Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #14350 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Mátrix sztem azért nem stimmel, mert abban a filmben eleve nem volt benne az hogy Neo másként dönthet. Bár a ME is úgy volt felvezetve hogy vagy mi, vagy a Reaperek, én is csak pislogtam mikor a csávó közölte hogy akkor válasszak. Végiglőttem 3 részt, szegény Shep már félig meghalt, lelőtte Anderson-t, TIM-et, és akkor még döntsön a Tejút rendszer sorsáról is. Egyébként most már én is kezdem úgy érezni hogy ez a Deus Ex-nek a befejezése. És ha már anime-k is szóba kerültek, én pl megkönnyebbültem amikor a Cowboy Bebop végén Spike meghalt. Ugyanakkor meg van olyan is hogy a szereplőnek, vagy éppen a főellenségnek nem/sem szabad meghalnia, lásd Trigun. én azért azt is megemlíteném hogy Shep "túlélte" a saját halálát, aztán veszteség nélkül megcsinálta a suicide mission-t és még vissza is tért. Azokról az apróságokról hogy egyedül leölt több ezer geth/cerberus/reaper katonát már ne is beszéljünk, vagy hogy megölte Saren-t aki durvább volt mint a Terminátor. És a végén úgy hal meg hogy nem is lelövi valaki? Jó, persze, értem, feláldozza magát egy jobb jövőért, ez rendben is van, ez heroikus. De akkor 7000 pont felett a piros döntésnél miért éli mégis túl? És ha már túléli, miért reklamálnak azért emberek, mert Shep meghal?