Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
sanya200 #15625 nem tom mit féltek a reapererktől 
goldon is el lehet velük lenni, tegnap is jó pár meccset megnyertem ellenük.Persze van mikor bénázik a csapat egyedül az a ravanger idegesít, asszem az a rekni szerű ami messziről lő kurva pontosan.Ha nem veszed észre elég ciki, sokszor jár úgy az ember hogy lődöz össze vissza aztán kilométerről bekóstol neked egy-kettőt aztán fekszel is.Benshee se nagy szám elég lassú nem teleportálgat állandóan ha nincs sok ellenfél akkor el lehet lődözni rá nyugodtan, amúgy néha hagyom had lőjék a többiek a bensheet én meg osztom a többi népet hogy ne erőszakoljanak meg.Mert úgye az összes odacsődül miközben a bensheet lovi mindenki aztán fekvés van.Amúgy nézzetek hülyének de az LZ-re menni hülyeség legalábbis ne mindenki menjen mert goldon olyan szinten özönlenek az ellenfelek hogy szinte esélytelen,pláne úgy hogy nem ismerik a rakétát a társak, egyszerűen sztem felesleges már odamenni az elején az idő nem telik gyorsabban ha 4en vagyunk ott se.Én ha lehet kívül maradok aztán hátba szedem az ellent, mégiscsak könnyebb ha a sok ellenfél 2-3 fele megy szét és nem egy fele megy mind.Persze az esély megvan hogy megfekszek de ha így is van általában jön vki aki felsegít.
Én a getheket rühellem, főleg a hunter az egy köcsög rányomom a salarian infivel a pajzselszívást és lófaszt nem ér ha álcázva van, addig nem is sebzőik szinte, vagyis geth plasmagunal el se találom szinte nem sérül ha álcázva van.Meg ugye annak is plasmagunja van ami eléggé tud sebezni.Reaperekhez még elfért volna az a madár bár úgy már lehet túl nehéz lett volna.
De lehetett volna jobb is a multi, több szint esetleg nem csak 20 meg pl lehetett volna bizonyos kill után bónuszokat kapni.Mittomén pl 10 kill után hívhatsz atlast vagy 15 után meg helikptert..stb .
Az a baj hogy a multit eléggé összecsapták csak ilyen mért is ne legyen alapon rakták bele de ezért meg kár volt vagy legyen normális vagy ne legyen.Jó el lehet vele lenni, én is szeretek vele játszani de annyira bugos meg lagol a kereső nem ér semmit, hiába állítom be hogy pl csak xy pályán tuti hogy mást dob be,sokszor goldra keresek rá és bronz meccsbe rak hát...