Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #14249 Én ha tehetem mindig fedezékből harcolok. Ha csak nem pottyanok be 3 Reveger közé (volt már rá példa) akkor azért a második lövést már elkerülöm. Azt láttam én is hogy a biotic kombója nagyon erős, tegnap a srác Benningen a geth-eket is szépen aprította. Igaz hogy a Prime ellen én kellettem :D Ha ő az aki cigánykerekezve vetődik oldalra akkor tényleg gyorsan mozog, de ezt egy drell assassintól el is várjuk. A gránátjaival viszont nem vagyok megelégedve, a sima frag is erősebb nála, az inferno-ról nem is beszélve.
ami a szabotázst illeti, én is anyáztam múltkor hogy a csapattársak kilőtték az összes átállított geth-et. Pedig kétszer is sikerült Prime-ot szabotálni. Ha jól vettem észre akkor a pajzsait előbb le kell szedni. De nem 100%. Én le szoktam. Viszont tegnap nekem is volt egy szabotálós társam. Nem szándékosan, de egymás után 3 sárga geth-et is kilőttem. Sajnos közép távon, sniperrel tömeg ellen nem nagyon van idő, amikor lőnek az emberre akkor arra lő aki célkeresztben van. És valahogy mindig sikerült kifogni. (tudom, a reakcióidőmmel van baj, de hát így alakult)