Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet goldon is érvényesülni de csak egy értelmes jól összeszokott csapattal.Hányszor szívtam már én is silveren, sose azt csinálják amit kéne, ha egy célpontot kéne kiiktatni akkor is a pálya másik végébe lõdöznek .Aztán csoda ha egyedül elhúllok me ki akarom lõni.A másik allergiásak a rakátára,inkább lõdöznek fél órán keresztül minthogy használják.Meg szeretem mikor silverre bejön egy lvl 2 soldier vagy akármi,tiszta élvezet.Oda minimum kéne egy lvl15.Bírom hogy volt olyan már az elsõ körben egyedül maradtam mert megfeküdt mind a 3.

Anthrax
Én goldot csak teamben csinálom, ott mindig sikerül még reaper ellen is , randommal meg se probálom, esélytelennek tartom.

Szerintem is pont ezért emlegetik egyesek a rossz egyensúlyozást. A Bronz túl könnyû, a Silver túl nehéz. A Bronzot egy max 50-es csapattal 5 survival levellel meg lehet csinálni, a Silveren meg a tapasztaltabb játékosokkal is úgy elvérzünk a 10 körben hogy rossz nézni. Már ha eljutunk odáig. Ezek után Goldal nem is próbálkozok. Én is csak azért nyomom a Bronz köröket, mert kell a kredit és mert még csak a soldier érte el a lvl 20-t.
koschwarz
nekem eddig egy gold sikerült, az is cerberus ellen.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
egyébként gold körök hogy sikerülnek? én néha mikor elérem egy karakterrel a 20-as szintet, mielõtt bedarálnám a promote-ba, megpróbálok egy-két goldot, de szánalmas végbe fullad a próbálkozás mindig 😄

újabban még egy silver sem nagyon jön össze, imádom, amikor a 10. hullámban elárasztják a csapatot a legütõsebb ellenfelek.

közben meg a bronz már csak arra jó, hogy biztonságban felhúzzam a karaktert és keressek egy kis kreditet, de különösebb kihívást nem jelent még alacsony szinten sem. egy magas szintû vanguarddal még fegyvert is alig sütök el bronzon.

Még szerencse hogy nem soha nem keverem a dolgokat! 😄 Egyébként a vörös fény már nem vakít el, mióta az assault rifle-t sniperra cseréltem 😄

Egyébként én csak smg-t nem használok mostanában, pont azt írtam hogy a "arifle"-t cseréltem távcsövesre. Bf2-t nyomtam elõtte, csapni való lövész voltam. De botok ellen meg jó vagyok, így hasznos volt becserélni. A hozzám hasonló láma lövészeknek meg annyi, hogy fel kell nyomni a HP-t/pajzsot, egy sebzõ skillt ami pár pillanatra bénít is és már elég egy lövés. (nekem olyan snpireom van ami egy lövésre 2 csíkot hagy az áldozat életébõl amit egy skill pont le is szed, ráadásul ha lebénítjuk, még könnyebb is eltalálni)
Anthrax
Engem legjobban geth hunter zavar, goldon már szép tömegben jönnek és eléggé szopás mikor megtalál az egyik, a másik rohadt idegesitõ a reaper swarm és a banshee dot 😄

koschwarz
szerintem a phantomra gondolsz, aki ott terem és felszeletel 😄
a nemesis az az, akinek a vörös célzófénye elvakít.

koschwarz
ja, kétségtelen, hogy a nemesis nem egy túl veszélyes ellenfél, de hát kell egy ilyen is 😄 épp elég a fantommal szívni. de tény, ha cerberus az ellenfél, akkor azért mindig egy kicsit nyugodtabb vagyok 😄
a reaperek a banshee-vel, amibõl silveren egybõl kettõ, mellé két brute, nem beszélve a revager-ekrõl, a geth-ek meg a tényleg sokszor észrevétlenül odalopakodó hunterekkel, meg a prime bénító lövéseivel tényleg sokkal veszélyesebb ellenfelek.

PiszkosFred
Mert valoszinu a Crucible nelkul "hasznalhatatlan" a Catalyst, vagy limitalt a lehetosege, vagy a fene tudja 😊 A lenyeg, hogy nem volt meg a lehetosege, mert akkor megtette volna Keeperek vagy Sovereign nelkul, az elozo ciklusokban.

Nagyon keveset tudunk errol, sajnos nem volt egy normalis kerdezz-felelek sem a jatek vegen, azt nagyon hianyoltam.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Vsz nem csak a nemesisre igaz. Mondjuk engem már szeletelt fel egyszer, mert annyira kempeltem hogy em vettem észre. Más kérdés hogy nem volt csapatmunka, a kutya nem fedezte a hátam, ezért történhetett meg. De pl azt vettem észre hogy ha elkezdek valamit aktiváln/deaktiválni, még ha lát is az ellenfél, alig lõ rám, csak állna ott mint a szobrok. Aminek persze én örülök mert nem szeretnék letolt gatyával meghalni. Egyébként tényleg nehéz normális csapatot összeszedni. Legutóbb pl négyszer egymás után még arra sem vette a fáradtságot a csapatom fele hogy odaballagjon az extraction-re. :/
Szerintem is túlzás. Útálom a végét, de ez szerintem is túlzás.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Anthrax
nemesissel a következõ a probléma,hogy nem csinál semmit azon kívül,hogy beáll sarokba és onnan kinézve lõ egyet, és kész, oda rohansz hozzá és rálõsz akkor vagy keres másik lyukat vagy ott marad, ás néz bambán
Szerintem pont eléggé elvan találva bronze/silver arány, tény,hogy randommal reaper is szopó tud lenni silveren,de hát randomtól többet nem várok el

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De még mindig nem érted! Ha ott van Cata, akkor miért nem tesz semmit? Miért nem hívja a Reapereket már az elsõ részben? És a másodikban? És a harmadikban? Mert baromira nem õ hívta õket ide.
Na de most tényleg! Azok akik elégedetlenek, mit gondolnának egy ilyen megoldásról? Ha valamennyire tetszik nektek az ötlet, lehet megírom a hivatalos fórumon. Ha elég pozitív visszajelzés jönne rá talán bioware is felfigyelne, de ha már nektek sem jön be az ötlet, akkor nincs értelme, mert akkor a hivataloson is csak szétcincálnának érte 😄

koschwarz
miért, mi van a nemesis-sel?
inkább enyhén balancolniuk kellene a bronze és a silver közötti különbséget, mert a bronze, legalábbis egy már kicsit tapasztaltabb játékosoknak nagyon könnyû, míg a silver hozzá képest már igencsak kemény tud lenni. bár továbbra is állítom, hogy csak a csapaton múlik az egész, igaz, nekem mostanában ritkán jön össze egy jó csapat. a goldba már bele sem gondolok.

Igen pontosan ez a kerdes es a logikai bukfenc😄 Ezert nem passzol -szerintem- a 3 befejezese az 1. reszhez (meg ugy altalaban semmihez...Sovereign cselekedetei feleslegesnek tunnek annak fenyeben, hogya fonok ott terpeszkedik a Citadellan, sot teljesen illogikusnak, hiszen csak annyit ert el, hogy felhivta a Repaerekre a figyelmet (persze nem igy tervezte😄)
Azért kellett hátrahagyni, mert A Cata a Citadellához van kötve. És az elsõ részben pont az derül ki hogy a Sovereign-nek kéne megnyitni a kaput a Reapereknek. Ha nem lenne rá szükség, akkor minek az elsõ rész felhajtása? Miért nem hívja õket a Cata?
Marci0115
Anthrax
Ettõl a multi bufftól még mindig cerberus lesz a leggyengébb , nemesis-vel csinálnának valamit végre

Fenrir
Megtaláltam a changelog-ot a multiról. Ezek szerint dolgoznak azért rajta a háttérben.

Katt.

A halál csupán a kezdet...

Mondjuk a tobbi faj rapippant rendesen..a relayek megsemmisulesevel az osszes flotta ott maradt a Foldnel...Igazi multkulti lesz (meg akkor is ha a FLT meghajtassal azert el tudnak maszni erre-arra kolonizalni.
Vagy mentõakció Shepard megmentésére a piros befejezés után 😄

Mondjátok hogy szerintetek egy ilyen megoldás nem lenne jobb, mint újraírni a már meglévõ történetet egy egyszerûbbre és kevésbé szomorúra.

nemtudom valami gyoker elkenyeztetett gyerek kepe ugrik be, akinek anyu nem vett cukit es most visit mint a faba szorult fereg...

megoldas: vegyel cukit : - LOFAZZT
megoldas 2: 2 kurva nagy pofon, hogy kapjon mar eszbe - <#eljen> like

anti hero

A befejezés megváltoztatásával Bioware csak csöbörbõl vödörbe kerülne. Én azt tudnám elképzelni, ha olyan DLC-ket adna ki amelyek segítenének megértetni az egész kérdéskört a befejezés kapcsán. Aztán nem vacakolni dlc-kkel hanem kiadni egy teljes kiegészítõt ami nem shepard szempontjából játszódna, hanem belebújhatnánk mások bõrébe, és a csata alatt és után játszódna. Pl Heckett bõrében az általunk összeszedett war assetbõl irányítani a csapatokat a harcban, ahol a cél hog minnél tovább ki kelljen húzni a csata menetét, vagy Joker bõrébe bújva megiserni hogy mi történt a Normandyval miután otthagytuk. Vagy Anderson bõrében irányítani a londoni csatát beleértve a megmentett csapattársakat, majd befejezésként minden túlélõ csapattárs megkapná a maga kis epilógusát, illetve a befejezés által hagyott kérdéseket feltölteni válaszokkal.

Ez lenne a legeslegjobb út bioware számára szerintem. Így szinte mindnekit meg tudnának békéltetni anélkül, hogy másokat haragítanának magukra.

en barmelyik karival megyek mindig cska 1 stuki van nalam, full eleg

anti hero

Es? Most hogy jon ez ide? A kerdes az volt, hogy
Minek kellet hatrahagyni Sovereign-t, ha a fonoke is ott van?
Csak a te kedvedert meg 1x :
"A vanguard of the Reapers left behind to instigate their eventual return from dark space, Sovereign has spent the last 50,000 years in a state of near-constant hibernation, waking periodically to assess the evolution of organic races. It was the duty of the starship to bring about the next revolution of the cycle, and serve as the harbinger for the return of its kind by sending a signal to the keepers on the Citadel. This would make the keepers open the Citadel relay, a mass relay that leads to dark space, and usher the Reapers through."
Prince23
Na ez azért már túlzás

A BW minek ad ki DLC-be egy jóféle lezárást? jó volt az. Most akkor magukat kérdõjelezik meg, hogy a BW ne tud írni forgatókönyvet.

Egyesek (akikbõl elég sok van, ezek szerint) mire nem képesek. nekem egyedül a londoni küldetés nem tetszett az egész játék során, amikor a két silót kell védeni, az elég gyenge, sõt mi több ötlettelen rész volt. viszont utána, az epilógus elég jó lett, ahogy EDI mondaná: Correct 😊

Te játszottál az elsõ résszel? Sovereign éppenséggel ki akarja javítani a Citadellán lévõ adást, amit az utolsó életben maradt prothean tudósok(éhen haltak a citadellán, mert ugye csak oda tudtak menni) eltérítettek, ezért nem tudták fogni azt az Õrzõk. Ezért ment oda. Az õrzõk nyitják a Citadell-án lévõ Relét(nem azt a picit, azt is a protheran tudósok csinálták), miután megkapták a jelet. Mivel nem tudták fogni a jelet mert el volt térítve, azért ment oda Sovereign (már több száz éve tervezte ezt a tervet), hogy kijavítsa. Sovereign pedig egy hátrahagyott figyelõ volt, semmi más.
Hat nem tudom:S Bem emlekszem mar pontosan, de mintha valami olyasmit mondana, hogy a Citadellahoz csatolt Crucibel uj lehetosegeket nyit meg a szamara es ezek a valaszthato befejezesek...Nekem ez epic failnek tunik, ennel meg 1 c64-es 2 soros basic program is tobb lehetoseget biztosit. Elvileg a reaperek az o krelmanyai....Ehh akarhogy is, nekem nem igazan logikus es ertelems a befejezes...Sot a ciklus megmagyarazasa sem..."Azert hozunk kaoszt es pusztulast, hogy ne legyen kaosz es pusztulas" vagy valami ilyesmi...meh.."The Catalyst controls the Reapers. It developed a system for wiping out the most advanced civilizations (in theory, to bring order to chaos brought on by highly sophisticated synthetic life), leaving the younger, less developed races to advance and encounter the cycle in the future."
Nem😊 Sovereign nem akar aktivalni semmit. Egyetlen dolga van -elvileg-, hogy ha a fejlettseg eler 1 bizonyos szintet, akkor hivja a tobbieket. Amugy gondolj csak bele. A Citadellan vannak a kovetsegek, a technolgia minden formaja ide fut be eloszor...ez az abszolut kozpont..1 AI-nak eleg atnyalaznia az uzeneteket, figyelegetni a kamerakat (sot ezt se kell, ott vannak a robotjai erre)
koschwarz
egyértelmû, hogy egy fegyver is elég. ha éppen valaki nem tud felszedni a pályákon heverõ ládákból ammot, akkor felhasznál egyet az ammo pack-ból, amibõl van nekem több mint 50...ez az egy dolog bosszant egy kicsit, ebbõl kapok szinte mindig veterán pack-ból, de medigelt szinte alig.

egyébként kár lebecsülni a snipert vagy az smg-ket. megfelelõ kezekben, megfelelõen fejlesztett karakterekkel nagyon is jól használhatók. pl. egy infiltrator - ha a képességeit fõleg a sebzésre fejleszted - igenis rendesen tud minden egyes lövéssel egy killt elérni, sokszor egy testlövés is elég, bár egy igazi player a headshot-ra megy. mert szerintem egy infiltratornak nem kell pajzs, meg meelee, meg több power damage...

Nyugodtan mondhatja bárki hogy nekem se jó semmi (ami majdnem igaz is) de ez a Tali sem nyerõ. Pont ez az, ha már alien, akkor ne egy ember nõ legyen hályogos szemmel! Az aszáriknak csak a bõrszínét meg a haját változtatták meg, még is elég volt ahhoz hogy idegen benyomást keltsenek. De ennél a képnél még arra sem vették a fáradtságot hogy kicsit átrajzolják "pl kék bõr, meg valami emberitõl elütõ jellegzetésség, bármi).

Igen nagy baklövés lenne a BW-tõl ha nem adnának ki rövid idõn belül a multihoz még néhány pályát. Lehet késõbb lesz a multihoz is páncél DLC, nekem igazából olyan nagyon nem hiányzik. Nekem még az is tetszett hogy a kinézet testreszabhatóságát is lockolni kellett. Ami meg a fegyvereket illeti, elég nagy a választék, de úgy is van 1-2 darab amit jobban szeretünk / gyakrabban használunk a többinél. A soldiernél baromi nagy poén volt a "végtelen lõszer" (azért 500 töltényt úgy se lõ el senki egy hullám alatt) de most kipróbáltam az inf-el hogy csak sniper van nálam. Õszinte leszek, nekem egyáltalán nem hiányzott másodlagos fegyver. A 6 óra alatt kb kétszer volt olyan hogy kifogytam a 13 tölténybõl és nem csak hátra kellett fordulnom hogy tele tankoljak. De akkor is Banshee miatt kellett futnom, ellene meg pistoly vagy smg nem sokat segít, más fegyver meg olyan drasztikus mértékben emeli a rechargot hogy csak ezért a két alkalomért nem éri meg cipelni. Én inkább azt ajánlom hogy egy fegyót vigyünk amit tényleg tudunk is használni, ha van mellé pár sebzõ skill akkor bõven elég. Vannak nagyon hasznos skillek és ott minden tizedmásodperc sokat számít.
Amennyire nekem lejött, de lehet tévedek, a "god child" a Citadellán egy a Reapereknél is magasabb létforma. Õ alakította ki a ciklust és tartja fenn, de nem szól bele (amolyan fõ Reaper). Nem segíti a Reapereket, ahogy mást sem. Addig ott van, míg egy arra érdemes fel nem fedi és nem bizonyítja, hogy érdemes arra, hogy megtörje a ciklust. Az én számomra a Paragon döntésben Shepard, aki bizonyította, hogy érdemes megszakítani a ciklust egy fõ Reaperré változik. Átveszi a helyét. A Reaperek helyzete nem változik, csak a "vezetõ" cserélõdik le. De ez csak az én elméletem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ja megnéztem mit adnak multiba, hát sok értelmeset nem kapta,, egy fegyver n7 valiant meg egy cleymore upgrade aztán jóvan.A többi csak a szokásos, medigél meg rakéta azt jóvan.Egyébként csak én hiányolom hogy a páncélt nem lehet testreszabni,Csak szinezni.Akkor már átemelhették volna a single-bõl az egészet hogy te döntöd el mit veszel páncélra meg milyen fegyvert használsz és milyen upgradet használsz rá.Mert ez így fos sztem.Annyi szar smg cuccott kaptam már holott az életbe nem használtam és nem is fogom aztán a helyet meg foglalja úgye mert nem használom fel.De így van pl snipernél is itt nálam nem jön be.Vagy nehézpisztoly és/vagy shotguna abból is az a geth plasmagun az bejön.Közelre és távolra is egyaránt használható és valamennyire követi az ellenfelet is ha rendesen célzol.A cleymore is fasza de az csak közelre távolra nem ér kutyagumit se szerintem.
Azért idõvel remélem lesz lehetõség egy dlc-ben hogy testre szabhassam a páncélt ugyan úgy ahogy az egyjátékos módba.Meg vmi normális játékmód se ártana pl assault vagy hasonló,meg pár új pálya mert ez a 6db már kezd unalmas lenni.

Egyébként szerintem túlzás hogy ezen akadnak ki a népek. Persze jófejség lett volna bw-tõl hogy ha már saját maguk kifutottak az idõbõl akkor egy fanartot használtak volna fel, de én nem ismertem a képet, így egyáltalán nem érdekelt hogy honnan van. Örültem hogy látom Talit, és annak is örültem, hogy mégsem nagytotálban élõben láttuk az arcát, hanem egy kicsi és homályos képen.

Vicces egyébként hogyha Tali arcát nem bízzák a játékos fantáziájára akkor az a baj, ha meg a befejezésben sokat rábíznak a játékos fantáziájára akkor meg az a baj. Vannak akiknek semmi nem jó.

Szürke hályog befigyel.
Egy fanart a kép alapján

Anthrax
Eventtel nem volt bajom ,legalább gold reaperezhettem 😄 De a rewardok szarok 😄

talyta-nak kell írni 😄

nekem jó volt az event

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

PiszkosFred
Egyik bolygot szkennelve jutsz az artifacthoz, amit majd vissza kell vinned a kereskedohoz, es amiert cserebe hajlando bizniszelni a tabornok erdekeben.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Anthrax
Ez az event reward 1 kalap szar komolyan, victory pack=recruit pack , másik pack olyat dob amit nem használok,de ez az én dolgom, de jobb lett volna ha választhatnék

btw origin nevet,hogy kell kiírni név mellé forumon ?😛

Vraaanyek
Mimimi??? én ezzel hogy a fenébe nem találkoztam?

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Fpocok
Nálam a BF3 is állandóan crashelt. Szar az origin. Tört verzió nem csinált ilyet.

Parasite Eve 2, best game EVER!

nah sikerült nyitni egy n7 hurricanet 😄 végre van értelmes smg-m 😄
valamint spikethrower shotit de azokhoz kevésbé van érzékem 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Én nem merültem el túl mélyen a ME világában, lehet hülyeséget fogok mondani, akkor majd valaki okosabb kijavít. A Catalyst a Citadellához van kötve. Igaz hogy minden infó ide fut be, de nem tudom van e közvetlen kapcsolat a Citadella és az õket lakó fajok között. Sztem nincs. Elég ha arra gondolsz hogy az Õrzõk mûködését sem érti senki, gyakorlatilag õk mûködtetik a Citadellát, a többi faj csak használja és ott laknak, de nem értik hogy hogy mûködik. Hogy miért nem a Cata aktiválja a Citadellát, miért kell neki ehhez a Sovereign, azt nem tudom, de erre is biztos van magyarázat. A szükségességét én abban látom, hogy õ bárhol szinte azonnal be tud avatkozni és indoktrinálni tud bárkit akire szükség van. A Cata-nak ez elég nehéz lenne a Citadellhez kötve. Nem tudom az kiderült e egyáltalán hogy a Cata is tud e indoktrinálni vagy csak a Reaperek.
Az elmúlt pár órában újra elkezdtem a ME3-t. Ezúttal az elsõ, nagyrészt paragon Shepet importáltam. Azért elég zavaró hogy default fejjel kellett indítanom, ez elég komolyan illúzióromboló volt. De negyed óra keresgélés után meguntam a dolgot és elkezdtem. Fura hogy második végigjátszásra, még a játék elején nekem is az ugrott be hogy mi van ha azt a gyereket csak Shep látja? Fura hogy "álmában" is õ jelenik meg és a Catalyst is az õ alakját veszi fel.

Elsõ végigjátszásra annyira beleéltem magam a játékba, hogy meg is feledkeztem arról hogy scriptelve van és tényleg csak azokat a mellékküldetéseket csináltam meg amiket a játék a képembe tolt. Így fordulhatott elõ hogy nem találkoztam Thane-el, meghalt Miranda, azt hittem hogy a románcot is kihagytam, de aztán rájöttem hogy csak hûséges voltam Jack-hez és azt vártam hogy esetleg õ is csatlakozik és nem csak egy szám lesz a War Assetben.

És ha már mellék küldetések, lenne egy kérdésem is. Aria megbíz hogy gyõzzek meg három bandavezért. Az egyikük el akarja intéztetni velem a turián tábornokot. Gondolom valahogy meg is lehet gyõzni,valami olyasmit szûrtem le hogy a C-SEC-en kívül is hozzá lehet juttatni fegyverekhez. Beszéltem is a szalári kereskedõvel, de azt végképp nem értem hogy õ mit akar. Egyrészt baromi gyorsan ledarálja, utána meg csak azt hajtogatja hogy neki nem kell pénz, csak valami ritka artifact vagy mi a fene. Szóval neki mit kell adni a boldogságához? És azt hol találom meg?
A [befejezesrol:
Emlekszik meg valaki Sovereign-re? Az 1. reszben felbukkano Reaper ORSZEM, "aki" az elmult 50k ev nagyobb reszeben szunyokalt es csak neha nezett korul, hogy hol tart a galaktikus fejlodes...Ha a kiskolyok iranyito az osszes faj kozponti bazisaban (Citadel)lebecol, akkor minek is kell orszem?
Ha teljes mertekeben o iranyitja a Reapereket, akkor mi az, hogy minden szintetkusnak hullnia kell, nem csak a Reapereknek? Meg egyaltalan! A Reaperek hihetetlenul fejlett A.I.-k nem kell fizikailag megsemmisiteni a testuket, eleg ha megsutik a programot..Marpedig 1 iranyito csak tartja veluk a kapcsolatot valahogy...
ME wikirol:"Sovereign is in fact an actual Reaper, a fully sentient and extremely powerful AI, which is why the geth obey its commands.
......
A vanguard of the Reapers left behind to instigate their eventual return from dark space, Sovereign has spent the last 50,000 years in a state of near-constant hibernation, waking periodically to assess the evolution of organic races. It was the duty of the starship to bring about the next revolution of the cycle, and serve as the harbinger for the return of its kind by sending a signal to the keepers on the Citadel. This would make the keepers open the Citadel relay, a mass relay that leads to dark space, and usher the Reapers through."
Nekem eddig csak egyszer vesztette el a kapcsolatot a szerverrel. Zavaróbb mikor becsatlakozol valahová és a kedves leader akció közben kilép. Az pl szívás.

Az indoktrinációs videó meg jó példa arra hogy mindent meg lehet magyarázni.

Ami meg a PCG-s cikket illeti, azok alapján amiket írtatok, nem érdemes elolvasni. A GS-essel sem értek egyet mindenhol, errõl írtam is tegnap pár sort, de az is inkább játéktechnikai és dizájn, nem pedig a történetre vonatkozik. Azért jó tudni hogy a Reaperek már a szerkesztõségben vannak! 😄