Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ettõl még ez a sorozat valóban szükségessé tesz egy worst case befejezést is!
a többivel semmi gond
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Látom, még mindig nem értetted meg, miért szar.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Más: Nektek nincs ma multiban brutális lag? Néha-néha jó, de többnyire katasztrófa hogy mi van.
A tobbi jogos, van az utso 10 percben logikai baki, ha valaki nem tud elrugaszkodni, es csak a szemenek hisz, es igaz az is, nem ragta a szadba a BW, kivel mi lett, nem lett szepen elmagyarazva.
Arra nem gondol senki, hogy ha a BW most kinyalja a hangoskodok tomporat a mar beharangozott "nesze nektek akkor magyarazos ending, csak hogy kuss legyen es legkozelebb is vegyetek a jatekainkat", hogy akkor a tobbi DLC es/vagy kiegben mi lesz? Ha most konkretan, es veglegesen lezarja a sztorit, amit koveteltek, akkor innentol vege minden karakternek. Ha pedig uj karakterekre fog epulni a kovetkezo resz, az lesz a baj.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
nálam így néz ki a játék max grafikán:
itt meg a gyönyörû árnyék látható

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Egyébként ma végigvittem, hát a vége nem tetszik de nem azért, mert nem teljesen happy end hanem, mert logikátlan.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Multizni nem tudok haverral, ha nincs bekapcsolva origin layout.
Viszont ha nincs kikapcsolva, akkor nem megy a cinema mod... most össze vissza másolhatom, törölhetem majd a fileokat.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Meg mi az h lezuhan a Normandy? Sokba került felfejleszteni a 2ben<#ejnye1>#ejnye1>
Az a hajó még üzemanyag nélkül is repül <#zavart1>#zavart1> erre Joker össze töri<#idiota>#idiota>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Foleg, hogy az emberi flotta is eljutott valahogy a tobbi bolygora, es valahogy megtalalta a Mass Relayt, vagyis lehet, hogy van valami mas megoldas is az utazasra, mint az eezo. Bar ennek nem neztem utana, nem tudom milyen hajtomuvekkel jutottunk el a Mass Relay felfedezeseig.
Es ha mar tudomany, a reaper roncsok is tuti rejtenek par meglepetest, uj technologiat, amelyet az elmult evezredekben "asszimilaltak".
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szintézis esetén nincs okuk a reapereknek hogy ne segítsenek az újjáépítésben.
Kontrollnál meg Shepard irányít. Max nyit egy turisztikai irodát 😄
Te sosem tankoltál a renszerk között mikor FTL-re ugrottál? Ehhez még kódex sem kell. Persze hogy kifogy! Újra lehet tölteni, csak nem jutnak el a következö töltõ álomásik relék nélkül.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Aztán jött a 3 és ott voltam hogy akkor most feltöltsem a Reaper kódot vagy sem, elkezdtem és jött a pofára esés, hogy nem volt 3. lehetõség, így a geth ment a levesbe sajnos, pedig megcsináltam a mellék küldetéseket is (igazából a 3. részben csak egyetlen mellékküldetést nem csináltam meg ami Javikhoz és a cerberus intelhez tartozott...)
Megelõztek... 😊
Szerintem.
mint ahogy a hozzászólásomban, most is arra próbálom felhívni a figyelmet, hogy mivel egy viszonylag nyitott befejésrõl van szó, arra kell hagyatkoznunk, amit leírtak codexben (ill más helyen elõfordult a játékban), és arra persze lehet építeni saját teóriákat, de azokról már nem lehet tényként beszélni.
az h szerinted nem lehet utazni ftl-el szép dolog, szerintem pedig megoldható. jelenlegi ismereteim alapján egyik teória sem cáfolható meg egyértelmûen.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ez pontosan mit is jelent? Illetve ezt hogy lehet megcsinálni?
De majd lekérem Systems Alliance-tõl a Föld eezo készletének mennyiségét. Még megvan a Spectre belépõm. 😊
Elméletben lehet akár 200x fénysebességel is menni. Gyakorlatilag nem jutnak messzire. (Ez szintén kódex)
De azért van egy Liarás Shepardom is. 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3