Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Hogy a karakter szint mennyire nem számít: 10. szint alatt simán be lehet alázni a 19-20. szintű társakat, de amint elérem a 14-15. szintet, egyből visszaesik a teljesítményem.
    Hogy mennyire nem számít a kaszt: a vanguard stílusa még mindig nem jön be nekem. A 10 wave alatt ha azt mondom 20 bc-t használtam már sokat mondtam. Hiába nincs sniper, a geth smg-vel ugyan úgy kempelek. Shotit alig használok. Egy helyben voltam a játék 75%-ban. Igaz hogy 16 szinten nyomtam, de ez nem sokat számít ha lényegében csak fegyvert használok és alig mozgok. És Tuchankán így is vagy első lettem, vagy második. (a kroganokat egyszerűen nem lehet felülmúlni)
    Hogy mennyire nem számít a létszám és a pálya: Négyen kezdtünk egy pályát. Az első emberke a 3. wave-nél szállt ki. Hárman elvéreztünk a 10. wave-nél. Erre felhúztam magam és el akartam indulni egyedül. Erre belépet egy szlovák srác. Ketten lenyomtuk a 11. wave-t Reactor-on amit még mindig nem sikerült megkedvelnem. Igaz hogy a srác nem ismerte az LZ-t, de túléltük.

Amikor silvert akarok nyomni, nem győzöm kiszórni a 4-8. szintű emberkéket. Amikor bronzot indítok akkor meg az esetek többségében 19-20. szintűek jönnek be. Silveren miért nem találnak meg? :/