Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Pl. most norgiiékkal toltuk silveren és én human vanguard voltam, ráadásul a skilljeimet sem tudtam elkölteni, mert rögtön a játékukba estem be, előtte meg éppen másik játékban voltam, asszitem lobbyba fogok kezdeni. Namost vanguardnál vicces, mikor ott állsz az ellenség pofájában, feltöltve a biotic charge és csak nyomogatod, de semmi sem történik. Mármint azon kívül hogy meghalsz szépen. Szóval egész játék alatt engem élesztgettek. A végén meg bebugzott és az LZ fölött lépegettem, meg ugrált le föl a kép (nameg leestem a pálya alá és aztán beestem fölül), hát kicsit érdekes volt (ilyet még nem is láttam, pedig játszom vele jópár napja).
Utána próbáltam asari vanguardpt, annál meg azt csinálta, hogy nem működtek a powerek egyik sem, még a sima gránátdobás sem, a lövéseim meg nem sebeztek. Ki kellett lépnem és újraindítanom a gammát, aztán visszajoinolni hozzájuk. Utána mindjárt működött.
A vanguard az amúgy sem nekem való, rühellem a közelharcot (krogan soldier sem a szívem csücske). Én messziről szeretek csipázni, vagy ha lagol, akkor biotic és engineer képességeket használni fedezékből. Mondjuk nem lövök valami pontosan, főleg nem kapásból.