Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Pretorian
    Áhhhh...na most értem a végére.
    Hát ez...nem is tudom.
    Egy dolog biztos csak:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Anderson haláláért én vagyok a felelős. Éppen mogyorót ettem miközben a cutscene-t néztem, és pont akkor kaptam be egy marékkal, amikor megjelent a renegade interakciót jelző villogó egér jel a monitoron.

Bár nem tudom, ha időben meg tudtam volna nyomni a gombot talán akkor is valami hasonló lett volna az eredmény.
    Amúgy meg tényleg elég watawat lett az ending, nem igazán értettem. Én a vörös/narancssárga vagy mittoménmilyen beam-et kaptam,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a Föld felszíne felperzselődött, a mass relay-k és a Citadel is megsemmisültek, majd Jokert mutatják a Normandy-val lezuhanni. Utána a Normandy-t látjuk valamiféle dzsungelben szétroncsolódva, és hogy valaki kinyitja az ajtaját belülről, majd black out. Végül a credits után valami figura éppen a fiának (?) meséli hogy ez az egész sztori már réges-régen történt.

Hát, alaposan megkavarták a dolgot BioWare-ék, nyilván nem véletlenül.
    Arra is mérget vennék, hogy sosem fogjuk megtudni miért úgy lett vége, ahogy.
    Olyan ez kb. mint anno a The Sopranos utolsó része, az kb. ugyanígy ért véget, és ugyanígy kiborult tőle mindenki.
    Persze volt pár okos Tóbiás aki orrba-szájba arcoskodott hogy milyen zseniális is lett a befejezés, de hát nyilván nekik sem volt róla fingjuk hogy miért úgy ért véget, ahogy, csak az eszüket játszották.