Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Ez nem feltétlen igaz. Akinek már csak 2 kari hiányzik, és ebből az egyik az a rohadt kvarián engineer ami sosem esik, az jobb örülne a kasztnak. Főleg aki az első között Widow-t meg Matt-ot kapott. Annak minek más fegyó? Kipróbáltam a Javelin-t is, sehol nincs a Widow-hoz képest, bár annyi előnye van hogy alapból átlát a füstön/falon. Persze aki megtanul vele célozni annak az is jó.

Biztos hogy sokan BWP-ből veszik a pakkokat. Máskülönben a lvl4 csávónak honnan lenne Widow-ja?

Nah, sikerült megcsinálni a második 10 wave survive-ot. Ezúttal Cyon-on, random csapat. Ettől még utálom ezt a mapot, de legalább most hasznára voltam a csapatnak. Hozzáteszem, volt egy vip kör, volt Atlas is, ehhez képest a 4 vip-ből 3 sima trooper volt a negyedik Centurio. Persze ha egyedül megyek akkor nemesis a vip. lol

Megint próbáltam egy singli kört, de még indulás előtt belépett egy krogan senti. A 6. körben meghalt, szóval rám maradt az Atlas, 2 nemesis meg az aprólék. Mire végeztem velük, kiderült hogy a krogan lelépett, egyedül maradtam a 7. wave-re. Fuck yeah!