Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem nem csak te vagy vele így...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én spec nagyon is el tudtam volna viselni ha a Rannoch -on Tali által tervezett házba látom besétálni õket... <#vigyor3>

Ettõl még ez a sorozat valóban szükségessé tesz egy worst case befejezést is!
nekem a végével annyi gondom van mindössze ahogy bemutatják a 'következmény'ét a döntésemnek, ezt lehetett volna elegánsabban is

a többivel semmi gond

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Fpocok
Nekem is volt ma lagg, többször.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Még mindig itt tartasz?
Látom, még mindig nem értetted meg, miért szar.

Én azt a kis csoportot képviselem, akit az zavar a végével, h nem lett happy end 😛

Más: Nektek nincs ma multiban brutális lag? Néha-néha jó, de többnyire katasztrófa hogy mi van.
PiszkosFred
De a vegen miert kellene barmilyen korabbi dontesnek szamitania? A dontesek abban szamitanak, hogy eljuthass a Catalysthoz. Ott mi koze van barminek is ahhoz, hogy Shep mit csinal? Es a korabbi dontesekbol kapott assetsek alapjan szamit valamicsket, mert a lehetseges befejezes az az EMS-tol is fugg. De miert beszelne veled maskent a Catalyst, ha megmented a Rachni kiralynot vagy sem, ha elpusztitod a Collector bazist vagy sem, miert lenne fontos, hogy a Geth-Q kibekult e, vagy hogy a Kroganok vegre szaporodhatnak megint mint a nyulak? Ezek a kovetkezmenyek majd maximum a teljes sorozatot lezaro DLC-ben lesznek fontosak, es fogjak megalapozni az erkezo MMO-t.

A tobbi jogos, van az utso 10 percben logikai baki, ha valaki nem tud elrugaszkodni, es csak a szemenek hisz, es igaz az is, nem ragta a szadba a BW, kivel mi lett, nem lett szepen elmagyarazva.

Arra nem gondol senki, hogy ha a BW most kinyalja a hangoskodok tomporat a mar beharangozott "nesze nektek akkor magyarazos ending, csak hogy kuss legyen es legkozelebb is vegyetek a jatekainkat", hogy akkor a tobbi DLC es/vagy kiegben mi lesz? Ha most konkretan, es veglegesen lezarja a sztorit, amit koveteltek, akkor innentol vege minden karakternek. Ha pedig uj karakterekre fog epulni a kovetkezo resz, az lesz a baj.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

én is azt hittem, hogy a monitorom kaki, de ezek szerint nem 😊 a fényekkel általában semmi gond nincs, azok nagyon szépek, de az árnyékok néhol nagyon rondák

nálam így néz ki a játék max grafikán:

ezen a haja vége kicsit 'érdekes' <#fejvakaras>

itt meg a gyönyörû árnyék látható
TBTPumpa
Ezzel rengetegen így vagyunk... Nem az a probléma, hogy happy end vagy sem, hanem összefüggéstelen, logikátlan, átgondolatlan, összecsapott és figyelmen kívül hagyja mindhárom játékból a döntéseket. Az már csak hab a tortán, hogy nem tudunk meg semmit sem a társakról az utolsó küldetés után. (Dragon Age-ben és más BioWare játékokban ezt jól megoldották, itt miért nem?) (KotoR 2-nél volt ilyen idétlen befejezés, de az Obsidian játék és nem BioWare).

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

davidka003
Hát akkor ez gáz. Azt hittem a TN monitorom miatt van.
Egyébként ma végigvittem, hát a vége nem tetszik de nem azért, mert nem teljesen happy end hanem, mert logikátlan.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Az semmi! Láttátok, h egy helyben álló, szobor emberek vannak a háttérben a Citadel-en? Pl az Embassy szinten menj egész az Udina irodáján túlra a korláthoz. Lent, az alsóbb szinten "szobrok" vannak 😄
Jaja, bár elsõre csak akkor tûnt fel amikor felvettem a brightnes -t, késõbb viszont máshol is elõjött alap beállításokkal is...
igen
davidka003
Nálatok is nagyon rossz a grafika a háttérben lévõ textúráknak? Olyan mintha 16 bites színû lenne kb.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Helium-3 meghajtással kísérleteztünk (2137), késõbb megtaláltuk a Marsi Prothean technológiát (2148), és ezek után kezdõdött meg az FTL meghajtás fejlesztése. Rá egy évre fedezték fel hogy a Plútó holdja (Charon) nem más mint egy Relé.
Fpocok
Na bazdmeg.
Multizni nem tudok haverral, ha nincs bekapcsolva origin layout.
Viszont ha nincs kikapcsolva, akkor nem megy a cinema mod... most össze vissza másolhatom, törölhetem majd a fileokat.

Ki is javítottam magam (13740).
Fpocok
Te nem érted jól. Amit én írtam, azt arra írtam, amire írtam. Utána, miután kiderült, hogy nem azt akarta kérdezni, javítottam.

JethroHUN
Alternatív befejezés dlc: a teleport elõtt pont lesz eldobva valahol h egy M-920 Cain. Így Harbinger <#mf1>-hatja. Vicc, de vicces lenne. <#vigyor2>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

a 13721-re válasz
Nem jól érted. A 2. részben Legion és Tali közt akkor lesz béke, amikor Legion és Tali a szerverszobában nézeteltérnek, Te meg mész és paragon vagy renegade (ez a nehezebb) opciót választva ráveszed õket, hogy béküljenek ki.
Ez fura, a Rannoch után túl voltam 8e-n és még fogalmam sincs mennyi van hátra. Mondjuk az is igaz, hogy békét kényszerítettem ki a quarianok és gethek közt. A geth flotta és csapattest meg a prime alakulat 1e feletti asset pont. A quarian flották is majd ekkora hozamúak.
JethroHUN
Hát mondjuk ennél valami látványosabbat.
Meg mi az h lezuhan a Normandy? Sokba került felfejleszteni a 2ben<#ejnye1>
Az a hajó még üzemanyag nélkül is repül <#zavart1> erre Joker össze töri<#idiota>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

PiszkosFred
Ha, ott lebegnek, latvan mi lett a Normandyval. De az teny, hogy a Cruciblet epito csapat, a vilag jobb tudosai itt vannak, van egy raklap roncsunk es mukodeskeptelen hajonk amelyet a MEH nem vesz at, vagyis nem a kobaltatol kell indulnunk, ossze lehet rakni valami mukodokepes technikat.

Foleg, hogy az emberi flotta is eljutott valahogy a tobbi bolygora, es valahogy megtalalta a Mass Relayt, vagyis lehet, hogy van valami mas megoldas is az utazasra, mint az eezo. Bar ennek nem neztem utana, nem tudom milyen hajtomuvekkel jutottunk el a Mass Relay felfedezeseig.

Es ha mar tudomany, a reaper roncsok is tuti rejtenek par meglepetest, uj technologiat, amelyet az elmult evezredekben "asszimilaltak".

Sir Quno Jedi
Namost pár flotta ott lebzsel a föld körül, összedobnak annyi zéró elemet atankokból amennyi kell egy bazi nagy tankerhajóhoz és eldzsanálnak vele a legközelebbi töltõállomásig, elrekvirálják a készletek és már jönnek is vele vissza. Onnan már csak egy jó kis zéró anyag bányászható bolygóhoz kell átruccanni és mehet a kitermelés, utánpótlási vonalak kiépítése stb. EZ csak logisztika. A civilizációt lényegesen 1xûbb úgy felépíteni, ha a legkorszerûbb vívmányai ott lebegnek orbitális pályán.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gondolom EDI tartalékra kapcsol olyankor. Elég gáz lett volna, ha kiírják hogy "Critical Fail" mert Shepard ottragadt két naprendszer között. 😄

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

PiszkosFred
Jogos. De ha elfogyott a nulladik elem, ment a verda mas alapanyagbol is 😊

Egy lehetõség a nulladik elem pótlására:

A reaperek nem robbantak fel, tehát ha mass effect technológiáját használják az utazásra, akkor elég átkutatni a roncsaikat. Egy egész flottányi készlet ott rejtõzhet náluk. Ha valami más technológiát használnak, akkor elég lemásolni. Lehetséges hogy más technológiát használnak. Normandy a galaxis leggyorsabb hajója elvileg, a reaperek mégis képesek leturbózni.

Szintézis esetén nincs okuk a reapereknek hogy ne segítsenek az újjáépítésben.

Kontrollnál meg Shepard irányít. Max nyit egy turisztikai irodát 😄

edios
???

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Te melyik játékkal játszottál?
Te sosem tankoltál a renszerk között mikor FTL-re ugrottál? Ehhez még kódex sem kell. Persze hogy kifogy! Újra lehet tölteni, csak nem jutnak el a következö töltõ álomásik relék nélkül.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Köszönöm a gyors válaszokat. Pont az utolsó küldi elõtt vagyok a Ranooch-on, szóval kb fél óra és kiderül hogy Tali életben marad e vagy sem. (sajnálnám a geth-eket feláldozni, de a geth serveren látottak után renegát Shep simán feláldozta a kvariánokat.)
A béke nem ettõl függ, mindenesetre, én felülírtam anno a Heretic getheket, viszont elfelejtettem a Tali loyal mission elõtt beszélni az admirálisokkal, ha ezt nem teszed meg és nem elég magas a charm (ha jól rémlik) akkor kiutasítják a flottából... Mint ahogy nekem is kiutasították, cserébe a nagy "összeveszést" békésen sikerült zárnom és mindkettõ loyal maradt.
Aztán jött a 3 és ott voltam hogy akkor most feltöltsem a Reaper kódot vagy sem, elkezdtem és jött a pofára esés, hogy nem volt 3. lehetõség, így a geth ment a levesbe sajnos, pedig megcsináltam a mellék küldetéseket is (igazából a 3. részben csak egyetlen mellékküldetést nem csináltam meg ami Javikhoz és a cerberus intelhez tartozott...)

Megelõztek... 😊
Amikor összevesznek a hajon, kibékited-e õket vagy sem.

Fpocok
Szerintem azt, amikor
Legion el akarja küldeni az övéinek a quad hajó pozicióit vagy mit, Tali meg nem akarja és vitáznak a core roomban. Te meg ki tudod õket békíteni, paragon beszéddel.

Szerintem.

edios
le van írva valahol a codexben, h ftl-el nem lehet utazni, mert kifogy és nem lehet újratölteni? (esetleg volt szó az újratöltõ állomások felrobbanásáról, vagy a nyersanyagok kibányászhatatlanná válásáról?) vagy esetleg csak a saját verziódat próbálod ráerõltetni másokra?

mint ahogy a hozzászólásomban, most is arra próbálom felhívni a figyelmet, hogy mivel egy viszonylag nyitott befejésrõl van szó, arra kell hagyatkoznunk, amit leírtak codexben (ill más helyen elõfordult a játékban), és arra persze lehet építeni saját teóriákat, de azokról már nem lehet tényként beszélni.

az h szerinted nem lehet utazni ftl-el szép dolog, szerintem pedig megoldható. jelenlegi ismereteim alapján egyik teória sem cáfolható meg egyértelmûen.

Akkor pontosítanám a kérdésem.

Broker peace between Legion and Tali in Mass Effect 2 (+1 point)

Ez pontosan mit is jelent? Illetve ezt hogy lehet megcsinálni?
Fpocok
Nem. Illetve nem múlik ezen. Én úgy csináltam békét, hogy ezt a lépést kihagytam.

Jól értem hogy a béke Tali és Legion között akkor jön létre ha Legion-t elviszem a 2. részben Tali loyal küldijére és ott beszél az admirálisokkal?

Én már az elsõ rész óta az vagyok, csak ott nem volt olyan opció hogy vele is össze lehessen jönni. Ezért maradt Liara. És bár a 3. részt elõször a renegát/rasszista Sheppel játszottam végig aki annyira nem szereti az idegeneket, azért

én rendesen lesápadtam mikor a döntésem miatt meghalt Tali. És nagyon úgy néz ki hogy megint meg fog, mert nem lesz 5 pontom a békéhez 😞 Jól értem hogy a béke Tali és Legion között akkor jön létre ha Legion-t elviszem a 2. részben Tali loyal küldijére és ott beszél az admirálisokkal? Vagy azt hogy lehet megoldani? Mivel én nem pusztítottam el a heretic geth-eket a kettõben, ezen múlik most Tali sorsa.
Tök mindegy hogy van-e a Földön eezo vagy sem, el fog fogyni útközben. A probléma az, hogy nem tudnak hol tankolni. A ME3-ban ráadásul látjuk, hogy a legtöbb rendszerben lerombolták a tankhajókat is. Azt meg nem mond már, hogy a földön akkora eezo készletek vannak, amivel keresztülröpülik a galaxis? Ráadásul több hajó, pláne egy vagy több flotta.
De majd lekérem Systems Alliance-tõl a Föld eezo készletének mennyiségét. Még megvan a Spectre belépõm. 😊

Fpocok
Hogy merészeled kiemelni a plothole-okat? 😄

MÁS: 9. perctõl.

PiszkosFred
A vilag legjobb tudosai ragadtak a rendszerunkben, megoldjak 😊

edios
akkor pedig szeretném kérni a linket, amiben le van írva, hogy a Földön a reaper harc idején nincs jelen semmilyen formában element zero.

Ez szép és jó, csak senki sem jut messzire, ha nincs hol tankolni. A probléma az, hogy nem tud hol felvenni element zero-t. Egyszerûen nem jut el a következõ rendszerig sem.
Elméletben lehet akár 200x fénysebességel is menni. Gyakorlatilag nem jutnak messzire. (Ez szintén kódex)

edios

Valószínûleg a köv. karakter nekem is egy Liarás Shep lesz. 😊
Nekem nem tetszik ez a 200 év múlva kezdjünk egy új mass effectet mert nálam mindenki android lett...

Dehogy én is Talifan vagyok. 😊
De azért van egy Liarás Shepardom is. 😊

Akkor ezek szerint csak én vagy Tali fan? <#vigyor5>
Sir Quno Jedi
Jaja a szárnysegéded úgy szereti, de Seph még a ruhát sem veszi le ehhez, csak rámászik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fenrir
Lehettek volna annyira tökösek a BW-sek mint a CD Projekt-es srácok 😊

A halál csupán a kezdet...