22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Azokat a bioware social oldalán tudod beváltani a promó kódoknál, ha jól emlékszem.
  • Hoz_Hun
    Én sem kaptam még egy packot sem. Pedig regisztrálva van nálam az event. Rengetegen vagyunk így. Leállították a pack osztást, mert egy bugot kihasználva sokan több packot is összeszedtek. Van akinek már több N7 fegyvere is X lett. Van olyan is, aki véletlenül kapott többet. Sokan meg egyet sem vagy csak egyet. Állítólag banolások leszenek. Majd kiderül. Minden esetre addig nem osztják tovább a packokat míg rendet nem tesznek. Ez van.
  • Voronyezs
    Srácok, azért így a megvétel után másfél hónappal kb csak megkérdezem hogy amit adtak a játékhoz bónusz fegyver meg öltözet kódját hova a tökömbe kell beírni? :D
  • Negritis
    nekem megjött tegnap, annyi volt csak h a victory jóval hamarabb megjött
  • Darun
    Tegnap én is megkaptam. Nekem Crusader volt benne.
  • Anthrax
    Van olyan aki még nem kapta meg a commendation packet ? (rajtam kívül)
  • Lacoka12
    jön valaki játszani?
  • Negritis
    néha? :D
    ha 3 idiótát kapok akkor tuti bukta, mer ugye amit egyedül hoznál simán, ott szenvedsz hogy élessz is meg minden
    de ha 1 értelmes, 2 idióta akkor már lehet hozni

igazából a kretén-krogan idegesít aki 4 kör után első úgy h annyi pontja mint a másik 3nak együtt mer mindenkit berushol az utolsó 3 körbe meg többet fexik mint él
  • Darun
    Azért vannak vicces emberek. Tegnap a csávó még csak hajlandóságot sem mutatott rá hogy elinduljon az extraction felé. A hekkelést is egyedül csináltam. A 4 letöltésből hármat én csináltam úgy hogy össze-vissza kellett futkozni a pályán, tehát még csak nem is egymás mellett voltak. Igaz hogy ő lett a pont első, de aki nem képes arra hogy az utolsó 10 másodpercben elinduljon LZ-re, az játsszon egyedül. Kapot tőlem egy kick-et, erre megkérdezi hogy ezt miért kapta. Nah vajon miért?
  • Sir Quno Jedi
    Random csapattal van, hogy a bronze is hirig lesz néha. :D
  • Hoz_Hun
    Lovéban lehet jól összeszedni. Bár gyakaran nem éri meg sem a befektetett időt, pláne a cuccokat. Én elsősorban Silverre megyek, mert azt sikeresebben lehet framolni, de érdekes kihívás a Gold.
  • Sir Quno Jedi
    Én még sosenem toltam goldot. Azé silver csapattal szokott menni (ha kedvenc a karim), sőt gyakran (majd fele-fele) randommal is. DE azé goldba nem mertem még fogni. Meg értelmét sem látom, mivel úgyis kell oda egy durva jó szintű kari, az meg már hova felődjön??? Ha lehetne kapni olyasmit, amit CSAKIS gold-okért kapsz, na az más (ez silverre is jó lenne pl.)
  • sanyiiiii
    Nem szoktam túl gyakran randomokkal goldot játszani (nem akarom idegesíteni magam), de ezen a héten meglepő módon mindet nyertük. Tegnap épp reaperek ellen.
  • Negritis
    sztem mantis, könnyű snipa
    turretet lerakod elvonja a figyelmet, te meg távolról hentelsz
  • sanya200
    Valakinek van kedve tolni Goldon?Elegem van a random gold meccsekből semmi értelme.
  • ferenc001
    Quarian engineernek milyen fegyvert ajánlotok? Mivel egyik ME-ben sem mentem soha ezzel az osztállyal, ezért tippem sincs mit lenne érdemes használni.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy tényleg jó a krogan sentinel, én 10 teljes wave-et megcsináltam tök egyedül, pedig a 10-es az egy négyhelyes hekk volt, az má kicsit hirig volt nekem. Extraction-nél beszoptam. Kempelek a pálya másik végén, de úgy beszorított 2-3 hunter, ugyanannyi lángszórós, pár rakétás és prime, hogy rakéta híján onnan már nem tudtam kitörni. Még így is lett volna esélyem, de elbénáztam némi fedezékhasználati mizériával (ugye néha simán feláll a kari fedezélből, ha sokat ficeregsz, vagy oldalra túlfordulsz).

Szóval bármi más karival (főleg a mobil kasztokkal) gyorsabban megfeküdtem volna, még tán infivel is, mert egy hibás lépés és halott vagy, ez meg bírja.

Utána bepromote-áltam és az asari vanguardomat speceltem át párszor, hogy melyik a hatékonyabb, kezdem kiismerni, egész jó is tud lenni, csak nagyon-nagyon ésszel és óvatosan kell vele tolni.

Most meg egy salarian infitratort tolok éppen fel, sniperrel és álcából sebzésbónusszal, meg energy drain-nel, az gethek ellen nagyon pipec.
  • Sir Quno Jedi
    Szkópos Mattock a legütősebb, sokmindet próbáltam, de azzal pikkpakk le lehet szedni az ellenfeleket, közelről is és messziről is. ÉS szépen üt, mint egy sniper.

Ellenben a falcon az gáz. Asszongya gánátvető-e, akko mér kell bronze-on 3-4 lövés egy geth trooperbe belőle???? Lassú, pontatlan és hatékonysága zéró, lőszer alig van hozzá, pedig a legdurvább tárnövelőt tettem be hozzá.
  • Anthrax
    20 perc alatt csináltuk meg fent, annál gyorsabban nem hiszem,hogy lehet ott
  • Negritis
    nálam design KI szal fel se tűnt :D
  • Coolfire
    Már vagy 2 napja ilyen.:)Azt hittem észrevettétek.:)Valaki belenyúlt a "téma karbantartásába"?Szólj egy modinak.
  • SZEG007
    vindicator kell:)
  • Negritis
    érdekes a turian senti, de a tech armor nekem már human sentin se volt bejövős, viszont a warp-overload gyilkos tud lenni együtt :D
    már csak a fegyót kell kitalálni mellé (igazából vmi pisztoly kéne, de abból nincs jó) revenant nem rossz, de ide nem illik
  • Negritis
    asszem megyek tolok 1 randomot míg kezdődik a LAC-LAL meccs :D
  • Sir Quno Jedi
    Öcsém... lent volt pár percet taskbaron így és most beadta, hogy lone survivor (pedig ott voltak a többiek is), hmmm... ez még mindig jobb, mint az, hogy ma több full játékot buktam a végén exp és pénzestűl mert leszakadt. Hallelujja!
  • Sir Quno Jedi
    momentán nekünk az extraction is sikerült, bár hirig volt, de aztán csak forog a loading disc-es felirat és vége, semmi, imádom ezt a programot...
  • morzsi555
    wave 11-ért úgyse kapsz creditet, csak xp-t.
  • Fpocok
    Ez legyen a legnagyobb gondot :D Hogy nincs meg full extract.
  • kokos
    AHA!ejej
  • sanya200
    sever meg má megint áll!!!
  • sanya200
    Ez a k*rva vangard má wave 11 és ott ugrál a pálya végén persze meg is ölik azt van vissza 20mp persze én visszaértem de nem kaptuk meg a full extractiont.Ha legközelebb vangard lesz a csapatba én kilépek vagy kirugatom, max asari vangard az nem ugrál bele az ellenfelek közé.
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem nem lépked ki senki, szarakodnak a szerverek. Nekem má meccset sem talál, vagy kivág belőle idővel stb. Én mára asszem kiszálltam ebből a "mókából", majd egy kevésbé lagosbugosszkadásos időben...
  • BoneDragon
    A jó édes ... akik kilépnek. 2 goldot is buktam emiatt. Egyik 10 wave, másik 7 wave közbe... Ráadásul silverből is kilépkednek. Mai 6 meccsből 2-öt tudtam befejezni...
  • TVelvet
    :DDDD Mekkora a topic :P
  • morzsi555
    Idióta. Nem azért megy midenki oda, mert grabelni akar, hanem mert így lehet leggyorsabban megcsinálni.
  • Sir Quno Jedi
    Na kipróbáltam ezt a hurricane-t. Nos ezzel két lépésről nehéz eltalálni egy tehenet. Lő az mindenhova, csak ahova a cső néz, oda nem. :DDD Amúgy meg lehet ezt is tanulni használni, csak húzós messzire, sőt közelre is van, hogy fél tár és a veled szemben pár centire álló ellenség néz, hogy tee most mire lőttél. :D
  • gosumofo
    farmville topik lol
  • Tatyla
    megkérem aki belebabrált a témába állítsa vissza köszi :(
  • Tatyla
    na kiesett a special spectre-böl az m98 widow I
  • Sir Quno Jedi
    jah, publicban nagyon nyűgös most, de privát sem 1xűbb olykor...