Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval , igen, kellett volna egy hepi end ahol shep túl éli, egy kevésbé happy amit shep nem él túl viszont a galaxis igen és így tovább egészed addig a befejezésig hogy a reaperek gyõznek.
Javits ki ha tevedek, de voltak ilyen befejezesek. Az mar mas kerdes (es valahol jogos), hogy az animacio 90%-a azonos volt, csak szinben, es 1-2 extra jeleneben kulonbozott.
A dontesek sulyat nagyon sokan - szerintem - rosszul ertelmezik. A dontesek ugyanis visszakoszontek minden jelenetben, ami a ME3 finiseig vezetett. Lasd pl a par oraja emlitett Quarian-Geth szituaciot, mi mindentol fugg az, hogy sikeruljon.
Nem volt Suicide Mission es hullo tarsak a Grand Finaleban? Igaz, nem volt. De azt megelozoen szinte mindenkivel talalkoztal, es bizony eleg sokan ugyan ugy elhullottak, ahogy tettek a Suicide Mission alatt. Pl tegnap tudtam meg, hogy Miranda miert is halt meg nalam, illetve milyen dontesem/cselekedetem, illetve annak hianya vezetett idaig. Egy szoval, ugyanugy fontos most is, a dontes.
Az utolso 10 perc linearis, es vajmi keves koze van a korabbi 100-120 oranyi jatek donteseihez, az ketsegtelen. De, basszus, el is kellett oda jutni, ahova Shep jutott. Azt a sztorit pedig nem a szel fujta ossze, azt a jatekos alakitotta.
Ketsegtelen, lehetett volna szajbamagyarazni az utolso 10 perc jeleneteit, es van benne logikai hiba (hozzateszem, hogy csak a vizualis elmenyek miatt - hiszen, ha a ezt konyvben olvasod, kulon fejezetekre bontva, siman elkepzeled magadban, hogy mi tortenhetett), de ahogy minden cafolhato, ugy minden magyarazhato is. Shep elvegezte a feladatot, es meghozta a dontest, hogy erjen veget a ciklus.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A star trek is mûködne a flotta nélkül, mert számtalan más faj sorsát megismerhettük, sokszor köze sem volt a flottához a dolognak (lásd. DS9 nagy része).
ME is mûködik relék nélkül, SÕT pont az a lényája, hogy hogyan állnak tapra ebbõl a civilizációk és milyen galaxist építenek fel aguknak most, hogy nem az õsi relé technologiára és a Citadellára kell támaszkodniuk. Most jönnek csak az igazi nagy kalandok, hogy a babaágyból kipottyantunk.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nagy fanok szerinted hogy érezhették magukat, mikor rájöttek hogy kedvenc világuknak, galaxisuknak annyi? Állítólag rengetegen depressziósak lettek vagy csak egész egyszerûen elment a kedvük a mass effectektõl.
És igen már én is azt érzem hogy a játékosok fele inkább fejbe lõné magát ha a való életben valami jól sikerülne , mert az már már milyen nyálas.
Egyszerûen arról van szó tömören, hogy sokan bele mélyültek ebbe a világba, jól érezték benne magukat, törödtek a sorsával erre a bio add egy hatalmas pofont a végén hogy ébredj. A való élet szar, kész pont. Magyarországon aztán pláne. Én azért ülök le játszani hogy kiszakadjak egy kicsit ebbõl a borzalomból, erre tessék, ugyan az köszön vissza a játékban is.
Szóval , igen, kellett volna egy hepi end ahol shep túl éli, egy kevésbé happy amit shep nem él túl viszont a galaxis igen és így tovább egészed addig a befejezésig hogy a reaperek gyõznek.
És nem mellesleg ez a végigjátszási lehetõségeket is nyírbálja hisz mekkora lett volna full paragonnal végigvinni a trilógiát aztán full renegáttal és megnézni hogy miben különbözik a vég kifejlett.
Teljesen jogos a játékosok felháborodása, és végre történik valami, hogy a kedves készítõ urak rájöjjenek, nem lehet minden mocskot lenyomni a játékosok torkán.
Persze fogadok hogy a mocskos, pénzsóvár rEAper keze van benne.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
(Mondjuk az elsõben pont ez a jelenet annyira idegen az én Shepard-ömtõl; ez inkább Master Chief-hez illik.)
EZT a videót nézd, meg és nagyából képbe jösz mi sokaknak a baja.
Bár ha nem akarod elrontani az élményedet talán jobb, ha meg se nézed. Így legalább most totálisan élvezted. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
5. When a class is promoted, do all of the names for that class get reset as well?
Answer: Yes. The only thing that you keep after promoting is items, races, and customization options.
Tehát, igen. Ez alapján az összes karaktered az adott class-ban resetelõdik.
Én most értem a végére, saját ME1, ME2 mentésekkel csináltam végig. Teljesen elégedett vagyok a befejezéssel, mivel a rengeteg ellentmondással és nyitva hagyott szállal nem is állhatna közelebb egy szimulált valósághoz.
Szerintem csak a hollywood-i, minden jó ha vége jó befejezéseket elváró igényeknek nem felel meg, ahol a fõhõs a rárobbantott épület romjai közül, fél tonnás gerendát arrébb rúgva mászik elõ és vagy 30, végtagokat ért lövést "gyógyítandó", köhhint kettõt, megcsókolja a nõt, majd elballagnak a naplementébe.
Habár azt hozzátenném, hogy csak 1, paragon karakterrel játszottam végig. Az viszont tényleg kifogásholható, ha totális "rossz" döntéseket hozol, akkor nincs totális bukás (ha tényleg így van).
anti hero
Azért még megnézem egy helyen...
anti hero
•Save Admiral Koris during "Rannoch: Admiral Koris" (+1 point)
•Save Tali from exile in Mass Effect 2 (+2 points)
•Destroy the heretic geth in "A House Divided" in Mass Effect 2 (+2 points)
•Broker peace between Legion and Tali in Mass Effect 2 (+1 point)
Legalább 5 pontodnak kell lennie, hogy a béke mint opció feljöjjön.
A halál csupán a kezdet...
Ott futkostam a pálya mellett. Be tudtam lõni, de a lõszerekhez nem fértem hozzá, meg a ha lelõtek se tudott senki felhúzni. Meg a csata 80%-ra nem volt rálátásom és be se tudtam menni. Ráadásul minden külsõ tereptárgy egy semmi, át lehet menni rajtuk (kocsik, csövek, mindenen). Aztán elkezdtem futni a pusztaságba és egyszercsak leestem a pályáról, zuhantam egy kicsit és beestem a pálya közepébe (persze pont egy Atlas lába elé). Hát looool.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy annyi kérdésem lenne hogy szerintetek melyik a legszebb??
Ja és atim van csak ki kellett kapcsolni az originban azt a játékpanelt.És eredetim van!!
Elõtte

Utána
persze tudom, hogy konkrétan nem ez a te bajod, de lényegében egy mozdulat hogy kvázi folyamatos legyen 😄
mondjuk smg-vel sajna el kell használni 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Legjobb ha mindenkinek van overloadja ÉS még akár valami biotikus skillje is, mert akkor overload-dal beterítjük a csoportokat, utána meg jöhetnek a kombinált biotikus kombók rájuk, míg dekkolnak. Ha szépen összedolgoznak az emberek a kombókon, az nagyon durván odabax.
Overload ééés sentry turret és tech armor, ezek lennének jók egy kasztban (nekem)... 😄DD meg hamár, akkor singularity/sztázis és warp is hozzá.
meg az overload tényleg az egyik legjobb offensive power, nincs travel-je, mint pl. az incinerate-nek vagy a cryo-nak, még a szervesekre is bénítóan hat, gyorsan visszatöltõdik, szóval rendesen lehet spammelni, és hozzád sem tudnak szagolni az ellenek 😄
Viszont az overload nélkül nagyon nehéz élni. Vagy az, vagy valami gyors smg, de ugye soldzsával nem viszel smg-t, így az is kiesik.
Ha a marksman skill nem lenne ilyen aktiválgatós, hanem stabilan maradna, vagy úgy mint a tech armor onoffos, akkor én is jobban tudnám használni, de nekem így nehézkes.
így belegondolva fel sem merült turian soldierrel az sem, hogy el kéne vetõdni az ellenfelek elõl, nem is kell a combat roll, pont amiatt amit írtam, hogy nincs esélyük visszalõni sem.
a turian soldier-nél két dolgot kell elõször kifejleszteni maxra: a marksmant (ennél is javaslom a specializációknál a tûzsebességet, majd az idõtartamot, majd a tûzsebesség-pontosság kombót), illetve a turian veteránt, ennél csakis a fegyversebzés-stabilitást (ez szerencsére nála együtt jár) és a headshot-ot. ha a végén az assault fegyver súlycsökkenését fejleszted, akkor az avengernek nem lesz súlya, és 200%-os lesz a power bonus, ami azt jelenti hogy 3 mp lesz a marksman cooldown-ja.
teljesen felesleges 2 fegyver neki, mint ahogy a legtöbb karakternél. olyan szinten durva lesz így a turian soldier, hogy egyedül a marksman skill elegendõ lesz. utána már tökmindegy mit választasz. a proximity mine vicces, bár ennek is van lehûlési ideje, nem klasszikus gránát, de ha kilövöd a kör elején jó helyekre, akkor nagyon is hasznos. vagy használod a concussive shot-ot, amivel simán sakkban lehet tartani az ellenfelet, ha elég gyorsan töltõdik, és amikor nem feltétlenül szükséges már a a marksmant bekapcsolni.
Szal. warp a pajzsosokra, közben az smg-vel pusztítgatom a pajzsát és így gyorsan védtelenné válik, azután jöhetnek a biotikus kombók.
Éjfél után senki nem akart csatlakozni, ezért elkezdtem egyedül multizni. 😄 Hááát... bronzon a 3. szintig vagyok jó. Persze review nélkül. Viszont egyedül, 5 percenként 10k xp nem is rossz.