrade.Lassan már az összes fegyverem 10-es lesz csak az nincs ami kéne.De előbb utóbb csak elfogy
-
Darun #15712 Nekem szerencsére 2 hete kiesett az összes kaszt, persze jött a Resu, most gyűjthetem azokat. De tegnap megkaptam a krogan BM-t, ki is próbáltam, már csak a geth infi meg a batarian(?) senti hiányzik, a többi meg van. Szigonypuskából is több esett mint kellett volna, nekem az assault rifle se jött be, a geth smg viszont igen, azt kaptam elsőre. Nekem Javelin esett már, de nem sokat használtam. Eleve kétszer használtam a geth karikat. Előtte meg talán krogan sentinél próbáltam ki. BW viszont még nekem se esett. (pont tegnap esett megint egy Jav, szóval már abból se az alap van) -
sanya200 #15711 olyan volt nálam is hogy 2 körön keresztül hallhatatlan voltam, gyakorlatilag, bármi talált egy egyből visszatöltőtödd a pajzs meg sose esett le teljesen. Pedig gold volt, lőtt az atlas folyamatosan én meg csak beálltam elé azt szórtam pedig jött még egy phantom is de le se szartam xD -
zsotesz #15710 szerintem nálam is pislogtak a többiek, lőtték a banshiet mint az állat én meg odamentem és egy overloaddal elintéztem -
Darun #15709 Ilyet nem is olyan rég írt már valaki. Én tegnap olyat láttam Benning-en, nem tudom bug volt e vagy mi a rák... a csávó áll Widow-al és látom hogy ilyen 5 mp alatt elintéz bármit. Silveren! Jön a Banshee, hallom lő mint az állat, meghal. Nézem, Widow. Mondom hogy a f****ba szedted le 5 mp alatt a Banshee-t? Nálam is Widow volt meg geth shoti, az is elég jól szedi (sztem a pajzsot is) de még fullosan töltött lövéssel is kb a harmadát veszi le. Gyerek meg egy sorozatból ledarálta. De hogy a rákba lő sorozatot Widow-al? A 11. wave utolsó 15 mp-nél lementem LZ-re mert ott volt a Banshee. Gyerek lő mint állat, kezében Widow és látom hogy folyamatos torkolat tűz. WTF? Jön a Banshee, lő rá, meghal. Másik oldal Brute, én még csak elkezdem charge-olni a shtotit, ő már le is szedte. Tuti hülének nézett mindenki, mert kb 10 mp-ig ott álltam, háttal az összes ellenségnek és az néztem mit csinál a csávó.
-
zsotesz #15708 tegnap nagyon durva bug-om volt, gyakorlatilag god módot kaptam, sebezhetetlen voltam, minden reloadnél 999 ammo, egy overload-dal kinyírtam bárkit, még egy banshie-t is pedig még a barrier 3/4-e rajta volt, sileveren mentünk, meg lett volna símán csak 10.hullámban haver hívott, közben egy banshie meg felnyársalt, aztán a többiek is megfeküdtek, úgyhogy a potya gold+xp elmaradt
-
sanya200 #15707 ja csak hát javelin, az életbe nem kapom meg már lassan minden szar fegyver megvan kivéve a javelin meg a black window.Pont amik kellenének.Karakterekből egyedül a batarian engineer hiányzik.Amúgy 90 %-ba csak 2 fegyvert használok persze nem egyszerre.Infiltrator-al m-98-at amin 6os upgrade van,más fegyót nem is szoktam vinni csak azt az egyet.A többinél mint pl vangard,adept,soldier annál geth plasmagun 10es upgrade is megvan hozzá és büntet rendesen.Talán egyedül pajzs ellen nem annyira jó pl atlas,vagy prime ellen.De csak addig még van pajzsa páncélt már szépen sebzi.Közelre és messzire is egyaránt használható. -
A justicar akkor durvul be igazán, ha van mellette egy másik adept (drell, asari főleg). -
Darun #15705 Az összes karim 18 szinten volt, úgy hogy sorozatba nyomattam a silverket és maxoltam a karikat. Sorra került az adept is. Asari justicert választottam. Hydra, random csapat. A start helyről, a lépcső tetejéről kapásból be lehet lőni 4 spawn helyet. Oda szoktam beállni. Nyomok egy sphere-t, mindenki beáll alá. Az első két wave-ben el se mozdultunk. A harmadik device volt, ott mozogni kellett. Én rohantam előre, sphere, közbe a mögöttem rohanó társ nyomja a disabled-et, hárman fedeztük. A köv 2 wave-t megint álló helyből lerendeztük. A 6 kört benéztem, egy nemesis kikempelt. A három társam körülöttem fedezékből tüzelt, én meg középen álltam a tűzvonalban. Egyszerre ketten ugrottak hogy élesszenek. Mind a 3 feladat device-os volt. Nem is az volt a durva hogy simán lealáztuk a Cerberust, hanem az hogy ilyen jól együtt dolgozó csapat jött össze randomból. A végén ezer pontos eltérések voltak csak köztünk. Hihetetlen jó érzés volt!
Bepromóztam 5 kasztot, egyből 200 helyet ugrottam összetettben, a hazai mezőnyben 12-t. Csapat: én egy első szintű krogan sentinellel nyomtam, Widow/geth shoti. Társak: 10. szintű qvarián engi, 20 szintű vanguard. Pálya: Tuchanka. a végén háromszor annyi pontom lett mint a 20-as vanguardnak. Wave-enként volt hogy 2-3 alkalommal is éleszteni kellett a srácot. Én is tré vanguard vagyok, de a csávó messze túlszárnyalt engem is. Megjegyzem, én az első szintű krogannal egyszer haltam a második wave-ben, mert berohantam 2 hunter közé és a troopereket próbáltam le melee-zni, csak folyton mellé mentem és ledaráltak. Persze nem fedezett senki.
Azon gondolkodtam hogy egy justicer/geth engi/egy infi/meg valami negyediknek milyen durván tudna már együtt mozogni. A sphere alatt még silveren is alig kell fedezéket keresnem, pedig én reave-t is ritkán használok. Ha jól tudom a geth turret meg feltölti a pajzsokat. Az infi meg kell a főmonszták ellen. A qvarián enginek widowból 4 lövés egy Atlas.
Sztem a getheknek érdemes geth fegyókat adni. Én mikor kipróbáltam a geth infit, simán lecseréltem a widow-t Javelin-re. Pedig nem megy valami jól a célzás. Mivel én csak ritkán használok cloak-ot, pm-t meg ki se fejlesztettem, ezért mellé simán befér még egy könnyített geth smg. Widow-al még csak-csak lehet közelharcolni, de Javelinnel szinte reménytelen. -
sanya200 #15704 senki nem mondta, csak nem erősségem az angol ennyi.Gondoltam valami pajzs lehet annak meg az a célja hogy védjen.Mert pl a single-be pajzsként működik.Pl a 2 végén. -
sanyiiiii #15703 Csak okosan kell játszani. -
ki mondta, hogy áthatolhatatlan? ha figyeltél volna, miközben azt a skilljét fejlesztetted, tudnád a választ... -
Caterpillar #15701 Firebase Ghost, Cerberus 2 asari adept meg egy infi simán megcsinálja a goldot, nekem egyszerűbbnek tűnik mint a geth. -
morzsi555 #15700 Igen, csak elég unalmas már egy idő után. -
morzsi555 #15699 Igen, csak goldon nem nagyon jó odafutni az ellenhez, hogy rácastoljak egy buborékot, mert max fitnessel is hamar ledarálnak. Igazából kisebb termekben, folyosókon jó, főleg reaperek ellen. -
Hihetetlen. Mindenki a Firebase QWhite/Geth/Gold kombót farmolja. Ezt beállítva keresőbe instant game van mindig. :D -
sanyiiiii #15697 Nagyon is jó az asari justicar, de teljesen más játékstílus mint a drell adept. Bubi nagyon jó, defenzíven specelve party supprot, offenzíven meg elég vad. Amit sokan nem tudnak róla: spectől függetlenül ha valakire rá castolod a buborékot az robbant. És persze kell neki egy jó fegyver. -
pisztolyt meg smg vihetsz ha a smg-nek nagy a súly csökkentöje mind kettőt viheted -
Sziasztok! Single playerbe, ha infiltratorral vagyok, a sniper rifle-on kivul mit érdemes magammal vinnem a pályára, csak mert gondolom nem érdemes mind az 5 fegyvert magammal cipelni, mert azt olvastam, hogyha sok cucc van nálam akkor lassabban rechargeolnak a skilljeim. Assault rifle-t ne is vigyek ki magammal? -
Ez már egy ideje így van. -
morzsi555 #15693 Kevésbé sebződik az aki belemegy, illetve ha támadóra fejleszted, akkor a buborékban levő ellen nagyobbat sebződik és warp effect is lesz rajta, de csak akkor, ha a buborékban vannak, ami csak a zártabb pályákon működik. Elég gagyi lett az asari justicar, a drell adept sokkal jobb, a cluster grenade sokkal többet ér, mint ez a nyomi buborék. -
sanya200 #15692 gyerekek a patchel nővelték az ellenfelek életerejét is?Geth infiltrator-ral hunter mod-ba álcázva M98-al amin 6-os upgrade van, goldon nem elég egy cannibal-ra se.Max ha fejbelövőm akkor fekszik meg,marauder szintén nincs pajzsa és ha nem fejbelövőm nem döglik meg marad még 3 kocka az életéből.Pedig álcázva nálam 40%+ sebzést ad sniperre.És nem öl meg egy lövésre egy cannibal-t se na ne már. -
Kipróbáltam a geth engineert. Iszonyat jó, de a szemem kifolyt a meccs végére. :) -
sanya200 #15690 Megmondanátok a justicar pajzsa mi a fészkes fenére jó?
Mert mindennel áltőnek rajta, gethek ellen mentem átjött rakéta,sima assault rifle lövedék,geth prime is átlő.Akkor mégis mire való? -
sanyiiiii #15689 "én simán el tudom képzelni, hogy a geth infivel lehet csak sniperkedni, de akkor csak arra érdemes gyúrni és a hunter mod mehet a kukába"
black widow/widow/javelin + ap mod + hunter mode = win
ha van ap ammo-d is hozzá még jobb
goldra a black widow ajánlott ezek közül -
(persze ez a silverre és a goldra igaz, bronzon szinte mindegy hogy fejlesztgeti az ember) -
jó a hunter mod, de figyelni kell a használatakor. kapcsolgatni kell.
én imádom benne, hogy akár 30 méterre előre is látod, hol van az enemy. hatalmas előny, főleg belső pályákon.
ha belemész a sűrűjébe, akkor viszont azonnal ki kell kapcsolni, mert a fele pajzs miatt egy pillanat alatt megfekszel, a fegyversebzés miatt nem annyira éri meg, persze ez is helyzetfüggő. ha több ellenség van, akkor már érdemes szerintem kikapcsolni.
a geth melee is szuper, bemész az enemyk közé az infivel láthatatlanságból kitörve, és ha az advanced hardverben is csak azt fejleszti az ember, akkor több ellenség egyszerre hullik. de ugye ez is a pajzsot eszi.
én simán el tudom képzelni, hogy a geth infivel lehet csak sniperkedni, de akkor csak arra érdemes gyúrni és a hunter mod mehet a kukába, de lehet egy közelharcos karaktert is, akkor meg hunter mod és shield (advanced hardver) maxra és geth shotival nyomulni.
nekem nem tetszett úgy a karakter, hogy mindkettőt fejlesztettem. sniperkedésnél annyit már nem ad a hunter mod bekapcsolása a sebzéshez (már ha a többi lehetőséget is a sebzésre fejleszted a network AI-ban és a láthatatlanságban), hogy megérje arra pontokat rakni. -
én is pont a hunter modot maxoltam ki a turret mellett, geth assault rifle-lel vagy geth plasma shotival megállíthatatlan vagyok, főleg úgy, hogy van +10% sebzés ha geth fegyókat használok
nekem meg pont az infiltratora nem fekszik a geth-nek, a quariannal aprítok rendesen, de ezzel nem tudok... -
sanya200 #15685 most kaptam meg én is, alapból nem mesterlövész van nála hanem assault rifle, a hunter mód sztem mesterlövészethet jó, bár a mód nagyobb fegyversebzést,sebességet..ad. Hát nem tom nekem nem jön be ez a karakter.Az infiltrator igen de ez annyira nem. -
Úgy tudom, hogy nem. -
kr1szmester #15683 Lehetséges, hogy ha SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szabotálni akarom a geophage-t, utána Wrex-et ne kelljen megölni? -
Hoz_Hun #15682 A Geth engineeremnél nem tettem semmi pontot a Geth vadász látásra. Amúgy arra érdemes szerintetek? A turettet, overloadot kimaxoltam, meg a két egyébbet. Nagyon ütősnek érzem a karaktert. -
Hoz_Hun #15681 Tegnap nyitottam az event pakkokat. Végre megkaptam a korábbi elmaradtakat is. Jobban mondva egybe csomagolták, így ilyen brutál tatyókat kaptam goldokkal, meg fekete szegélyű N7 fegyverrel. Mondjuk N7-ből azt a szar SMG-t kaptam. Jó az egyáltalán? Viszont a DLC karakter az a Geth engineer lett. AZ valami brutál jóóóó! Most már minden fajból van legaláb egyfajta karakterem, de még mindig hiányzik a Quarian engineer, Asari adept és Justicar, Batarian solider (ez nem is nagyon kell), Krogan vanguard és a Geth infiltrator.
Ja meg kaptam egy Kishock Harpoon Gun-t. Még nem próbáltam ki, jó az? -
Hoz_Hun #15680 Nálam sem feltűnő ez. Vannak napok amikor rosszabb és több connection lost van, de sokszor egyáltalán nincs ilyen gond.