Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
multira fel, és ha összejön az 1 millió megölt brute, kapunk finom dolgokat <#eljen>#eljen>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a kép elvileg onnan van, csak annak aki már végigjátszotta:
Ez már megmagyarázná hova lettek a csapattársak a végén.
már ajánlottam nekik, h rakják be oda ezt, de javaslataim süket fülekre találtak <#schmoll2>#schmoll2>
"The trees move. Do you not see it?"
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
már az is necces, hogy hozzá van kötve egy ea-tól függõ netszolgáltatáshoz. de még ha feltételezem, hogy origin végig megmarad életem során, 5-10 év múlva kb senki sem fog multizni vele. (másik dolog meg az, hogy pont ea szereti néhány éves játékai alól kilõni a dedikált szervereket....)
ez egy elég átgondolatlan, vagy vásárlókat leszaró, vagy félkész állapot. remélem utóbbi, és a dlc-k hoznak +war assetet. (érdekes, hogy ez már olyan helyzet, hogy nem is a dlc a legrosszabb pontja)
*továbbra sem tudom 100%-osan, hogy a 4000 ems elérhetetlen csak kampányban. a fenti sorok írásakor azt feltételeztem, hogy igen.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
ha meg ezzel a warezosoknak akartak keresztbe tenni, nem értek el vele semmit, mert ahogy Palinko is írta: save editor...
én most nagyon kíváncsi vagyok, hogy azzal a karakteremmel, akivel az elsõ két részt 100%-ra nyomtam le, azzal meglesz-e a 4k EMS. kötve hiszem...
Bioware mondta, hogy elvileg csak singlével meg lehet csinálni. Remélem nem erre gondolt.
ennek még nem tudtam utánajárni, így nem tudom se alátámasztani, se megcáfolni.
bár még mindig nem találtam mindent döntõ bizonyítékot, de úgy néz ki, hogy 4000+-hoz (EMS!) multizni, vagy save fájlt matatni kell. ha tévedek javítson valaki.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Játékban: Anrael Kill or be killed!!!
\"Egy gy?r? mind fölött\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Igazából egyvalamit egy kicsit viccesnek tartok vele, mint DLC karakterrel kapcsolatban (csak az olvassa aki már végigjátszotta):
Játékban: Anrael Kill or be killed!!!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ati
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."