Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #15705 Az összes karim 18 szinten volt, úgy hogy sorozatba nyomattam a silverket és maxoltam a karikat. Sorra került az adept is. Asari justicert választottam. Hydra, random csapat. A start helyről, a lépcső tetejéről kapásból be lehet lőni 4 spawn helyet. Oda szoktam beállni. Nyomok egy sphere-t, mindenki beáll alá. Az első két wave-ben el se mozdultunk. A harmadik device volt, ott mozogni kellett. Én rohantam előre, sphere, közbe a mögöttem rohanó társ nyomja a disabled-et, hárman fedeztük. A köv 2 wave-t megint álló helyből lerendeztük. A 6 kört benéztem, egy nemesis kikempelt. A három társam körülöttem fedezékből tüzelt, én meg középen álltam a tűzvonalban. Egyszerre ketten ugrottak hogy élesszenek. Mind a 3 feladat device-os volt. Nem is az volt a durva hogy simán lealáztuk a Cerberust, hanem az hogy ilyen jól együtt dolgozó csapat jött össze randomból. A végén ezer pontos eltérések voltak csak köztünk. Hihetetlen jó érzés volt!
Bepromóztam 5 kasztot, egyből 200 helyet ugrottam összetettben, a hazai mezőnyben 12-t. Csapat: én egy első szintű krogan sentinellel nyomtam, Widow/geth shoti. Társak: 10. szintű qvarián engi, 20 szintű vanguard. Pálya: Tuchanka. a végén háromszor annyi pontom lett mint a 20-as vanguardnak. Wave-enként volt hogy 2-3 alkalommal is éleszteni kellett a srácot. Én is tré vanguard vagyok, de a csávó messze túlszárnyalt engem is. Megjegyzem, én az első szintű krogannal egyszer haltam a második wave-ben, mert berohantam 2 hunter közé és a troopereket próbáltam le melee-zni, csak folyton mellé mentem és ledaráltak. Persze nem fedezett senki.
Azon gondolkodtam hogy egy justicer/geth engi/egy infi/meg valami negyediknek milyen durván tudna már együtt mozogni. A sphere alatt még silveren is alig kell fedezéket keresnem, pedig én reave-t is ritkán használok. Ha jól tudom a geth turret meg feltölti a pajzsokat. Az infi meg kell a főmonszták ellen. A qvarián enginek widowból 4 lövés egy Atlas.
Sztem a getheknek érdemes geth fegyókat adni. Én mikor kipróbáltam a geth infit, simán lecseréltem a widow-t Javelin-re. Pedig nem megy valami jól a célzás. Mivel én csak ritkán használok cloak-ot, pm-t meg ki se fejlesztettem, ezért mellé simán befér még egy könnyített geth smg. Widow-al még csak-csak lehet közelharcolni, de Javelinnel szinte reménytelen.