22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• w77d
  • sata75
    lesz
  • w77d
    sziasztok! lesz a játéknak honosítása?
  • GreyWarden
    Jahh a Harvester- t még belerakhatnák, mer az is jó ellenfél, kicsit színesítené a harcokat, ha az eget is kéne fürkésznünk, miközben a fedezék mögött klushadunk. Meg amúgy sztem rakhatnának még bele új ellenfeleket, legalább egy újat mindegyik frakcióba. Maga a multi nekem nagyon tetszik, de télleg kicsit sivár egy idő után. Remélem valamit van fejlesztenek rajt pl.: feladatok(ezekből is kevés van).
    Nahh végre kihúztam egy batarián soldiert, már régóta vártam rá, hát nagyon táp, silveren igaz elfeküdtem párszor, de oda se figyeltem és 3 egymást követő meccsen is első lettem anélkül, hogy megerőltettem volna magam.
    Lz- re én speciel nem szoktam bemenni, csak az utolsó 5 másodpercben futok oda, addig a körtől pár méterre vagy egy saroknyira bekempelek, hogy onnan ne jussanak LZ- re. Sztem ez sokkal értelmesebb, mint befutni és kivárni míg az egész bagázs a nyakadba szakad, goldon tuti halál.
  • Fenrir
    Esetleg van egy max limit?
  • Evoluti0N
    Az meg mi az már, h kapok nem is egy csomagból rakétákat és nem növekszik a számuk?
  • Fenrir
    Én meg Batarin Sentinel-re kaptam még egyet a Victory-ból :P
  • sanya200
    Hát ja én szoktam goldozni a kredit miatt de már nincs premium pack :(
    Tegnap nyitottam 4 spectre packot hát semmi nem volt benne, se új karakter se új fegyver.Egyedül nekem is a geth Infiltrator van meg meg az a harpoon fegyó vagy mi, de az egy kalap szar.Ja még kaptam egy batariai soldiert az egész jó :D
  • Darun
    Bronzon se evidens hogy 11 wave rögtön LZ. Ez eléggé pályafüggő is. Cyon-on, Giant-on vagy Noverian pl még bronzon se érdemes rögtön oda menni, mert akkor simán lerohannak.

Nekem az elmúlt kb egy hétben nem jött össze még az sem hogy elindítsam a silvert :( Vagy hárman vagyunk és kilépnek, vagy negyediknek hoznak valami 10 alatti karit aki ugye kapásból kick. A bronzokat már szinte teljesen rakéta meg medigel nélkül nyomom. Nem feltétlen azért mert olyan könnyű, hanem mert kevés van :D És vannak olyanok akik pl a 20-as infit bronzon tele equipelik. És naná hogy hogy Widow/Geth shotivan jönnek :D Egyébként bronzon is egyre több lesz a láma.
  • zsotesz
    nekem az új karik közül eddig csak a geth infiltrator van meg, ma kinyitottam a victory pack-ot, gondoltam legalább kapok egy újabb karaktert, erre mit ad, hát persze hogy geth infiltratort
  • gerey
    Én meg a Victoryból nyitottam Krogan Battlemastert, két resurgence-ből meg mindegyik annak volt training. Amúgy annak mi értelme beállítani a bőrszínét, amikor full pancélban van!? :D
    Viszont örülnék az asari justicarnak, vagy végre egy qinfiltratornak ...
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy nyitottam most egy ilyen "new" resurgence pack-ot, hát nem egy asari justicar volt benne (kár hogy van belőle egy lev 20-asom, így még az exp-et sem kapom meg). Ja, meg egy ilyen szigonypuska, na az mi a tökömre jó, úgy mégis?!?! Nem mondhatnám, hogy elégedett voltam-e... :D
  • Sir Quno Jedi
    Me bronzon azt szokják meg. Ott kényelmesen el lehet darálgatni lz-ről.
  • Különc
    Azt én sem értettem sose miért fut mindenki az LZ-hez egyből, akkora túlerő lesz fél-egy perc után hogy szinte lehetetlen megúszni
  • sanya200
    nem tom mit féltek a reapererktől
    goldon is el lehet velük lenni, tegnap is jó pár meccset megnyertem ellenük.Persze van mikor bénázik a csapat egyedül az a ravanger idegesít, asszem az a rekni szerű ami messziről lő kurva pontosan.Ha nem veszed észre elég ciki, sokszor jár úgy az ember hogy lődöz össze vissza aztán kilométerről bekóstol neked egy-kettőt aztán fekszel is.Benshee se nagy szám elég lassú nem teleportálgat állandóan ha nincs sok ellenfél akkor el lehet lődözni rá nyugodtan, amúgy néha hagyom had lőjék a többiek a bensheet én meg osztom a többi népet hogy ne erőszakoljanak meg.Mert úgye az összes odacsődül miközben a bensheet lovi mindenki aztán fekvés van.Amúgy nézzetek hülyének de az LZ-re menni hülyeség legalábbis ne mindenki menjen mert goldon olyan szinten özönlenek az ellenfelek hogy szinte esélytelen,pláne úgy hogy nem ismerik a rakétát a társak, egyszerűen sztem felesleges már odamenni az elején az idő nem telik gyorsabban ha 4en vagyunk ott se.Én ha lehet kívül maradok aztán hátba szedem az ellent, mégiscsak könnyebb ha a sok ellenfél 2-3 fele megy szét és nem egy fele megy mind.Persze az esély megvan hogy megfekszek de ha így is van általában jön vki aki felsegít.
    Én a getheket rühellem, főleg a hunter az egy köcsög rányomom a salarian infivel a pajzselszívást és lófaszt nem ér ha álcázva van, addig nem is sebzőik szinte, vagyis geth plasmagunal el se találom szinte nem sérül ha álcázva van.Meg ugye annak is plasmagunja van ami eléggé tud sebezni.Reaperekhez még elfért volna az a madár bár úgy már lehet túl nehéz lett volna.
    De lehetett volna jobb is a multi, több szint esetleg nem csak 20 meg pl lehetett volna bizonyos kill után bónuszokat kapni.Mittomén pl 10 kill után hívhatsz atlast vagy 15 után meg helikptert..stb .
    Az a baj hogy a multit eléggé összecsapták csak ilyen mért is ne legyen alapon rakták bele de ezért meg kár volt vagy legyen normális vagy ne legyen.Jó el lehet vele lenni, én is szeretek vele játszani de annyira bugos meg lagol a kereső nem ér semmit, hiába állítom be hogy pl csak xy pályán tuti hogy mást dob be,sokszor goldra keresek rá és bronz meccsbe rak hát...
  • szomferi
    igaz, elnéztem, ravagerre gondoltam :D
  • Lacoka12
    http://magyaritas.masseffect.hu/
  • sanyiiiii
    Te a ravagerre gondolsz, az nem para, a geth infliltrator egy tárból kinyírja black widowal :)

Én a swarmerekről beszélek. Ha nem veszem őket észre és kettő rámugrik halott vagyok.
  • GreyWarden
    Most nézem, hogy megkaptam a resurgence pack- et, és a premium spec pack- ben pedig van egy garantált resurgence- s kari.
    Am szerintem is reaperek ellen a legszivatósabb,goldon még nem is mentem ellenük:D
    És még egy kérdés, magyar felirat mikor jön a játékhoz?
  • Negritis
    én minden nehézségen úgy vagyok vele h wave 10 obj done onnantól lesz ami lesz :D
  • Anthrax
    reaper se nehezebb, és igazából különben lehet geciség,de ha 10es körben pénz megvan és megdöglök akkor leszarom :D
  • szomferi
    én attól a retkes banshee-től félek, úgy néz ki mint egy teherbek### ci### :D
    a swarmernek szerencsére elég pár lövés a widow-ból infiltratorként, persze 40%-os sniper damage-dzsel, és még az egyéb tactical cloak finomsággal, ha meg ez se elég, megküldöm gránátokkal :D
  • sanyiiiii
    Már én is kezdek félni a reaperektől, azok a fránya swarmerek veszélyesek :D
  • szomferi
    reaperek ellen csoda hogy idáig eljutottatok :D
    én nem merek goldon reaperre menni, geth simán jöhet (quarian infivel a legjobb ellenük), még cerberus ellen is, szeretem meghackelni a turreteket és az atlasokat :D
  • sanya200
    Hú gyerekek ez érdekes meccs volt goldon 2 körön keresztül tulajdonképpen hallhatatlan voltam.Bármi talált egy egyből visszatöltödött a pajzs de kb abba a pillanatba, atlas rakéta meg se éreztem, de mikor 2-t lő az ágyúval azt se az pedig elég gyorsan lő.Na mire másodszorra lőtt vele már vissza is töltötte a pajzsot, tulajdonképpen tök mindegy hányan lőttek mert közbe lőtt phantom is de egyszerűen nem tudtam meghalni.
  • JethroHUN
    Előbbi 2 gold meccs eredménye. OP a salarian infiltrator.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez gyalázatos:---ez már mindjárt jobb:
  • ferenc001
    Most sikerült egy Drell adeptet szerezni (rögtön kétszer kaptam két veteran packből) és azt kell mondanom, hogy táp osztály. Hetes szinten, egy X-es Predatorral, (mondjuk) bronzon úgy mentem vele 9 körön át, hogy egyszer sem feküdtem meg, valamint én voltam az első, és az utánam lévő vagy 15k-val le volt maradva. Mondjuk hack-elni nem feltétlenül ideális vele.
  • Fenrir
    Azért igazából csak pár karakter mondja el, hogy mi történt vele, pl Zaeed vagy Kasumi szinte semmit nem mond.
  • Calver
    hja, én is elég nagy kreténségnek tartom ezt a "vedd meg még a könyveket is, hogy teljes legyen a kép!" mentalitást.

ellenben in medias res kezdés ellenére bőven és kellően szájbarágósan kiderül menet közben, h mi történt az elmúlt hat hónapban, szóval azért ők is érzik, h nem érdeklik a játékosak jelentős hányadát a könyvek/képregények.
  • Caterpillar
    Pedig érdemes őket elolvasni, mert nem hosszúak, és sokat hozzátesznek a történethez!

Pl. TIM előélete.

A 2 és 3 közötti eseményekről meg egy komplett könyv van/lesz, de azt is sikerült "logikusan" megírni így éppen javítás alatt van.
  • Cef
    Érdekes, kíváncsi vagyok mi lesz belőle, bár nem fűzök hozzá túl sok reményt. Legalább nem játsszák el újra a "csináljunk középszerű 10 perces kis-történeteket" dolgot, sem a "csináltassuk több különböző stúdióval és a dizájn meg a grafika 15 percenként változzon" témát.

• Cef
    "Mi lett a tárgyalás eredménye?"
    Shepet hivatalosan leszerelték, hogy megnyugtassák a batarianokat meg a közvéleményt. De ez benne van a játék elejében, amikor találkozik Andersonnal ezen vitatkoznak.

"Mi lett a csapatommal?"
    Ez is kiderül majd a játékból, mindenki elő fog kerülni az ME 1-ből és 2-ből, és elmondja, hogy mi jót csinált eddig és miért.
  • Fenrir
    Azért arra gondolhattak volna, hogy nem mindenki olvassa el a képregényt, többek között én sem.
  • Fpocok
    Vega egy katona. Shepardel "dolgozott", illetve egyszer megjegyezte, hogy nem lépett kapcsolatba a Cerberussal... gondolom akkor figyelte is őt.
    Milyen tárgyalás?
    Később megtudod.
  • JethroHUN
    Azért nincs megmagyarázva a játékban, mert a képregényekben van. James Vegarol külön van egy, ami róla szól. Csak pár oldalas.
  • koschwarz
    szerintetek egy pl. human sentinelnél, akinek van egy warp-ja és egy throw-ja, hogy érdemes fejleszteni ezt a kettőt? konkrétan: érdemes mindkettőnél a biotic combo-s detonáció erejét növelni 50%-kal?

a throw ugye biotic combo-nál csak befejező lehet, így a warp-pal alapozható meg a biorobbantás (de viszont jó befejezésre is).

szóval ha mindkettőnél növelve van a detonáció ereje, sebzése, akkor az összeadódik, vagy mindig csak a befejező powernél érdemes pontot rakni a biorobbantás erejének növelésére?
  • Fenrir
    Amúgy érdekes, hogy mindenkinek a végével van baja, de szerintem az eleje sincsen rendesen elmagyarázva. Pl ki ez a Vega? Hogyan került mellénk? Mi lett a tárgyalás eredménye? Mi lett a csapatommal?

Eléggé sok kérdés nyitva van már rögtön az elején is.
  • Kindred Blades
    Talán azért, mert akkor hármat kellett volna. :)
    Most meg fogod kapni, hét közepén osztogatják ki.
  • Cef
    :D
  • RAMyMamy

tanulság: legközelebb ne nassolj az átvezetőknél :D:D