Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak azt tudom, hogy bármilyen márka mehet bármilyen márkába. Mármint ami a VGA-proci vonalat érinti.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Tudom, hogy nem ide tartozik de légyszi segítsetek ha tudtok.
A véleményeteket szeretném kérni 2 videókártyával kapcsolatban.
1. Asus ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5
2. ASUS EAH6970 DCII/2DI4S/2GD5
Az egyik kérdésem pedig az lenne, hogy melyiket érdemesebb venni illetve melyiken szebbek a játékok (pl. Mess Effect sorozat).
A mostanim egy ati 4890 ami sajnos már haldoklik.
A másik kérdésem, hogy egy 560 wattos táp el birja-e a kártyákat vagy mindenféleképpen kell vennem legalább egy 600 wattosat.
Az utolsó kérdésem pedig ha nvidia-t veszem az kompatibilis lesz az amd-s procimmal?
A válaszaitokat elõre is KÖSZÖNÖM!!
Amúgy pont ilyen hajat hiányoltam a játékból.Amúgy nem értem ha már egyszer megvan csinálva a játékban,le van modellezve akkor miért nem lehet belerakni a face editorba?Vagy ashley haját meg az össszes, férfi-nõi hajat amit az npc-k használnak miért nem lehet belerakni.Vicc de az elsõ rész óta semmivel se változott a face editor ugyanazok vannak benne, nem igaz hogy nem lehetett volna bõvíteni egy kicsit.Így meg kicsit búgos mert más ruhánál nem is látszik hogy hosszú mert nem a ruhára simul rá mint pl ashley-nél hanem a ruha alatt lesz :S
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kedvenc shepem ilyen lett 😄 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nah. Ismét Citadell, shooting range.
Nem tudom néztétek e hogy egy Shuriken/Phalanx páros mellett még mindig 200 a recharge. És ezek még használható fegyverek is. Brutál 😄 (már csak ki kell próbálni élesben)
A
Persze van olyan, hogy elpusztulnak, de simán elhiszem, hogy feláldozzák a tejútban lévõ hajóikat 😄 Gondoljatok csak bele
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én úgy gondolom, és ez az én véleményem, hogy ez egy játék, ami ráadásul egy RPG. Több fajta befejezéssel. Szóval miért fáj az akárkinek is, hogy a több vége közül az egyik happy end.
Pl ott van a buzizás, amit betettek az ME3-ba. Engem abszolut nem zavar, egyszerûen meg se nézem. Aki rosszul van a happy end-tõl egyszerûen úgy játszik hogy ne azt kapja és kész. Mindenki örül. Lehetne egy totál full rossz vége is az ME3-nak, max nem úgy játszom ki (na mondjuk azért egyszer megnézném... ha más nem youtube-on).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tudom, értem én... lõjetek le nyugodtan. 😊
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Mindegy, remelem a BW talal olyan folytatasra okot ado esemenyt, amelybol nem lesz megint ossznepi hiszti es ajtocsapkodas, foleg az erkezo "ending" dlc utan.
Garrus: - Béke a geth-ek és kvariánok között? Ez igen! Mi lesz a következõ? Összehozod a kroganokat és a turiánokat? Ja hogy ezen már túl vagyunk!? Te egy igazi "pacifista" vagy Shepard.
Ez ilyen szabad fordításban a lényeg. De jót röhögtem rajta. Ezért bírom Garrus-t, a cinikus humorával simán tudok azonosulni.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Es meg igy, a harom lehetseges veggel is necces lesz a folytatas.
Én a Citadell/ Purgatory-nál, ha az erkélyrõl lenéztek, látjátok a Purga fõ bejáratát. Ott nem elég hogy szobrok állnak, de még enyhén hullámzanak is hogy úgy nézzen ki, mint ha mozognának. Azért ez tényleg szánalmas. :S
a legnagyobb hepi end az lehetett volna hogy nem pusztul el az összes relay, de annál komolyabb nehezen, és az is el van mondva h mér pusztul el
mert nem bírják el a Crucible energiáját
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A logikai hibak oke, az es a videok nem voltak szerencsesek a vegen, mert a sok jatekos, aki a szemevel gondolkodik, azokat ez nem elegitette ki.