Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Ekkora lámát még nem láttam! :D

Nekem azok a kedvenceim most, akik a 20-as karijuk mellé bronzon full betáraznak mindent. Nem értem pl a Widow-hoz minek cryo ammo? A minionokat egy lövéssel szedi le, a páncélos ellenfelekre meg sztem nem hat a fagyasztás. Azt hogy az adept-nek, a vanguardnak meg az infinek minek kell két heavy fegyver, én se értem. Még azt mondom Avenger/Shuri/Predator oké, mert azokkal -200% a hűlés. Mantis-Geth smg is simán -150 körül van. De ha jól van összerakva a csapat akkor nem is kell 2 fegyver.

Van hogy 4 emberrel nem lehet megcsinálni egy bronzot, mert a térkép 4 átellenes pontján halunk meg. A szlovák srác után feljött egy régebbi "ismerős". Vele még az első multik idején toltam együtt. Akkor is csak ketten voltunk és akkor is jobb volt nálam. Ketten simán lenyomtuk a 11 wave-t. Párszor ugyan fel kellett élesztenem mert valami alacsony szintű karival volt én meg krogannal. De vele simán lehetett kommunikáció nélkül is operálni. A második körben infivel mentem és ha előbb is ért a bigyókhoz amiket aktiválni kellett, akkor se kezdte el, hanem biztosította a terepet. Én meg láthatatlanul megcsináltam.

Bronzon már nem is nagyon merek rakétát használni, az elmúlt napokban kb minden 3-4. körben lőttem el egyet. Az esetek felében akkora luftokat lőttem hogy nem győztem zavarba jönni. (átlőttem az Atlas lábai között, vagy átlőttem a 2 Prime között a falat) A geth shoti 2 lövésből leszedi a legerősebb egységek pajzsát.