Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Node én a krogant nem közelharcos shotgunos csókának használom és nem rohamozgatom le az ellenfeleket vele (szal. minimális melee, csak ha úl közel vannak), hanem tech armorban kumok a fedezékben és szépen szkópos, stabilizátoros mattock-kal szedem a népeket a lehjető legmesszebről. Az ugye szépen viszi az armored targetek-et is és még tűrhető cooldown-om van mellette. Plusz tolom a carnage-et az hat mindenre szinte és szépen sebez/éget. Így van istentelen mennyiségű HP-m és pajzsom, plusz a tech armorból jön vagy 40% sebzéscsökkentés. Lassú vagyok baromira vele, csak cammogni lehet, vagy futni. Se kitérés, sem normális hátrálási sebesség.
Ellenben így nehéz vele meghalni és tök jól tudom élesztegtni a srácokat, mert túlélem azt, hogy odafutok és élesztgetek. Sőt az objektíveknél is simán odaguggolok hekkolni (vagy amit kell), ha vannak ott szépen ellenfelek, akkor is, mert közben simán lelövk a pajzsom, meg az életerőm egy részét, de éppen túlélem azért. :D
Ha kell a közelharca is erős, lefejelgetem a brute-okat simán, vagy heavy melee-vel bekóúrok neki egyet-kettőt. Plusz ott a lift grenade, ami iiiigen hasznos vészes esetekben, kettőt viszek is mindig magammal.
Ezzel így bronzon simán ki lehet húzni meghalás nélkül az összes wave-et. Lazán.
Egyedül a pajzsokkal enm tudok sokmindent kezdeni, mert nincs overload-om pl., de azokat is lelövöm idővel.