Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
prohardver fórumra menj az ilyennel.
Én csak azt tudom, hogy bármilyen márka mehet bármilyen márkába. Mármint ami a VGA-proci vonalat érinti.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok!

Tudom, hogy nem ide tartozik de légyszi segítsetek ha tudtok.
A véleményeteket szeretném kérni 2 videókártyával kapcsolatban.
1. Asus ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5
2. ASUS EAH6970 DCII/2DI4S/2GD5
Az egyik kérdésem pedig az lenne, hogy melyiket érdemesebb venni illetve melyiken szebbek a játékok (pl. Mess Effect sorozat).
A mostanim egy ati 4890 ami sajnos már haldoklik.
A másik kérdésem, hogy egy 560 wattos táp el birja-e a kártyákat vagy mindenféleképpen kell vennem legalább egy 600 wattosat.
Az utolsó kérdésem pedig ha nvidia-t veszem az kompatibilis lesz az amd-s procimmal?
A válaszaitokat elõre is KÖSZÖNÖM!!

Igen a riporternõé 😄
Amúgy pont ilyen hajat hiányoltam a játékból.Amúgy nem értem ha már egyszer megvan csinálva a játékban,le van modellezve akkor miért nem lehet belerakni a face editorba?Vagy ashley haját meg az össszes, férfi-nõi hajat amit az npc-k használnak miért nem lehet belerakni.Vicc de az elsõ rész óta semmivel se változott a face editor ugyanazok vannak benne, nem igaz hogy nem lehetett volna bõvíteni egy kicsit.Így meg kicsit búgos mert más ruhánál nem is látszik hogy hosszú mert nem a ruhára simul rá mint pl ashley-nél hanem a ruha alatt lesz :S

PiszkosFred
Riporterno haja, korabban volt link, hogy lehet berakni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mi ez a haj?
Vélemény? 😛
Kedvenc shepem ilyen lett 😄 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fpocok

Lunki88
Ja ez a "I'm in the middle of some calibrations." szövege kb. olyan netes mém lett mint a skyrimes "nyilat kaptam a térdembe" vicc. 😊
PiszkosFred
Beraktak egy mondatot a dalszovegbol 😊

Lemaradt Garrus, aki 3 éven keresztül ágyút kalibrál 😄 És persze jobban csinálja mint Legion xD
nyirog
kár h nem rakták bele ilyen easter eggnek a 3. részben, pedig elég ismert azért 😞

Az a nem mindegy 😛

Nah. Ismét Citadell, shooting range.
Nem tudom néztétek e hogy egy Shuriken/Phalanx páros mellett még mindig 200 a recharge. És ezek még használható fegyverek is. Brutál 😄 (már csak ki kell próbálni élesben)
Lunki88

<#nevetes1>
BoneDragon
Jaj bocsánat. BoneDragoon néven vagyok megtalálható originen. 😊

PiszkosFred
Ha poennak szantad, akkor oke, bar eroltetett es semmi ertelme. Ha nem poennak, akkor fuss neki megegyszer a sztorinak 😊

3. végigjátszásra sincs bajom a végével 😛 . Újra kéne kezdeni az egész triológiát egy femsheppel, általában csajt kezdek rpg-be ofc, de most ME-be nem tudom miért maradtam alap karinál.

Fpocok
Amúgy én rájöttem:
A
gyerek
tulajdonképpen egy REAPER. Most gondoljatok bele... bármelyik véget választod,
a relék elpusztulnak
igen? Na. Most a galaxis minden flottája ott van. Az összes többi csillagrendszer, de legalább is a legtöbb teljesen végtelen. Odamehetnek, simán learathatnak mindenkit.
Persze van olyan, hogy elpusztulnak, de simán elhiszem, hogy feláldozzák a tejútban lévõ hajóikat 😄 Gondoljatok csak bele

Shep
Hát ezt a nagy befejezés mizériát én sem igazán értem. Én le sárga hullámoztam mindenkit 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mindenki úgy el van a végével, hogy szerintem ezt most megussza. 😊)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

😊
Nekem az egyik legnagyob bajom a relék kilövése volt, mert ezzel az egész univerzumra rányomták a bélyeget. Aztán meg Shepard halála azaz hepi end hiánya.
Én úgy gondolom, és ez az én véleményem, hogy ez egy játék, ami ráadásul egy RPG. Több fajta befejezéssel. Szóval miért fáj az akárkinek is, hogy a több vége közül az egyik happy end.
Pl ott van a buzizás, amit betettek az ME3-ba. Engem abszolut nem zavar, egyszerûen meg se nézem. Aki rosszul van a happy end-tõl egyszerûen úgy játszik hogy ne azt kapja és kész. Mindenki örül. Lehetne egy totál full rossz vége is az ME3-nak, max nem úgy játszom ki (na mondjuk azért egyszer megnézném... ha más nem youtube-on).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Shep
OK 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lunki88
Ez egész hallgatható szám lett. 😄 Shepard song
Én mondjuk szeretem a DLC-ket. Úgy is csak ahhoz a játékhoz veszem meg ami érdekel. Az Ilyes Shadow Broker DLC típusuak meg különösen jók tudnak lenni. 😊
Tudom, értem én... lõjetek le nyugodtan. 😊

A te hibád. Most jön az a rész, h még összeszedek néhány ME fanboy-t, megkeresünk és lemészárolunk. Ja, nem! Elõtte itt jól leszidunk <#idiota>
A DA2-höz 10 DLC jött ki (a ruhás pack-eket külön, de a összeseket tartalmazókat nem számítva). A DAO-hoz csak kilenc, plusz a kiegészítõ. Nem volt ez fail 😊

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Shep
Hát gyerekek számomra olyan semmilyen lett ez a rész, 4-5 óra kellett csak ahhoz ,hogy elkapjon az az érzés, hogy ú jó lesz ez de kb 1-2 óra múlva ez tovaszállt és megmaradt az a sótlan üres érzés a hátralévõ órákra is amilyenek az elsõk is voltak. Amúgy sem vagyok egy ME õrült de az elõzõ 2 rész azért üde színfolt volt a játékpiacon ez valahogy számomra nem igazán talált be. Persze lehet az én hibám is.

Fail 😄 DA 2-höz nem jött kismillió dlc, de csak a játék sikertelensége miatt 😛
Sajnos ez van. Bármennyire is nagy Bioware fan vagyok (még mindig õk a kedvenc fejlesztõim annak ellenére, h egyre kevesebb okom van rá) sajnos azt kell, h mondjam, h az EA-hez csatlakozással kénytelen voltak eladni a lelküket. Lásd: ME2, Dragon Age 1-2 kismillió dlc-je, a 3-ban meg 0 day fizetõs dlc-vel kezdték. Nagyon nem jó irányba haladnak.
PiszkosFred
En meg attol felek, hogy egyre melyebbre fog sullyedni a franchise, mert az EA-t csak a penz erdekli, a BW probalja tisztara nyalni az osszes jatekos segget, legyen az 10 eves anyucikedvence, vagy 50 eves csaladfo, elegedetlenkedo vagy elegedett, stb - aminek a vegen mi jatekosok fogjuk megszopni, mert elveszitjuk ezt a vilagot, egy hibas befejezes, majd az azt koveti rosszabbnal rosszabb megoldasok miatt (lasd ending dlc). Kar erte. Picit is esnek az EA reszvenyek emiatt, az egesz BW megy a levesbe.

Hát én még hisztizek és ajtócsapkodok a dlc kijövéséig. Aztán az alapján, h tetszeni fog-e eldõl majd, h folytatom-e a csapkodást. <#idiota>
PiszkosFred
Nem is tudja importalni azt a savegamet 😊

Mindegy, remelem a BW talal olyan folytatasra okot ado esemenyt, amelybol nem lesz megint ossznepi hiszti es ajtocsapkodas, foleg az erkezo "ending" dlc utan.

De akkor ilyen erõvel a 3. részt se kellett megcsinálni azok kedvéért, akiknél meghalt Shepard a 2-ben. Milyen illúzióromboló már, h a 3-ban megint él.
PiszkosFred
Hja, csak Revannal nem pusztitottad el a vilagot, ha esetleg ugy dontottel, vagy nem csinaltal galaxis szerte mindenkibol turmixgepet 😊 Itt nagyobb lepteku a dontesed, es hat nehez ugy inditani egy mmot, hogy a vilag...az...varj, nincs is, sziasztok 5 ev mulva, az utolso majd kapcsolja le a villanyt.

Fpocok

Nagyon nagy! 😄

Most hogy béke van gépek és organikusok között, elindultam körbe a hajón.

Garrus: - Béke a geth-ek és kvariánok között? Ez igen! Mi lesz a következõ? Összehozod a kroganokat és a turiánokat? Ja hogy ezen már túl vagyunk!? Te egy igazi "pacifista" vagy Shepard.

Ez ilyen szabad fordításban a lényeg. De jót röhögtem rajta. Ezért bírom Garrus-t, a cinikus humorával simán tudok azonosulni.
Fpocok

A TOR MMO-ban is Revan-ról beszélnek néha és olyan dolgokat mondanak róla, ami az én Revanomra nem érvényes mégse akasztottam fel magam a legközelebbi fára. Ne legyen csak azért szar befejezése, mert így jobban tudnak alapozni a következõ játékokra.
Tartok tõle hogy a "folytatása" egy MMO lenne. Egyébként meg rengeteg lehetõség van a világban, szóval sokféle programot el lehetne adni belõle. A kérdés hogy a BW mihez kezd vele. Ugye mostanában nagy divat hogy mindennek bemutatják az elõzményét. Elég ha csak a rekni háborúra vagy a "first kontakt war"-ra gondolunk. Már ebben a két témában is vannak komoly lehetõségek, és ez csak kettõ a sok közül.
chopin42
A folytatásokról szóló hozzászólásokba csak bele-beleolvasgattam, de õszintén ha jól rémlik a fejlesztõk leszögezték h Shepard kalandjai így vagy úgy ezzel a résszel örökre véget érnek. Ami rendben is van, részemrõl. de pl simán el tudnék képzelni vmi olyasmit h Garrussal (akit tökre bírtam) valamiféle magányos igazságosztó féleségként osztanánk a jót (arkanygal...), laza akciójátékban, kellõen izgalmas de közel sem ilyen komoly és csavaros történetben. Vagy épp ellenkezõleg, valami független zsoldosként, esetleg cerberus kialakulása, stb, csomó más irányban elindulhatunk...

Kösz!

Nekem eleve nem sikerülhetett elsõre, mert renegát Shep mident ellenkezõleg csinált, mint ahogy kellett volna. (átírta a geth-eket, nem mentette meg az admirálist, és a kettõben sem békítette kia két felet ha jól emlékszem) Raádásul ott annyira nem is bántam, mert sztem abban a szituban a kvárik megérdemelték a halált. Õk kezdték az egész háborút, miattuk lázadtak fel a geth-ek és végl saját magukat nyírták ki. Meg sztem eleve paragon pontom se lett volna elég. hogy mi lesz a renegátnál azt meg szintén ne most fogom megtudni.
Pl. a collector bázis felrobbantása -10 pont amin én spec eléggé meglepõdtem, bár logikusnak tûnik.
PiszkosFred
Hat igen, korabbi rossz dontesek, amelyekben a szivedre hallgattal es nem egy printelt EMS-Asstes tablazatra, altal kapott kevesebb pontok igy korrigalhatoak voltak.

grata 😄 nekem elsõre sikerült, nemtom a 2. mentéssel meglesz-e 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Nekem egyik kedvencem volt Legion, õt nem szívesen lõttem keresztül, amikor úgy hozta a sors, és ezt Tali is így gondolta. Thane egyébként is haldoklott, így volt jó. Mordin pedig szvsz vágyott a megnyugvásra, túl nagy volt a felelõsség a vállán.
PiszkosFred
Aztan ha jon a ME4 vagy a ME-MMO, akkor lenne siras, hogy "jajj, en nem is igy fejeztem be!", mert ezer fele keppen nem lehet kezdeni egy uj jatekot. Latod, akar Anderson, akar Udina volt a tanacsban, a ugy alakult a sztori, hogy Udina legyen ott, ellentetben a jatekos dontesevel. Mar ez kiverte a biztositekot a jatekosokban, itt a forumon is. Akkor egy komplett ending semmibe vetele mit okozna? Ha folytatast akarsz, muszaj olyan veget csinalni, amibol lehetseges valamit osszehozni.

Es meg igy, a harom lehetseges veggel is necces lesz a folytatas.

"A dontesek abban szamitanak, hogy eljuthass a Catalysthoz." Viszont ha eleget multizol, lesz elég pontod, így a döntéseid legfeljebb arra vonatkoznak, hogy a mellékküldetések során ki hal meg.
Sikerült az elsõ Shepemmel megcsinálni a geth-quarián békét. Érdemes volt vele annyit szenvedni.

Én a Citadell/ Purgatory-nál, ha az erkélyrõl lenéztek, látjátok a Purga fõ bejáratát. Ott nem elég hogy szobrok állnak, de még enyhén hullámzanak is hogy úgy nézzen ki, mint ha mozognának. Azért ez tényleg szánalmas. :S
de mér nem lehet felfogni hogy egy ilyen mélységû háborúba nincs hepi end?!
a legnagyobb hepi end az lehetett volna hogy nem pusztul el az összes relay, de annál komolyabb nehezen, és az is el van mondva h mér pusztul el
mert nem bírják el a Crucible energiáját

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Pontyosan. Legyen 3, 4, 5 vagy mittomén mennyi befejezés (elég nekem a 3 is). De legyen köztük egy nagyon happy end (majdnem nagyon
Legion, Thane, Mordin halála rész tetszett
), meg legyen köztük egy nagyon nem happy end. Reaperek kiirtanak mindenkit, sötöbö. Éééés mind3 rész eseményei hatással lennének rá, h melyik következik be.
PiszkosFred
Te nem erted. Ket hettel a premier ment a nyig, hogy nem tudjak kivel mi tortent. Ha ket evvel a vege utan se tudnank, oke. De igy? En is kivancsi vagyok, kivel mi tortent, mindenki az. De miert kellene ezt egybol tudnunk, kvazi totalisan lezarva a tortenetet? 2012 elunk, ha tudni akarod mi lett veluk, fizess baratom! - az a mai trend, az EA pedig ki is hasznalja ezt. Biztos, hogy jott volna valami DLC, amibol tobbet megtudtunk volna. De ehelyett jott egy felhaborodas, ket hettel a premier utan, es innentol akarmit csinal a BW, az nem jo, es vege a dalnak.

A logikai hibak oke, az es a videok nem voltak szerencsesek a vegen, mert a sok jatekos, aki a szemevel gondolkodik, azokat ez nem elegitette ki.