22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Sir Quno Jedi
    Ja lev1-es kari nálam is lett dögivel, pedig mind 20-as volt. :D
  • Negritis
    múltkor norgiiékkal mentem én is az egyetlen sikeres goldom (többi random bukta volt) rendes AR nélküli drell vanguval voltam és próbáltam nem hátráltatni őket, viszonylag simán ment

15 szint környékétől már nincs olyan jelentős különbség hogy ennyit számítson
    amúgy én szivesen mennék goldot, de jelenleg csak a sala infim magasabb szintű(többit promoztam) és azzal is tanulás fázist zúzom
  • sanya200
    5 gold meccs után kaptam 1db hasznos upgradet egy geth plasmagun X-es upgrade és ennyi, 1db fegyvert se, csak szokásos karakter traininget.
    Amúgy 3-an is lenyomtuk a goldot, 4en kezdtük de wave 6 körül lelépett a 4.ik.De be tudtuk fejezni, full extraction :D
  • Anthrax
    Utolsó mondatoddal nem értek egyet, nem kell 20as karakter mehetsz jóval kisebbel is, próbáljátok cerberust szerintem még az a legkönnyebb goldon. Akiknek megy silver próbáljátok be. Van itt elég ember forumon akivel lehet menni, akár felvehettek engem is jövök szivesen.
  • koschwarz
    én úgy szoktam fejleszteni a karaktereimet, hogy eleve általában azt indítom el, ami a legmagasabb szintű a dobozból kapott xp-k miatt. aztán a karakter leghasznosabbnak tűnő powerjét vagy képességét felnyomom maxra bronzon. utána meg elkezdem a többire úgy egyenletesen osztogatni a pontokat, úgyhogy egy 10-12-es karakter már játszható lesz silveren is.

most pl. egy human engivel az overload-ot szinte azonnal majdnem maxra tudtam fejleszteni, és az überdurva power. tegnap este a bronze köröket plyan szinten nyomattuk, hasonló szintű társaimmal, hogy szó szerint nem volt esélyük az ellenfeleknek. igaz, egy gránát képes volt kicsinálni.

kíváncsi vagyok, silveren mennyire lesz jó az overload, de nagyon bírom, főleg hogy áthúz két másikra is, ráadásul mire összeszedik magukat, már megy is a következő :D
    igen jó tömegkezelési módszer.

hétvégén a 20-as quarian infiltratorral hostoltam random gold meccseket. az a jó a goldban, hogy már nem kell a +10% xp-vel törődni, és be lehet állítani az ellenfelet és a helyszínt is. de így is csak a 10. kör volt a legjobb eredmény, 18-20-as társakkal. én mindig elhasználtam a 3 rakétámat, de nem volt elég. goldra csakis max karakterekkel, max felszereléssel lehet menni, egyébként nincs értelme.
  • Sir Quno Jedi
    Jaja éjjel és hajnalban lehet legjobban gammálni, csak éppen aztán hajnalban kelek és megyek melózni, így az alvás az nem szokott ilyenkor befigyelni. Evvan, mosottszar effektus.
  • Hoz_Hun
    Ezért multizom én éjjszaka. Előtte meló, aztán család. Aludni meg minek... :)
  • Negritis
    egyetemi lét előnyei és hátrányai :D
    amúgy mivel nem szeged így skippelem :D
  • Vraaanyek
    Én meg megjelenés óta kb. összesen 4 órát, ha multiztam, szintén meló meló hátán, szabadidőben meg elsősorban asszonyka :P na majd húsvétkor ő dolgozik, úgyhogy végre kicsit belevethetem magam talán :D PlayIt-re valaki tervez menni amúgy??
  • Sir Quno Jedi
    hehe, de jó valakinek, én hajnaltól-estig melózom (most "csak" estig), aztán este folytatom otthonról... :D

De remélem kihúzom és lesz egy kis játék is...tán...
  • Negritis
    nah suli mára off :D ha vki menne silverre vagyok originen :P
  • Hoz_Hun
    Én sem vagyok multis ember, de az ME valahogy jól ki van találva. A Gold azért jó, mert igazán kiütközik, mi a gyengélye és erőssége, mind neked, mind a kasztnak, amit irányítasz és persze az ellenfeleknek.
  • Hoz_Hun
    Ja, akkor félre olvastam. Azt hittem csak fegyversebzésre gyúrsz. :)
  • Sir Quno Jedi
    Háde pont ezt csinálom, powerekre gyúrok. Sokszor a két fontosabbik már maxos, mikor alaphp-val mászkálok még. Ezt írtam én is.
  • Sir Quno Jedi
    Én ugye nem vagyok egy túl jó reflexű tps-fps játékos, így nem játszom multiban sem ilyesmit általában, ha nem muszáj. Engem inkább a management és RPG/fejlődés rész érdekel. Az hogy lehet fejlesztgetni a karikat, venni ezt-azt, upgrade-elgetni stb. Ez ami izgat benne. Pl. az autóversenykeet is rühellem, de a GT3-mal éveket elszórakoztam, mert van bazi nagy istálód, lehet adni-venni a kocsikat, tuningolni stb. tök jó buli.

Pl. a Borderlands-et is sokat toltuk coop-ban, mert tök jól lehet benne fejlődni, fegyókat gyűjtögetni, saját harci stílust kidolgozni, csapatmunkát jól összehangolni.

Alpvetően ez a ME multi sem érdekelt eredetileg egyáltalán semmilyen szempontból, de belenéztem vesztemre és megtetszett... :DDD
  • Hoz_Hun
    A LOVÉÉRT, a játék élvezetért, a taktikáért. Goldon ismered ki igazán az adott kasztot. Ott probára tétetel. Ha XP kell, akkor tökéletesen elég a Silver is.
  • Hoz_Hun
    Próbáld meg fordítva. Gyúrj elsősorban powerekre, aztán healt és shield, aztán az összes többi. Legtöbb segítséget és kárt szerintem a powerek okozzák. A fegyver sebzés jó dolog, de valószínüleg már eleve egy jobb fegvert pakolsz be, amivel el lehet lenni. Nagyon hasznos, ha már lvl.12 full cloack-od van, vagy már átálíthatod a geth-eket, turetteket. Vagy az owerload-dal több ellenfelet áramozhatsz egyszerre, 1900 pajzsos Decoy-t pakolsz le, vagy akár Silveren is komolyan sebzed a Brute-ot a Warp-al. Ez persze az én véleményem. Mindenkinek más fekszik.
  • Sir Quno Jedi
    Node level20-on meg minek?!??! Ott nem kapok mán exp-et, csak némi pízt. (ezé szar ez a 20-as limit, tök idegesítő, mert túl gyorsan el lehet érni).
  • Hoz_Hun
    Szoktasd magad. Nagyobb a füstje mint a lángja amúgy. Random csapat lutri. Ha egyből kivágnak, ne vedd a szívedre, gyakran megesik és meg is kell érteni. Lvl. 20 alatt ne menj. Mielőtt belépsz egy arany játékhoz állítsd be a karakteredet, fegyvereit, és mindenfajta equipment legyen már betárazva. Amint belépsz rádklikkelnek és ha ez nincs beállítva rögtön kaphatod az X-et.
    Goldon nincs kóborlás. Ha leszakadsz a csapatól véged.
  • Sir Quno Jedi
    Én a karaktereimet elsősorban tűzerőre gyúrom az elején, azaz powerek és fegyó minél nagyobb sebzésre stb. Így még lev12 felé is alig van hp-juk és pajzsuk. Elviekben ez bronze-ra jó is így, mert gyorsabban lehet gyaksizni. Nod ugye, ha ilyen karival megyek silverre, az instant halál végig. Szvsz. ha silverre gyúrod, akkor az elejétől a védelemre és az életerőre is kell tenned, mert különben necces (nyilván az infi az kivétel, mert azt nem látják, bár egy eltévedt gránát annak is be tud tenni).

Szóval az autoupgrade nem véletlen egyenletesen emeli a képességeket, mert ettől lesz combosabb overall-ban a kari.
  • Hoz_Hun
    Elmúlt héten rengeteg (több tucat) Recruit packot vettem, hogy fogyaszam a kókler cuccokat. Aztán meg csak Veterán packot vettem (25-30 db kb). Bár igaz, hogy olyan 3-4 ládánként volt egy arany is, mégsem voltam elégedett. Mostantól újra csak Spectre packot fogok venni (tegnap vettem is kettőt). Abba tuti az egy arany, de volt már hogy 3 arany volt benne. Nem érdekel, előbb vagy utóbb úgy is lesz Quarian engineerem.
  • Sir Quno Jedi
    Nebasz, én még soha nem is voltam goldon. Akkor lehet szoktatom majd magam hozzá. :D
  • Anthrax
    Pedig lvl1ről lvl8ra felmész egy silverrel, jobban megéri mint a szaros bronze, én is silveren fejlődök, ez van
  • Hoz_Hun
    Tegnap, több alkalommal láttam bepofátlankodni lvl. 1 szintűt, meg lvl. 3 szintűt Silverre. Önbizalom az van, meg elvérzés is. Amúgy meg milyen már, hogy más dolgozza le a köröket helyettük. Tegnap egy Silveren elindultam, amiben egy Drell adept lvl.1 szinű volt. Nem reméltem sokat a mecstől, de letoltuk. Igaz srác végig heverte a wave-eket, de én meg a másik két játékos elég jól összedolgoztunk. Folyamatosan feküdt, szinte minden körben, tök mindegy milyen tapasztalt, no healt, no shield, no weapon damage, no power damage, no bonus = NEM SILVERRE való karakter. Hiába ugrabugrál, egyszerűen lemegy. Lvl. 12 alatt nem lenne szabad Silverre engedni játékost.
  • Hoz_Hun
    Operation Beachhead lesz a következő, ami expert részvevőket kíván? Na vajon mi a fene lesz, Goldra kell menni majd, vagy mi?
  • Sir Quno Jedi
    jaja én nem merek más spectre-t vennei, mert van benen némi fogyó cucc, egy reset power és esetleg valami meglévő alapkaszthoz némi röhejes exp. Ezt adja zsinórban, ez így nem ér meg 60k-t. A veteran-ok sokkal jobbakat dobnak és mivel hármat vehetsz egy spectre árából, 1000x jobban megéri.
  • Vraaanyek
    ÓÓÓ...másfél hét, majd amikor megnyerem a lottó 5-öst :D :D
  • Negritis
    estére meghegesztem ha megírod PMbe mik az adatok és melyik verzió
  • Fpocok
    Aki szeretne SILVEReket menni, és unja, hogy low szintűekkel jönnek páran (no offense, de talán nem kéne lvl6os vanguarddal silverre menni), az vegyen fel originen, vagyunk egy páran, akik szoktunk együtt menni. Teamspeak legyen.
  • Negritis
    holnaptól lesz 1,5 hetem tolni :D remélem kidobja végre a maradék 4 osztályt is :D
  • Darun
    Nekem drell vanguardot adott most a veteran :P
  • sanya200
    nemigaz állandóan charakter traininget ad a spectre packba, meg thermal clip+1,vagy Training reset ennyi.Ilyen nincs hogy semmi használhatót nem ad má!!!
  • JethroHUN
    Bal egér gombot kell nyomni... Úgy kell célozni, hogy az ellenfélre pattanjon a lövedék. Nincs direkt találat, csak az 1x pattanó robban. pl. elé a földre célozni.
  • Lacoka12
    m-37 falcon ezt a fegyvert hogyan kell használni?
  • Darun
    http://blog.bioware.com/2012/04/02/operation-raptor-update/

Gratula a résztvevőknek!
  • Fpocok
    Valaki silver most?
  • BoneDragon
    Nekem eddig 4 kill volt a max 1 lövéssel. Meg is lepődtem azon...:) Természetesen infiltratorral.
  • Sir Quno Jedi
    Én direkt erre utazom az infivel, hogy egy lövésből több kill. Me poén.
  • Negritis
    ma volt egy dupla guardian killem :D salarian engivel :D egiyk rámnézett másik meg oldalba volt

kövi lövés meg 2 trooper :D a csapat hangosan röhögött a mikibe, lassna én is megheggesztem a mikim h tudjak beszélni :D
  • Darun
    Kb olyan erős mint a widow, viszont még annál is nehezebb. Én most a BW-t várom, mert az a legkönnyebb sniper, ráadásul annak hármas tára van. Ez a páncél átütés is érdekes. Tegnap volt egy ellenfelem aki pont kilátszott két láda között. Bele lőttem, meg se sebződött. Egyébként Widow-al ha trooper bújik el light cover mögött (azok a kiálló fedezékek amik pl Tuchankán a téren is vannak) simán belelősz a fedezékbe és vége. A nemesis-t is elég jól sebzi, de őt ezzel még nem sikerült megölnöm. Az is érdekes hogy Guardi-nak ugye csak a nézőkén keresztül lőtt fejlövés számít. Ha viszont meglövöd akárhol pl Widow-al (akár a lábán is) az auto fejlövésnek számít.