Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Sir Quno Jedi
    Amúgy tényleg jó a krogan sentinel, én 10 teljes wave-et megcsináltam tök egyedül, pedig a 10-es az egy négyhelyes hekk volt, az má kicsit hirig volt nekem. Extraction-nél beszoptam. Kempelek a pálya másik végén, de úgy beszorított 2-3 hunter, ugyanannyi lángszórós, pár rakétás és prime, hogy rakéta híján onnan már nem tudtam kitörni. Még így is lett volna esélyem, de elbénáztam némi fedezékhasználati mizériával (ugye néha simán feláll a kari fedezélből, ha sokat ficeregsz, vagy oldalra túlfordulsz).

Szóval bármi más karival (főleg a mobil kasztokkal) gyorsabban megfeküdtem volna, még tán infivel is, mert egy hibás lépés és halott vagy, ez meg bírja.

Utána bepromote-áltam és az asari vanguardomat speceltem át párszor, hogy melyik a hatékonyabb, kezdem kiismerni, egész jó is tud lenni, csak nagyon-nagyon ésszel és óvatosan kell vele tolni.

Most meg egy salarian infitratort tolok éppen fel, sniperrel és álcából sebzésbónusszal, meg energy drain-nel, az gethek ellen nagyon pipec.