Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Namost én nem hibáztattam senkit sem, főleg nem téged?!
Puszta tényeket írtam. Nekem amúgy is úgy tűnt, hogy a tökötök teli van velem, amire nyilván okot is adtam a ti szemszögetekből, mert ott bénáztam nektek. Szóval nem vagytok "elitista köcsögök", ilyet nem mondtam. Csak nem vagyunk egy szinten a gammában. Én csak műkedvelő amatőr (se) vagyok.
Azt sem nektek róttam fel hibaként, hogy beestem a már futó játékba, ez gyakran előfordul, ha az ember csak úgy joinol, senkinek sem hibája az ilyesmi, csak pont meglepett, mert nem tudtam elkölteni a powereket.
LZ-s dologról én is ugyanezt írta, amit te. Csak azt is elmondtam, hogy vannak akik meg pont az ellenkezőjéért szólnak, ha nem mész oda. Mikor szóltatok, azonnal elhúztam onnan, szal. no problemo. DE nyilván ez nektek újabb noobságnak tűnt részemről.
Nem akartam level1-essel jönni, mert silveren az kicsit hirig. Látod én még magasabb szintűvel is béna vagyok. Szerettem volna nem lehúzni a csapat teljesítményét (bár sikerült), hogy jól szerepeljünk.
Szóval nem kell félreérteni a dolgot, nekem semmi bajom sincs veletek. Mindössze nem tűnt nekem úgy, hogy élveznétek velem a játékot (ami az én hibám term.). :DDD
(Az elköszönésről meg annyit, hogy mások meg tudják tenni, hogy nyomnak egy shift+f1-et és közlik miért lépnek éppen le és mire lehet számítani, esetleg egy bb-vel köszönnek el, már ha az volt tényleg... ezért gondoltam, hogy nemtetszésetek jele ami történt. Ez is nyilván akkor félreértés. :D)
Amúgy elnézést kérek, pont azért töröltem gyorsan a második hzsz.-emet, mert nem akartam vitát, vagy sértődést belőle. Félreértésekből lesznek mindég a legfeleslegesebb viták.