Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #14763 Bevallom, én a karit mindig érzés/tapasztalat alapján fejlesztem. Közelharcra én se nagyon szoktam gyúrni, mert a krogan úgy is brutálisat sebez alapból. De volt olyan hogy heavy melee után 1 élete maradt folyton az ellenfeleknek. Az bosszantó volt. Meg pl az aszári vanguard heavy melee után 1-2 másodpercig teljesen ki van szolgáltatva és ha valaki maradt hatókörön kívül akkor sanyi. Persze ezt még gyakorolni fogom.
A gránát (főleg az infernal) azért jó mert nagyot sebez területre és még éget is. Ha jól dobod, még a guard-ikat is simán elviszi. Brute se szereti, a Banshee-t is lehet vele sebezgetni. Persze azt mondod "áh, azok csak trooperek", de amikor több irányból jönnek feléd hármas csoportokban és van valahol pár nemesis meg engi, akkor azért a trooper is tud zavaró lenni. Bevágsz közéjük egy gránátot és már is biztosítva van a hátad. Ráadásul vannak olyan kasztok ahol az 5-ös gránátnál valami hülyeséget ad, ott simán be lehet választani a 3 gránátot (asszem a drell adept-nél)