Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Nem tom a geth pulse rifle-nek páncélos ellenfeleken szinte egyáltalán nincs sebzése nálam (nada). A tűzgyorsasága elképesztő, főleg marksman-ban, a pontossággal sincs baj, de csak organikus, sima health-es ellenfelek ellen jó alapból. (nyilván páncéltörő mod-dal, vagy lőszerrel jobb is lehet, de modom olyan nincs hozzá) Így aztán a turian soldier-nek maradt nálam a phaeston (már 5-ös), egy jó 70%-os stabilitás mod-dal meg egy 60%-os tárnövelővel. Így marksman-ban pontosan 75 golyóbist bele lehet pumpálni az ellenfél bucijába mielőtt kimondanád, hogy fapapucs. Halálos igencsak. (marksman-ban is csak sebzésre, tűzsebességre és fejlövésre mentem, meg amúgyis fejlövésre gyúrtam a turianom)
Éjfél körül már abba akartam hagyni, Laczko úr is kiszállt már, de annyit bénáztam a szoldzsámmal addigra, hogy kicsit átpakolásztam ezt-azt és mondom azért is nyomok még. Két pályát letoltam egy olyan random csapattal, ahol csak két turian soldier, egy korgan soldier, meg egy human soldier volt (az valami bazi spéci péncélban, de nem bf3-as).. Szóval egyikünknek sem volt semmi mentő skillje, semmi álcázás, semmi biotika, semmi mérnöki trükk, innentől CSAKIS a nyers erőszak, zárótűz effekt. Nagyon durva volt, egyrészt lazán nyertünk mindig, pedig voltak keményebb pillanatok. Meg olyanok voltak, hogy megköszönte a srác mikiben, ha felélesztettem, szóval kultúra (volt is háromszáz feletti n7 rangjuk). Nagyon élveztem végig.
Szóval csak katonás partival is lehet remekelni, sőt. Megfelelő emberek kellenek, meg felszerelés.
(pedig addig haltam, mint a szar, hegyekben)