Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Akkor szépen sorban:

A cucokat multiban nem 5 hanem 10 szinten át lehet fejleszteni. A szingliben ez úgy működik ha jól emlékszem hogy első végigjátszásra mex 5-ig lehet upgrad-elni. Viszont ha másodszor is végigtolod és ismét felszeded a fegyót, akkor egyből 5-re teszi. Utána meg lehet 10-ig upolni. Én multiban felnyomtam recruitból a mantis-t 10-ig. A Shurim is asszem már 9-es.

A Cerberus kód azért vicces, mert nekem ME3 N7 packom van. Ehhez adtak egy papírfecnit(!!) amin rajta van az N7 Armor meg az Argus kód. A DLC kód meg egy olyan papíron van mint a Cerberus volt a ME2-nél. Lehet hogy a későbbi ME3-hoz is adnak majd ilyen formán ingyé DLC-ket, de addig még eltelik pár év.

Úgy emlékszem Javik a Dark Chanel-t adja. A szingu sztem Liara képessége, a sztázist passzolom. Mindenesetre ha a játékban végig beszélgetsz az emberekkel akkor amolyan "loyal" izéként megkapod a spec képességüket, amit a med bay-nél tudsz berakni. Ha jól tudom mindig csak egyet választhatsz, tehát újnál a régit cseréli le. Elsőre meg ugye ha importálsz, akkor választhatsz egy extra skill-t, azt fogja cserélni. Legutóbb én is senti-vel toltam végig, smg/pisztoly-al tudott 2mp-enként concusive-t. Persze ezt csak a bevezetőben használtam, de poén volt.

Az hogy tegnap az 1-es inf-el Widow-t meg Claymore-t vittem sztem oké, mert a rejtőzésen kívül semmi hülős képességem nem volt. Jött egy N7 lvl4-es csávó. Ketten nyomtuk Bronzon a páylát. Annak ellenére hogy tiszta láma volt (csak ketten voltunk de ő folyton a pálya másik felén kószált) eljutottunk a 6. wave-ig. A köv körben már voltunk négyen. Mellesleg a srác Widow-al nyomta, kizárt hogy Creditből vette volna. Viszont utána jött egy 12 lvl inf, mantissal meg valami shotival. Asszem geth-el, mert ugye az qrva nehéz. Gondoltam magamba, te istuti pro vagy öcsém. Egyébként még 1. szintű karinak sem kell oldal/másodlagos fegyver, nekem a widow bőven elég volt, egyszer se kellett cserélnem. És volt egy másik pro csávó, aki rakétával lőtte ki a Brute-ot. Bronzon. Háát... ha valakinek ennyi fölös raksija van...