22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Evoluti0N #15519 Az olyan se normális. -
Caterpillar #15518 Vette bw pontra a packokat... -
igen gyerek volt 18 as solider (18 volt az N7 is) és widow X volt nála :D -
Evoluti0N #15516 10-et? újratöltés nélkül? o.O -
Evoluti0N #15515 Elég bosszantó, h hétvégén ennyi a láma, mert többen ráérnek játszani... -
Hogy lehet m-98 widow al egymás után 10-et lőni? :D -
Evoluti0N #15513 Nem :D -
sanya200 #15512 próbáltam de még nem sikerült.
Na várj csak nem te voltál a múltkor, egy salarian infiltrator-al aki azokra lődözött?
-
Evoluti0N #15511 Sikerült már valakinek madarat lőnie Firebase Hydrán?
-
Evoluti0N #15510 Valamit mintha változtattak volna a multiban a hud kinézetén, nem? Úgy tűnik mintha valami másképp nézne ki, meg a store-nál is. De nem tudok rájönni, h mi :D -
Azért van még jó pár bug a játékban:
Egyik karakteremmel elkezdtem másodjára is, de 60-as szinten nem adta meg az achievement-et. Most vagyok a point of no return-nél (Cerberus bázis támadás), de baromi sok párbeszéd kimaradt. Pl a Normandy-n a viták Allers meg egy katona között, Adams és Chakwas között. Liara apjával sem találkoztam a bárnál, ő csak akkor aktivizálódik ha Liara a LI? Ráadásul valamiért 6-700 ponttal kevesebb van EMS-ben mint az előző végigjátszásomkor pedig a főbb War Assets-ek megvannak és paragon válaszokkal szereztem meg őket. -
Kökemény 1.3 milla ment el a játékból. Shipbe meg kiment 3.5 milla... -
RAMyMamy #15507 igen, ő az
ha balfasz vagy, akkor ez történik :D -
Negritis #15506 nekem random silverhez nincs most kedvem, mer az engit meg az infit is promoteoltam :D
viszont nyitottam egy vet packot mérgembe hogy még nincs resurg pack amit ígértek és végre megvan a drell adept :D
amúgy quari engi pöpec :D turret+cyro blast mantissal spékelve aláz :D mellé az incernate armoros cuccok ellen és nc :D
brutál tápnak érzem, aztán majd elválik -
Darun #15505 Ekkora lámát még nem láttam! :D
Nekem azok a kedvenceim most, akik a 20-as karijuk mellé bronzon full betáraznak mindent. Nem értem pl a Widow-hoz minek cryo ammo? A minionokat egy lövéssel szedi le, a páncélos ellenfelekre meg sztem nem hat a fagyasztás. Azt hogy az adept-nek, a vanguardnak meg az infinek minek kell két heavy fegyver, én se értem. Még azt mondom Avenger/Shuri/Predator oké, mert azokkal -200% a hűlés. Mantis-Geth smg is simán -150 körül van. De ha jól van összerakva a csapat akkor nem is kell 2 fegyver.
Van hogy 4 emberrel nem lehet megcsinálni egy bronzot, mert a térkép 4 átellenes pontján halunk meg. A szlovák srác után feljött egy régebbi "ismerős". Vele még az első multik idején toltam együtt. Akkor is csak ketten voltunk és akkor is jobb volt nálam. Ketten simán lenyomtuk a 11 wave-t. Párszor ugyan fel kellett élesztenem mert valami alacsony szintű karival volt én meg krogannal. De vele simán lehetett kommunikáció nélkül is operálni. A második körben infivel mentem és ha előbb is ért a bigyókhoz amiket aktiválni kellett, akkor se kezdte el, hanem biztosította a terepet. Én meg láthatatlanul megcsináltam.
Bronzon már nem is nagyon merek rakétát használni, az elmúlt napokban kb minden 3-4. körben lőttem el egyet. Az esetek felében akkora luftokat lőttem hogy nem győztem zavarba jönni. (átlőttem az Atlas lábai között, vagy átlőttem a 2 Prime között a falat) A geth shoti 2 lövésből leszedi a legerősebb egységek pajzsát. -
Negritis #15504 csak arra céloztam hogy ritka eset hogy random meccsen összejöjjön a 10 wave survive, és hogy vicces h a 11.be egyből haltam :D
amúgy jah nem sok minden számít, 1k n7es srác jön be asa adept widow IX + geth shoti VII mondom joh, és berak smg equip IIIast, szal ... -
Darun #15503 Hogy a karakter szint mennyire nem számít: 10. szint alatt simán be lehet alázni a 19-20. szintű társakat, de amint elérem a 14-15. szintet, egyből visszaesik a teljesítményem.
Hogy mennyire nem számít a kaszt: a vanguard stílusa még mindig nem jön be nekem. A 10 wave alatt ha azt mondom 20 bc-t használtam már sokat mondtam. Hiába nincs sniper, a geth smg-vel ugyan úgy kempelek. Shotit alig használok. Egy helyben voltam a játék 75%-ban. Igaz hogy 16 szinten nyomtam, de ez nem sokat számít ha lényegében csak fegyvert használok és alig mozgok. És Tuchankán így is vagy első lettem, vagy második. (a kroganokat egyszerűen nem lehet felülmúlni)
Hogy mennyire nem számít a létszám és a pálya: Négyen kezdtünk egy pályát. Az első emberke a 3. wave-nél szállt ki. Hárman elvéreztünk a 10. wave-nél. Erre felhúztam magam és el akartam indulni egyedül. Erre belépet egy szlovák srác. Ketten lenyomtuk a 11. wave-t Reactor-on amit még mindig nem sikerült megkedvelnem. Igaz hogy a srác nem ismerte az LZ-t, de túléltük.
Amikor silvert akarok nyomni, nem győzöm kiszórni a 4-8. szintű emberkéket. Amikor bronzot indítok akkor meg az esetek többségében 19-20. szintűek jönnek be. Silveren miért nem találnak meg? :/ -
de jó ez a geth engineer, könnyű vele aprítani :D -
Negritis #15501 bronzen lvl4es salarian infi(én) + lvl10es human engi és 10 wave surv :D
persze extractionbe már haltam de vicces volt -
sanya200 #15500 

-
RamsayBolton #15499 A korábbi végigjátszásomnál nem feküdt itt egy halott társ sem. Liarát magammal vittem az utolsó küldetésre és pont ebben a ruhában, amiben holtan fekszik (és még a love interest is ő volt).
-
:DDD
-
ZSOOLT2 #15497 Összegyűjtöttem 600k creditet multiban, promótáltam az engineer, és infiltrator osztályokat, és vettem 6 Premium Spectre Packot, sikerült megnyitnom a Geth Engineert, és Geth Infiltratort, meg két Krogan Battlemastert, + pár fegyver fejlesztést.
Számomra úgy tűnik, hogy nagyobb valószínűséggel ad a játék olyan karaktereket, amik osztálya alacsony. -
Biztos hogy ő az? Én mondjuk nem voltam "pancser" és direkt szétnéztem körülöttem, de egyik társamat se láttam, illetve a ruhája is mintha más lenne + mintha a Földön Liarán lenne az arca előtt maszk (de lehet az csak cinematicban) -
RamsayBolton #15495 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem is szar érzés volt a "pancser - renegade" Shepardommal kinyírni Wrex-et a Citadellán... A Krogan szumma war asset vissza is esett 75-re a (a turian bombát is hagytam felrobbanni).... -
RamsayBolton #15494 Nem tudom, hogy volt e már ilyen kép, de ha igen akkor elnézést.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szóval a "pancser" Shepard-ommal (EMS = 1300) Liara holtteste a beam-nél
-
Már megoldottam. -
Caterpillar #15492 Igen! -
HELP. Valakinek megvan a batarian soldier? -
a mass effect wikin keress rá a biotic combo szóra. -
RAMyMamy #15489 én is valahogy így vagyok vele. a legelső, full paragon csaj shepim az abszolút kedvencem, akinek liara volt a szerelme. aztán csináltam még 3-4 másik karaktert, ebből 2 renegade volt, de nem az igazi velük játszani. pontosan azért, mert alapjáraton én is 'jó' embernek tartom magam, és nálam sem érvényes az, hogy a "cél szentesíti az eszközt", semmilyen helyzetben sem.
én pl. nem tudom elképzelni egyik férfi karakteremnek sem liarát li-ként, fingom sincs, hogy miért, de valahogy nem... csakis csaj shep jöhet szóba nála. :D -
http://masseffect.wikia.com/wiki/Mass_Effect_3 -
torma1 #15487 A kombók le vannak valahol írva? Mert azt észrevettem hogy pull+warp után robban az ellen. Mik vannak még? -
adeptnek a pisztoly a legjobb, és sokan talán le is becsülik a pisztolyokat, pedig szerintem hasznosabbak mint a smg-k. kifejezetten nagy sebzést lehet okozni, ráadásul nagyjából olyan sebességgel, ahogy az egérgombot tudja nyomni az ember. pl. a x-es phalanx teljesen király, és nem befolyásolja a cooldownt. egy scope-pal együtt simán lehet sniperkedni, főleg a carnifex-szel, aminek brutál sebzése van, ha egy stasis (főleg a megnövelt sebzéses fejlesztéssel) után fejest osztasz.
mondjuk ezzel kapcsolatban észleltem egy bugot, egyszer az asari adept kezébe adtam egy avengert, mert azt írta, hogy 200% a bonus, ehhez képest sokkal lassabb volt a cooldown.
igaz, adepttel sokszor még a pisztolyt sem használtam, csak nagy ellenfél ellen, mert igazából a biotikus erők, főleg a a kombók nagyon erősek. -
torma1 #15485 Milyen bónusz képességeket lehet szerezni a társaktól? Mennyit összesen? Már van egy pár. Romantikázni kivel lehet ha férfi vagyok? Ha netán Mirandával azt mikor lehetséges? Mivel ő nem csapattag. -
Caterpillar #15484 
Mindenesetre infi + shoti még csak csak elmegy, de pisztoly?
Az adept, meg nc... :) -
nem mondod.... -
forditva a jó a inf kezébe a sniper a biotikosok kezébe könnyebb fegyver mint a pisztoly -
Valaki magyarázzon el 2 dolgot nekem. Miért jó ha infi pisztollyal jön (azaz egyetlen fegyvere) és az asari adept sniperrel és assault rifle-vel(Nem tudja stasis nélkül eltalálni vagy mi a faszom) ? És ez a 2 gyöngyszem 2 magyar srác volt -
Milkoma #15480 Kihívást! :D
Kroganok ilyenek, tudom mert néha én is vagyok olyan hülye, hogy nem figyelem mit rakok be. Megvan a sentineles beállításom, de néha áttérek beszivárgóra és véletlen ugyan azokat rakom fel.