Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #14761 Én sem rage krogan vagyok. Widow-t használok, shoti pl még sose volt a kroganomnál. Igaz hogy én tech páncélt se használok, sztem a carnage hasznosabb. Viszont én tisztaság mániás vagyok, ha tudom akkor a látóteremet mindig szép rendben tartom. Ennek csupán a csúzlim tűzgyorsasága szokott határt szabni. Viszont előbb-utóbb a társak kénytelenek visszavonulni és a Banshee-k, Geth prime-ok elérnek hozzám is. Meg a Brute-ok. Krogannal nem gáz ha rám hozzák az ilyen ellenfeleket, mert megkapják a kombókat (gránát/carnage/fejlövés/heavy melee) és csókolom. Azt nem szoktam érteni hogy a Shuri-s és Avenger-es kollégák miért kezdik el lőni pl a Guardiant? Az életben nem lövik át a pajzsát, nekem meg egy lövés. Ugyanígy a Nemesis, ellenben annak örülök hogy a Phantomoktól pl megkímélnek mert eddig csak a szerencsémen múlt hogy sokszor fejbe kaptam őket.
Viszont rájöttem hogy a sniper vanguard tényleg nem életképes. Egy shotival/smg-vel simán 150-es a hülésem, smg-vel tudok távolról szedni, shoti meg jó közelre. és kipróbáltam, relatív jól be is tudom őket cserélni. Ettől függetlenül még mindig csak ilyen vésztartalék kaszt nálam.