Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Nagyon örülök,hogy az utolsó 2 posztodban engem és a csapatot szólod le,hogy állítólag nem tetszett,hogy oda mentél LZhez vagy az,hogy kiléptünk és ez szerinted azért van.mert noob vagy és nem akartunk többet veled játszani. És ezzel úgy állítasz be engem,hogy 1 elitista köcsög vagyok aki megválogatja kivel játszik, közben azért nézzük a másik felét is a dolognak. Első meccsen szóltam,hogy elkezdjük és majd csatlakozz hozzám, te még a 11. körnél jártál.
Arról nem tehetek,hogy bebugolsz, rengetegszer van ilyen, nem hosttól függ, ha létrát használsz vagy mellette ugrasz le előfordul az ilyen. Szóval ez se a host és a mi hibánk, ez a bio hibája és majd javítani fogják a többi buggal együtt.
Ha meg nem szeretsz vanguarddal játszani ne gyere azzal, irtam,hogy jöhetsz bármivel amivel szeretnél, szóval nem votl ráderöltetve a vanguard jöhettél volna lvl1essel is.
És az LZ dologhoz annyi,hogy ha beállsz LZ-re és ott kempelsz és folyamatosan születnek a mobok akkor megfogsz dögleni idővel és buktad a Full Extra-t, ezért szóltunk,hogy gyere onnan és majd 30-40 secnél oda megyünk.
És végül bárkivel szívesen játszok, de ha saját maga rontja el a dolgokat és mást hibáztat érte és ennek forumon még hangot is ad,azt nem szeretem és ebből kifolyólag nem fogok játszani vele még1x.