Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Nagyon nem éri meg.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A halál csupán a kezdet...
baromi hosszú, nincs kedvem most végignyálazni
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Mondjuk van cserébe egy Carnifex II-õm már, salarian engineer-rel nem is kell második fegyver mellé.
Akkor, utána 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mikor lesz már Quarian Engineer-em?????
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Engem ez zavart a legjobban. A videó készítõje lényegre tapintott.
Na és persze az hogy egy Dragon Age szerû ha csak szöveges levezetést is de kötelezõnek éreztem volna.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Pár helyütt az utalások/kódex bejegyzések/diskurzusok során olvasható/hallható szövegelések változnak, ami szerint nem kukáztak a roncsok közül technológiát (ez lenne ha robbantasz), hanem begyûjtöttek (ez lesz ha csak elfoglaltad a bázis) a Cerberus ügynökei és csapatai, de akár durran akár nem a végeredmény ugyanaz. Ugyanazon ellenfelek jönnek, ugyanazon mennyiségben.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
No offense.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Esetleg egy kicsit erõsebb a Cerberus? Bár ezt nem hiszem.
de igazából mindegy, mert tegnap teljesen elgurult a gyógyszerem mikor 4600 környéki ponttal megint nekiálltam a végének

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Ezzel csak arra akartam kilyukadni hogy mindenkinek más kaszt jön be. Én szoldzsával aratok, a vanguard nekem hullámonként meghal. Más meg pont fordítva van vele. Ez alapvetõen nem a kasztok hibája, egyszerûen eltér a játékstílusunk.
Egyébként jól láttam hogy a promo szingliben az Alliance/N7 Spec ops-nál van feltûntetve?
Nekem a kvarián engineer-t nem akarja beadni, pedig kipróbálnám már! Az infiltartor amit nem használok bezzeg ki van lockolva. Meg az aszári vanguard is :/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kéne a quarian mérnök a tornyok miatt és az asari adept a buborék sztázis miatt (singularity kispista ahhoz képest). Node ilyesmit nem ad (esetleg még asari vanguard jól hangzik).
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Egyetlen egy dologra vagyok kivancsi, ami mindennek ertelmet ad, vagy minden ertelmet veszit. Az, hogy Shep meddig volt kiutve a Harbinger lezere utan? 1 sec, 1 perc, 1 ora, 5 ora, 1 nap, stb. Ahogy ezt megtudjuk, minden mas ertelmet nyer (Normandy, Anderson, tobbi tars, stb)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amíg olyan alapvetõ dolgok nem egyértelmûek egy ilyen befejezés után, hogy vajon csak a relék semmisültek meg, vagy mag a galaxis is (azaz Arrival féle robbanás), addig nem is fognak csitulni a kedélyek. Amíg ez nem tiszta, addig hiába bízzák a fantáziádra a dolgokat😊 És addig igenis lesznek, akik piszkosul kiakadnak egy lehetséges teljes pusztulásos befejezésen.
Persze van a megsemmisülésnek ellentmondó utalások, mondjuk az, hogy miért lenne szempont az, hogy a Geth-ek megsemmisülnek-e az egyik választásnál, ha úgyis pusztul minden, de ez már nyakatekert logikai következtetés eredménye.
teszt - van benne fogyasztási adat is, elvileg minden el fog menni az 560-as táppal, hacsak nem valami noname.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Már csak egy ötletem maradt: Nem az egész packot, hanem csak azt az egy itemet, amit kijelölök a packon belül. Jól gondolom?
Másik, a késõbbi packok csak akkor lesznek ewlérhetõek, ha már 100% a galaxis állapota?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]