Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
én úgy szoktam fejleszteni a karaktereimet, hogy eleve általában azt indítom el, ami a legmagasabb szintű a dobozból kapott xp-k miatt. aztán a karakter leghasznosabbnak tűnő powerjét vagy képességét felnyomom maxra bronzon. utána meg elkezdem a többire úgy egyenletesen osztogatni a pontokat, úgyhogy egy 10-12-es karakter már játszható lesz silveren is.
most pl. egy human engivel az overload-ot szinte azonnal majdnem maxra tudtam fejleszteni, és az überdurva power. tegnap este a bronze köröket plyan szinten nyomattuk, hasonló szintű társaimmal, hogy szó szerint nem volt esélyük az ellenfeleknek. igaz, egy gránát képes volt kicsinálni.
kíváncsi vagyok, silveren mennyire lesz jó az overload, de nagyon bírom, főleg hogy áthúz két másikra is, ráadásul mire összeszedik magukat, már megy is a következő :D
igen jó tömegkezelési módszer.
hétvégén a 20-as quarian infiltratorral hostoltam random gold meccseket. az a jó a goldban, hogy már nem kell a +10% xp-vel törődni, és be lehet állítani az ellenfelet és a helyszínt is. de így is csak a 10. kör volt a legjobb eredmény, 18-20-as társakkal. én mindig elhasználtam a 3 rakétámat, de nem volt elég. goldra csakis max karakterekkel, max felszereléssel lehet menni, egyébként nincs értelme.