22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Hoz_Hun #15679 Nem. Nekem Collectorsom van. Ugyan azok a feltételek nálam is mint a normál játékot vásárlóknak. -
Akinek collector's edition van, annak eshetnek azok az N7 fegyverek amik amúgy csak weekend contest packból esnek? Vagy mindenkinek csak ezekből? -
Mai második connection lost, persze az eddig elért pénz és xp elveszett... -
igen, a turian soldier a revnant-tal nagyon durván tud osztani. szerintem fegyveres kasztnak (ha az infit nem vesszük) ez a kombo a legjobb. -
Btw most próbálgattam egy salarian infiltratort a Kishock Harpoon Gun-nal, ez a fegyver egy vadállat bakker. Brute esélytelen ezzel szemben és a Banshee is csak pár lövés, pedig még csak 8-as szintű a karakter és II-es a fegyver.
A másik lol meg a Turian Soldier Accuracy-s Marksman-nal és Revenant-tal. A legjobb kombináció. -
Xing #15674 szuper köszi! -
Csak a save könyvtár kell, a játékra nincs szüksége a 2-nek. -
Xing #15672 Sziasztok!
Szeretném az ME1 mentéseimet importálni ME2-be de nem fér el egyszerre a két játék a Win-es particiomon.
Elég ha félre mentem az alábbi mappát?
Computer>BOOTCAMP(C:)>Users>Xing>My Documents>BioWare>Mass Effect>Save
Így be lehet majd tallózni tutira? Nem akarom elveszíteni a mentéseket :) -
A számból, pontosabban az "ujjaimból" :D vetted ki a szót :P -
most vagy én vagyok szerencsés, vagy ti vagytok túl szerencsétlenek, vagy nekem egyszerűen több türelmem van és nem fogom fel ezt az egészet ennyire tragikusan, de én alig tapasztalok ilyen szívásokat. persze, előfordul, hogy egyesek kilépnek/leszakadnak, a kört valamilyen bug miatt nem lehet befejezni, néha nehezen találok én is egy normális partit, de alapvetően mindig tudok egy jót játszani abban a kis időmben amit erre tudok fordítani. úgy csináltok, mintha az a virtuális kredit életbevágó lenne. -
sanya200 #15669 Honnan tudod amúgy pont orosz volt xDDDD
legalábbis az egyik biztos hallottam a hangján
-
Megint leírom, bölcs szavaim jegyezzétek fel.
Co-op játék.
1)Ne várd el hogy aki csak leül hentelni a gép elé 1 órát, komoly készséget mutasson a csapatmunkára...
2)Mivel semmi szerver kereső nincs. Kénye-kedve szerinte rak össze akár Sibéria legtávolabbi részén lakó orosszal játszani. Ami biztos "lost connection" üzenethez vezet.
Több nem jut eszembe :D -
sanya200 #15667 gyerekek marhajó volt ma vagy 10 goldoból egyet ha végig lehetett vinni mert vagy balf.szok voltak vagy kiléptek.Volt hogy 2-en maradtunk.Most meg wave 10 vagy 10x újraélesztem az összeset erre én halok meg és átestem a padlón és a semmibe kötöttem ki.Legyűrték jön a wave 11 erre forgok a semmibe,megmurdáltak abort mission most meg a host szarakodik de ha nem kapom meg most a 70.000et kibaszom az egészet. -
Darun #15666 Én Goldot még mindig nem merek, de silveren én is láttam már lvl 7 leader-t. A durva az volt hogy a 20-as sentiket kickelgette. Onnan elég gyorsan ki is léptem.
Az is idegesítő hogy akarok silvert indítani. Belépnek ketten, várnak max 10 másodpercet, aztán kilépnek. Napok óta nem jön össze a 4 fő. Meg az se gyenge hogy bronzon többen használnak equip-et mint silveren. -
Érdekes, nálam még ilyen soha sem volt. -
GreyWarden #15664 Két egymás utáni meccsen, 60ezer kreditet szedtem össze, de a pénzem mégsem nőtt. Baszki ez már nem az első ilyen, eddig azt mondtam egy- egy elmegy, de most már sokadjára nagyon frusztráló, hogy jó pár alkalommal a semmiért fecölök időt a játékba. -
sanya200 #15663 szánalmas mik vannak baszki, level 6 engineer-el jön goldra 3wave-en keresztül 0 pontot szedett össze.Meg láttam olyan szerót ahol a leader level1 vangarad human male-el goldon reaperek ellen áááá ennyi szánalmas idiótát
-
Darun #15662 Játék közben is néha kilépek Alt+Esc-vel. De párbeszéd közben ez nem egy, mivel a játék addig nem szünetel hanem meg tovább. Originbe nem tudok róla hogy lehetne keresni.
Nekem azok az npc-k eleve nem szimpatikusak akik arcoskodnak amikor fel akarom venni őket. Az első ilyen akire emlékszem Thane volt. Ő elég hamar alább adta és a végénSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor meghal akkor el is felejtettem neki, engem meghatott az hogy "értem" imádkozott.
Zaeed volt az akit kifejezetten utáltam, benne semmit nem találtam ami tetszett volna. Shep az aki megmenti a galaxist, Zaeed még is úgy tesz mint ha ő tenne szívességet azzal hogy beáll hozzánk.
Az utolsó Javik volt, de ő is elég hamar visszavett. Az is tetszett hogy megszívatta Vegát (amikor kérte hogy meséljen viccet), vagy Londonban amikor kezet nyújtott. Meg ha jól emlékszem ott valami olyasmi is elhangzott hogy ha sikerül elpusztítani a Reapereket, akkor az ő életének sem lesz értelme. Akkor egy kicsit sikerült átéreznem a helyzetét, hogy ő az utolsó tagja a fajának. -
sanyiiiii #15661 Használd a mikrofonod. Ha nincs akkor meg vegyél egy fost egy ezresért, alap kommunikációra elég az is. -
sanya200 #15660 nem hiszem el hogy 3x egymás után adja be azt a ku... batarian soldiert.Mikor már rég megvan. -
sanya200 #15659 van lehetőség a játékban hogy írhassak pl mikor még nem játszunk hogy ne ez vagy az a map legyen.Persze ott az origin de hát randomon nem tok ráírni csak arra akit ismerek. -
Prof William #15658 Meg kissé osztotta a jelenleg magukat a fejlődés csúcsainak képzelő fajokat. :) -
Ulthane #15657 Legnagyobb dumája az egész játékban Javiknak volt, annyira intelligens humora volt, hogy csak na. :) -
sanya200 #15656 esetleg shift+f1 az az origin panel annál talán meglehet. -
vg #15655 Én amikor ismeretlen szóba ütközöm, megnyomom xbox kontroller középső gombját(ilyenkor bármikor pause van), majd megnéztem online szótárban. Nem lehet valahogy így megállítani PC-n a jelenetek közben? -
Darun #15654 Idézni akartam valakinek Garrus "búcsú beszédét", rákerestem youtube-on: az első oroszul volt, a másodikhoz nem volt felirat :D
Egyébként felhasználói szintű angol nyelvtudásom van. Ezzel kb nagyjából értem a történetet, de amikor személyes beszélgetések vannak akkor egy-két szó nem értésén kb elcsúszik a beszélgetés. Ez persze nem3létszükséglet, de sokat tesz a játékélményhez.
Pl: Javik és Vega beszélget. Vega kérdezgeti hogy mik Javik káros szenvedélyei.
Vega: Are you smoking? (azt kérdezi hogy dohányzol e, de a smoking az füstölést jelent)
Javik: Csak ha kigyullad a páncélom. <= ezen komolyan sírva röhögtem :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tanulj meg angolul fiam
-
Caterpillar #15652 Azt mondjuk nem tudom, ha a net -re rádobnak egy Overload -ot abból lesz e combo vagy sem, mint a stasis, throw -nál? -
jól hangzik. -
10 a maximum. -
Caterpillar #15649 Vicces tud lenni, megfogja a Phantomot, és ha úgy fejleszted még ráz is a környékén... :) -
victoryból egy batarian sentinel jött. jó ez a submission net? -
Caterpillar #15647 Tegnap este 2 asari adept meg egy Geth Engi -vel 3an nyomtuk végig a goldot, 3 tárat ha kilőttem összesen a geth smg -ből, stasis throw warp, más nem is kell...
Igaz cerberus ellen, firebase goldon, de megcsinálható 3-an is. :) -
Evoluti0N #15646 Most játszottam le 3 asari adept, 1 asari vanguard kombóval egy goldot cerberus ellen. Valami gyönyörű volt :D Azok a biotikus robbanások. Öröm volt nézni. -
Darun #15645 Sztem ilyen komoly mértékű fejlesztést nem terveznek. Nem tudom elképzelni hogy akkora sikere lenne a multinak. Konkrétan arra gondolok hogy hosszú távon nem fog nagy tömeget lekötni. Egyrészt a ME nem a multira van kihegyezve, az csak egy plusz a játékban. Másrészt tényleg elég egyszerű/egysíkú. Még mindig kevés a pálya, sok a bug, a lámák is csak elveszik a játék kedvet. Azt egy kicsit azért sajnálom hogy az új multi pályákat nem rakták be a singlibe.
Nekem batarian harcos, asari justicer meg geth infi esett eddig. Utóbbiból kettő is. Ma kipróbáltam silveren, hunter módban közelharcra teljesen alkalmatlan. Volt olyan is hogy elszaladtam valakit éleszteni és csak úgy meghaltam. Azt írta hogy suicide-oltam magam. 'nyád! Az is zavaró hogy alig van élete, a hunter mód miatt meg a pajzs is hamar leesik. Hiába tornáztam fel 1000 fölé, ugye az aktív képesség felezi, tehát kb annyira strapabíró mint egy adept. Amíg távol van az ellenség addig jó. És persze ne árt utána karit cserélni, mert 11 wave után már jojózik az ember szeme.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Citadell egyébként nem pusztul el minden esetben. Épp most végeztem renegát Sheppel, másodszor. Azzal lett vége hogy a Citadell összezáródott és (gondolom én) elindult valahová a Reaperekkel. A relék persze elpusztultak. Így utólag már nem esküdnék meg rá hogy első végigjátszásra mi történt a Citadellával. Jah, és 7500 War Assettem volt. -
Krogan sentinelezgetek megen mostanában és 1600-as pajzs+40%sebzéscsökkentés az már azé döfinger, a ravagerbe is beleköthetsz szemtől-szembe. :D -
sanya200 #15643 Nekem mindenből 5 van asszem, egyedül a medigel 3 asszem.Jó a batarian soldier tetszik az a blade is, pajzsa is erős, egy rakétát épp kibír hogy ne essen le.Én egy assault szerű játékmódnak örülnék ahol egyre növekszik a pálya és/vagy ellenfél száma.Meg konkrét feladatok, robbantsd fel ezt foglald el azt..stb. -
Originben be lehet valahogy állítani az értesítés hangját és erejét? Mert sokszor előfordul, hogy mással játszom/filmet nézek és nem veszem észre ha meghívnak játékba :(
Az alap hang semmit sem ér. -
Amúgy thermal clip-ből már 5-öt tudok magammal cűgölni, a többi cuccból meg hármat általában. Szépen növöget. -
Evoluti0N #15640 4 darab van. Az aligha max limit :D