22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Sforzan #15599 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Anderson halála elkerülhetetlen. Annyi ráhatásunk van, hogy TIM végzi ki, vagy a beszedett korábbi sérülés az ok. Ez utóbbi esetben van egy kb. 1 perces jelenet pluszban. Még egy hatása van elvileg, mégpedig a "fellélegzős" véghez elvileg elég 4000 pont, ha "megmentjük" Andesront. Egyébként 5000-re van szükség (legalábbis én valami ilyesmit olvastam anno). Bár az alapján, amit leírtál neked annál jóval kevesebb pontod volt... -
na pont tegnap írtam, hogy nekem még nem volt ilyen kapcsolatmegszakadós hiba erre tessék: egy kört játszottam összesen tegnap, egy silvert simán megcsináltunk, erre az extraction 0.00-nál connection lost :DDDD -
Negritis #15597 igazából a választásokig nincs gond, a videó a cink ami a végén jön
sztem -
Áhhhh...na most értem a végére.
Hát ez...nem is tudom.
Egy dolog biztos csak:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Anderson haláláért én vagyok a felelős. Éppen mogyorót ettem miközben a cutscene-t néztem, és pont akkor kaptam be egy marékkal, amikor megjelent a renegade interakciót jelző villogó egér jel a monitoron.
Bár nem tudom, ha időben meg tudtam volna nyomni a gombot talán akkor is valami hasonló lett volna az eredmény.
Amúgy meg tényleg elég watawat lett az ending, nem igazán értettem. Én a vörös/narancssárga vagy mittoménmilyen beam-et kaptam,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Föld felszíne felperzselődött, a mass relay-k és a Citadel is megsemmisültek, majd Jokert mutatják a Normandy-val lezuhanni. Utána a Normandy-t látjuk valamiféle dzsungelben szétroncsolódva, és hogy valaki kinyitja az ajtaját belülről, majd black out. Végül a credits után valami figura éppen a fiának (?) meséli hogy ez az egész sztori már réges-régen történt.
Hát, alaposan megkavarták a dolgot BioWare-ék, nyilván nem véletlenül.
Arra is mérget vennék, hogy sosem fogjuk megtudni miért úgy lett vége, ahogy.
Olyan ez kb. mint anno a The Sopranos utolsó része, az kb. ugyanígy ért véget, és ugyanígy kiborult tőle mindenki.
Persze volt pár okos Tóbiás aki orrba-szájba arcoskodott hogy milyen zseniális is lett a befejezés, de hát nyilván nekik sem volt róla fingjuk hogy miért úgy ért véget, ahogy, csak az eszüket játszották. -
Darun #15595 Én is épp most néztem meg. Mivel ők csinálták a GitS-t is, ezért reménykedhetünk benne hogy színvonalasabb lesz mint pl a Dante. Igaz hogy Vega pont azon kevés npc-k egyike aki annyira nem érdekel. -
Készülő Mass Effect animációs film.
-
RAMyMamy #15593 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!catalyst helyett crucible* [apro]este van C:[/spro] -
RAMyMamy #15592 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a catalyst és a citadel kapcsolódásánál(?) -
kr1szmester #15591 Kérdés a végével kapcsolatban (ME3)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hol játszódik pontosan, amikor a Catalys-tel beszélünk? -
Evoluti0N #15590 Be van kapcsolva. Plusz úgy írta az event-nél, h hétvégén kapjuk a csomagot. Na mindegy, akkor szerdáig meglátom, h kapok-e vagy sem. De ahogy írtam korábban a 2 kari promotálásáért se kaptam meg 2 hete (vagy mikor) a commendation packot. Szal nem lepődnék meg rajta ha most se kapnék semmit. -
Milkoma #15589 Vagyis akkor kapsz, ha aktiválva van a statisztikai adatok küldése a beállításoknál. Egyébként ne nagyon várj semmit. -
Milkoma #15588 NEM, mivel még tart az event! Vagyis nagyjából most van vége. Meg amúgy is, eddig mindig kedden vagy szerdán kaptuk meg a csomagokat. Szóval nyugi, kapni fogsz. -
isamood #15587 hát az szép... köszönöm a válaszokat. Hátha lesz majd valami javitás. én a portok kiengedésével próbálkoztam de az sem segített.. na akkor várunk.. -
sanya200 #15586 engem haveromhoz nem enged sose csatlakozni csak nagy ritkán, mindig csak joining-ol és a legszarabb hogy megszakítani se lehet csak alt+f4 azt indíthatom elölről. -
Sajnos erre nem nagyon létezik megoldás. Én is ezzel a problémával küzdök. Igazából van mikor enged csatlakozni kb a héten 1x. Hivatalos fórumon is kerestem megoldást erre de nem nagyon találtam. Ráadásul elég sok embernek előjön ez a hiba. Tök jó, hogy megveszi az ember a játékot és nem tud multizni csak random emberrel, mert a bioware leszarja az egészet... -
sanya200 #15584 Mér kell goldon vangardozni?A büdös..azt má fél percenként elhullik aztán mi is mert kevesebben maradunk -
Negritis #15583 elkezd csatlakozni és megszakad a communication?
mer azt mi se tudjuk :( -
Negritis #15582 csak azok vannak eldugva elvileg amit a 2ben beszereztél :D -
Haversrác #15581 Az nem lehet, vagy 6db-ot a citadel-en vásároltam! -
Szerintem az összes modell a Normandy-n van eldugva. -
Haversrác #15579 Szasztok! Egy hajó modellt nem találok. A jobb oldali vitrinből a bal felső modell hiányzik, asszem "SHADOW BROKER BASE" a neve. Ebben a vitrinben van a citadell középen. Hol találom ezt a modellt?
-
isamood #15578 Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem, lehet volt már róla szó csak most nem tudom átolvasni az egész fórumot! egy olyan problémám lenne hogy origin.en nem tudok rácsatlakozni a friends-be felvett társaimra. ez mitől lehet vagy mi lenne a megoldás? Hozzászólás számot, vagy a választ ha leírná valaki azt megköszönném!
üdv -
sanyiiiii #15577 Sőt, annak is működnie kellene hogy kitabolsz és a rendes origin abalkban csinálod a dolgokat. -
Hoz_Hun #15576 Én se kaptam még meg az előző event-ért sem a két packomat. Holott be van jegyezve BSN-en hozzám, hogy jár nekem. -
sanyiiiii #15575 De, ha te hostolsz:D
Be tudnak jönni anélkül hogy kapnának invet, jobb gomb a neveden és join game. -
Nyugtasson a tudat én sem kaptam semmit. -
Evoluti0N #15573 Az alapján, h eddig legtöbb játékuknál (beleértve a ME3-at is) megszenvedtem vagy a telepítéskor, vagy a regisztrációkor, már kezd nekem is gyanús lenni, h ez lehet a probléma :D -
Téged nem szeret a BW :D -
Evoluti0N #15571 Nem kellett volna valami csomagot kapnom a hétvégén? Nem kaptam semmit...
ÉÉÉÉS ez már nem az első eset. A 2 karakter promotálásakor se kaptam meg a commendation packot... -
Érdekes nem tudom h gondolták eredetileg... -
Jaja, hétköznap reggel/délelőtt a legtöbbször 2-3 fővel lehet még randomom is csak tolni, mer nem jön össze elég ember, vagy lelépnek. Mindenki melóban, vagy suliban. -
Amúgy meg lehetne csinálni, hogy wave-enként feltolja az accodra, hogy áltatok, így ha leszakadsz végleg, akkor a legközelebbi csatlakozásnál jóváírja ami volt az uccsó wave-ig. -
Persze, hogy randomokkal erőltetem így hétfő délelőtt... -
Programozó (is) vagyok. Teljesen egyszerű megcsinálni. Ez a legegyszerűbb része az egész hálózati problémának. -
Ne zavarjon hogy a multi az EA szerverére épít és az Originen kerszetül működik ami az EA saját programja, és BETA... ezért vannak csatlakozási hibák. Ha meg akkora szerencsétlen vagy hagy random lámákkal erőlteted, amikor volna lehetőség normális emberekkel játszani akkor magadra vess...
-
Nem az XP, a credit. XP minek 20-as karinak goldon és silveren.
Enyhén dühítő, hogy 8-11 hullámban szakad a host vagy valaki (mind1 milyen okból, hogy ott hagy minket vagy más oka van) és az equpment, credit (és XP ha kell valakinek :D ) ugrik a semmibe. -
Hehe egy geth engivel toltuk ketten a getheket (én salarian infi). Azé volt pár meleg pillanata, de szép simán megvolt a 10wave+extraction...
Szal. én voltam az egyetlen élőlény a terepen!!! :D -
Ulthane #15562 Őszintén kívánom, hogy nagyobb bajod sose legyen az életben, minthogy nem kapsz meg pár ezer XP-t egy játékban!
Mellesleg nálam pont a fordítottja fordult elő, tegnap egy meccsbe a hetedik hullámba tett bele, így négy hullámot toltam csak végig, és mégis kaptam 150.000 XP-t. :) -
de szerinted hogy csinálják meg azt, hogy ha leszakadsz vagy más, tehát egyáltalán elveszted a kapcsolatot a "központi" szerverrel, akkor jóváírja neked az éppen aktuális xp-t? másrészt meg neked miért fordul veled ennyiszer elő ez, pl. velem meg soha? harmadrészt meg mit számít az a kis xp? nem vérre megy ez. -
nincs,mert nem játszok randommal