Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #15662 Játék közben is néha kilépek Alt+Esc-vel. De párbeszéd közben ez nem egy, mivel a játék addig nem szünetel hanem meg tovább. Originbe nem tudok róla hogy lehetne keresni.
Nekem azok az npc-k eleve nem szimpatikusak akik arcoskodnak amikor fel akarom venni őket. Az első ilyen akire emlékszem Thane volt. Ő elég hamar alább adta és a végénSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor meghal akkor el is felejtettem neki, engem meghatott az hogy "értem" imádkozott.
Zaeed volt az akit kifejezetten utáltam, benne semmit nem találtam ami tetszett volna. Shep az aki megmenti a galaxist, Zaeed még is úgy tesz mint ha ő tenne szívességet azzal hogy beáll hozzánk.
Az utolsó Javik volt, de ő is elég hamar visszavett. Az is tetszett hogy megszívatta Vegát (amikor kérte hogy meséljen viccet), vagy Londonban amikor kezet nyújtott. Meg ha jól emlékszem ott valami olyasmi is elhangzott hogy ha sikerül elpusztítani a Reapereket, akkor az ő életének sem lesz értelme. Akkor egy kicsit sikerült átéreznem a helyzetét, hogy ő az utolsó tagja a fajának.