Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• koschwarz
    jó a hunter mod, de figyelni kell a használatakor. kapcsolgatni kell.

én imádom benne, hogy akár 30 méterre előre is látod, hol van az enemy. hatalmas előny, főleg belső pályákon.
    ha belemész a sűrűjébe, akkor viszont azonnal ki kell kapcsolni, mert a fele pajzs miatt egy pillanat alatt megfekszel, a fegyversebzés miatt nem annyira éri meg, persze ez is helyzetfüggő. ha több ellenség van, akkor már érdemes szerintem kikapcsolni.

a geth melee is szuper, bemész az enemyk közé az infivel láthatatlanságból kitörve, és ha az advanced hardverben is csak azt fejleszti az ember, akkor több ellenség egyszerre hullik. de ugye ez is a pajzsot eszi.

én simán el tudom képzelni, hogy a geth infivel lehet csak sniperkedni, de akkor csak arra érdemes gyúrni és a hunter mod mehet a kukába, de lehet egy közelharcos karaktert is, akkor meg hunter mod és shield (advanced hardver) maxra és geth shotival nyomulni.

nekem nem tetszett úgy a karakter, hogy mindkettőt fejlesztettem. sniperkedésnél annyit már nem ad a hunter mod bekapcsolása a sebzéshez (már ha a többi lehetőséget is a sebzésre fejleszted a network AI-ban és a láthatatlanságban), hogy megérje arra pontokat rakni.