Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Mi is gethekkel szívtunk most. Szerencsére nekünk sikerült az extraction, de az első körök valamelyikében pont az utolsó percben véreztünk el. Azért az is "jó" hogy ha meghal az egész csapat, hiába revieweled magad, akkor is failed. Szóval buktam egy medigélt.

Kipróbáltam a krogan senti-t. Durvább mint a soldier. Egyedül mentem, ki akartam próbálni pár fegyvert ezért beraktam neki egy ar-t meg egy smg-t. A 6 wave alatt kb egy tárat lőttem el, az összes többi killem heavy melee volt. A játék 90%-ban rage volt rajtam. A 6. hullámban is csak azért haltam ki mert berohantam egy Brute meg 2 Cannibal közé és nem tudtam kimászni, a Brute mögött álló Reveger meg szétlőtt. Ettől függetlenül az 1200 élet meg az 1600 pajzs szinte alig fogy el. Ha kicsit jobban figyelek, simán kijövök review nélkül.
    A turián marksman is nagyon böszme. Geth ar III-t adtam a kezébe azzal is lehúztam simán 6 hullámot. Cerberus ellen könnyű volt. Sajnos egyedül a hackelés megint nem jött be, viszont a 4 disable device simán ment.