Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #14747 Ezért nem árt ha van két sniper a csapatban, mert akkor rögtön le is tudják szedni. Szinte minden kasztnak van valami olyan képessége ami 1-2 másodpercre megzavarja az ellenfelet és ennyi idő elég is a fejlövéshez. De ugye ez is csapatmunka lenne és sokan erre sem képesek.
Hétvégén összefutottam egy német krogannal. A csávó is folyamatos mikrofont használt, de ő legalább mindig mondta hogy éppen mibe futott bele, így ha mentünk is segíteni akkor nagyjából fel voltunk készülve rá hogy mik várnak ránk. Azt egyébként majdnem bebuktuk az extraction-nál, mert csak hárman voltunk és őket 1 perc körül leszedték, rám meg minden irányból jöttek a jobbnál jobb enemy-k. A geth prime-t még csak sikerült elintéznem, de a hunterek leszedtek. 00:08-ig fel se keltem, mert úgy is vissza fektettek volna. Így viszont Lone Survive-al meg lett a küldi. Ilyen apróságokon is múlhat az egész. (hogy káromkodott a srác mikor megfeküdtem és hogy örült mikor az utolsó pillanatban felkeltem és sikeres lett a feladat)