Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Sztem ilyen komoly mértékű fejlesztést nem terveznek. Nem tudom elképzelni hogy akkora sikere lenne a multinak. Konkrétan arra gondolok hogy hosszú távon nem fog nagy tömeget lekötni. Egyrészt a ME nem a multira van kihegyezve, az csak egy plusz a játékban. Másrészt tényleg elég egyszerű/egysíkú. Még mindig kevés a pálya, sok a bug, a lámák is csak elveszik a játék kedvet. Azt egy kicsit azért sajnálom hogy az új multi pályákat nem rakták be a singlibe.

Nekem batarian harcos, asari justicer meg geth infi esett eddig. Utóbbiból kettő is. Ma kipróbáltam silveren, hunter módban közelharcra teljesen alkalmatlan. Volt olyan is hogy elszaladtam valakit éleszteni és csak úgy meghaltam. Azt írta hogy suicide-oltam magam. 'nyád! Az is zavaró hogy alig van élete, a hunter mód miatt meg a pajzs is hamar leesik. Hiába tornáztam fel 1000 fölé, ugye az aktív képesség felezi, tehát kb annyira strapabíró mint egy adept. Amíg távol van az ellenség addig jó. És persze ne árt utána karit cserélni, mert 11 wave után már jojózik az ember szeme.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Citadell egyébként nem pusztul el minden esetben. Épp most végeztem renegát Sheppel, másodszor. Azzal lett vége hogy a Citadell összezáródott és (gondolom én) elindult valahová a Reaperekkel. A relék persze elpusztultak. Így utólag már nem esküdnék meg rá hogy első végigjátszásra mi történt a Citadellával. Jah, és 7500 War Assettem volt.