Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
újabban még egy silver sem nagyon jön össze, imádom, amikor a 10. hullámban elárasztják a csapatot a legütõsebb ellenfelek.
közben meg a bronz már csak arra jó, hogy biztonságban felhúzzam a karaktert és keressek egy kis kreditet, de különösebb kihívást nem jelent még alacsony szinten sem. egy magas szintû vanguarddal még fegyvert is alig sütök el bronzon.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Egyébként én csak smg-t nem használok mostanában, pont azt írtam hogy a "arifle"-t cseréltem távcsövesre. Bf2-t nyomtam elõtte, csapni való lövész voltam. De botok ellen meg jó vagyok, így hasznos volt becserélni. A hozzám hasonló láma lövészeknek meg annyi, hogy fel kell nyomni a HP-t/pajzsot, egy sebzõ skillt ami pár pillanatra bénít is és már elég egy lövés. (nekem olyan snpireom van ami egy lövésre 2 csíkot hagy az áldozat életébõl amit egy skill pont le is szed, ráadásul ha lebénítjuk, még könnyebb is eltalálni)
a nemesis az az, akinek a vörös célzófénye elvakít.
a reaperek a banshee-vel, amibõl silveren egybõl kettõ, mellé két brute, nem beszélve a revager-ekrõl, a geth-ek meg a tényleg sokszor észrevétlenül odalopakodó hunterekkel, meg a prime bénító lövéseivel tényleg sokkal veszélyesebb ellenfelek.
Nagyon keveset tudunk errol, sajnos nem volt egy normalis kerdezz-felelek sem a jatek vegen, azt nagyon hianyoltam.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szerintem pont eléggé elvan találva bronze/silver arány, tény,hogy randommal reaper is szopó tud lenni silveren,de hát randomtól többet nem várok el
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
inkább enyhén balancolniuk kellene a bronze és a silver közötti különbséget, mert a bronze, legalábbis egy már kicsit tapasztaltabb játékosoknak nagyon könnyû, míg a silver hozzá képest már igencsak kemény tud lenni. bár továbbra is állítom, hogy csak a csapaton múlik az egész, igaz, nekem mostanában ritkán jön össze egy jó csapat. a goldba már bele sem gondolok.
A halál csupán a kezdet...
Mondjátok hogy szerintetek egy ilyen megoldás nem lenne jobb, mint újraírni a már meglévõ történetet egy egyszerûbbre és kevésbé szomorúra.
megoldas: vegyel cukit : - LOFAZZT
megoldas 2: 2 kurva nagy pofon, hogy kapjon mar eszbe - <#eljen>#eljen> like
anti hero
Ez lenne a legeslegjobb út bioware számára szerintem. Így szinte mindnekit meg tudnának békéltetni anélkül, hogy másokat haragítanának magukra.
anti hero
Csak a te kedvedert meg 1x :
"A vanguard of the Reapers left behind to instigate their eventual return from dark space, Sovereign has spent the last 50,000 years in a state of near-constant hibernation, waking periodically to assess the evolution of organic races. It was the duty of the starship to bring about the next revolution of the cycle, and serve as the harbinger for the return of its kind by sending a signal to the keepers on the Citadel. This would make the keepers open the Citadel relay, a mass relay that leads to dark space, and usher the Reapers through."
A BW minek ad ki DLC-be egy jóféle lezárást? jó volt az. Most akkor magukat kérdõjelezik meg, hogy a BW ne tud írni forgatókönyvet.
Egyesek (akikbõl elég sok van, ezek szerint) mire nem képesek. nekem egyedül a londoni küldetés nem tetszett az egész játék során, amikor a két silót kell védeni, az elég gyenge, sõt mi több ötlettelen rész volt. viszont utána, az epilógus elég jó lett, ahogy EDI mondaná: Correct 😊
egyébként kár lebecsülni a snipert vagy az smg-ket. megfelelõ kezekben, megfelelõen fejlesztett karakterekkel nagyon is jól használhatók. pl. egy infiltrator - ha a képességeit fõleg a sebzésre fejleszted - igenis rendesen tud minden egyes lövéssel egy killt elérni, sokszor egy testlövés is elég, bár egy igazi player a headshot-ra megy. mert szerintem egy infiltratornak nem kell pajzs, meg meelee, meg több power damage...
Igen nagy baklövés lenne a BW-tõl ha nem adnának ki rövid idõn belül a multihoz még néhány pályát. Lehet késõbb lesz a multihoz is páncél DLC, nekem igazából olyan nagyon nem hiányzik. Nekem még az is tetszett hogy a kinézet testreszabhatóságát is lockolni kellett. Ami meg a fegyvereket illeti, elég nagy a választék, de úgy is van 1-2 darab amit jobban szeretünk / gyakrabban használunk a többinél. A soldiernél baromi nagy poén volt a "végtelen lõszer" (azért 500 töltényt úgy se lõ el senki egy hullám alatt) de most kipróbáltam az inf-el hogy csak sniper van nálam. Õszinte leszek, nekem egyáltalán nem hiányzott másodlagos fegyver. A 6 óra alatt kb kétszer volt olyan hogy kifogytam a 13 tölténybõl és nem csak hátra kellett fordulnom hogy tele tankoljak. De akkor is Banshee miatt kellett futnom, ellene meg pistoly vagy smg nem sokat segít, más fegyver meg olyan drasztikus mértékben emeli a rechargot hogy csak ezért a két alkalomért nem éri meg cipelni. Én inkább azt ajánlom hogy egy fegyót vigyünk amit tényleg tudunk is használni, ha van mellé pár sebzõ skill akkor bõven elég. Vannak nagyon hasznos skillek és ott minden tizedmásodperc sokat számít.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Azért idõvel remélem lesz lehetõség egy dlc-ben hogy testre szabhassam a páncélt ugyan úgy ahogy az egyjátékos módba.Meg vmi normális játékmód se ártana pl assault vagy hasonló,meg pár új pálya mert ez a 6db már kezd unalmas lenni.
Vicces egyébként hogyha Tali arcát nem bízzák a játékos fantáziájára akkor az a baj, ha meg a befejezésben sokat rábíznak a játékos fantáziájára akkor meg az a baj. Vannak akiknek semmi nem jó.

nekem jó volt az event
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
btw origin nevet,hogy kell kiírni név mellé forumon ?😛
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Parasite Eve 2, best game EVER!
valamint spikethrower shotit de azokhoz kevésbé van érzékem 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Elsõ végigjátszásra annyira beleéltem magam a játékba, hogy meg is feledkeztem arról hogy scriptelve van és tényleg csak azokat a mellékküldetéseket csináltam meg amiket a játék a képembe tolt. Így fordulhatott elõ hogy nem találkoztam Thane-el, meghalt Miranda, azt hittem hogy a románcot is kihagytam, de aztán rájöttem hogy csak hûséges voltam Jack-hez és azt vártam hogy esetleg õ is csatlakozik és nem csak egy szám lesz a War Assetben.
És ha már mellék küldetések, lenne egy kérdésem is. Aria megbíz hogy gyõzzek meg három bandavezért. Az egyikük el akarja intéztetni velem a turián tábornokot. Gondolom valahogy meg is lehet gyõzni,valami olyasmit szûrtem le hogy a C-SEC-en kívül is hozzá lehet juttatni fegyverekhez. Beszéltem is a szalári kereskedõvel, de azt végképp nem értem hogy õ mit akar. Egyrészt baromi gyorsan ledarálja, utána meg csak azt hajtogatja hogy neki nem kell pénz, csak valami ritka artifact vagy mi a fene. Szóval neki mit kell adni a boldogságához? És azt hol találom meg?
Ha teljes mertekeben o iranyitja a Reapereket, akkor mi az, hogy minden szintetkusnak hullnia kell, nem csak a Reapereknek? Meg egyaltalan! A Reaperek hihetetlenul fejlett A.I.-k nem kell fizikailag megsemmisiteni a testuket, eleg ha megsutik a programot..Marpedig 1 iranyito csak tartja veluk a kapcsolatot valahogy...
ME wikirol:"Sovereign is in fact an actual Reaper, a fully sentient and extremely powerful AI, which is why the geth obey its commands.
......
A vanguard of the Reapers left behind to instigate their eventual return from dark space, Sovereign has spent the last 50,000 years in a state of near-constant hibernation, waking periodically to assess the evolution of organic races. It was the duty of the starship to bring about the next revolution of the cycle, and serve as the harbinger for the return of its kind by sending a signal to the keepers on the Citadel. This would make the keepers open the Citadel relay, a mass relay that leads to dark space, and usher the Reapers through."
Az indoktrinációs videó meg jó példa arra hogy mindent meg lehet magyarázni.
Ami meg a PCG-s cikket illeti, azok alapján amiket írtatok, nem érdemes elolvasni. A GS-essel sem értek egyet mindenhol, errõl írtam is tegnap pár sort, de az is inkább játéktechnikai és dizájn, nem pedig a történetre vonatkozik. Azért jó tudni hogy a Reaperek már a szerkesztõségben vannak! 😄